חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 יוני 2025, 00:30

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 8 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אגודה למלחמה בסרטן-סניף עכו
הודעהפורסם: 25 יולי 2007, 09:53 
עכונט כדרך חיים

שלום לכולם,
להלן יובא הסבר על פעילויות של סניך עכו-אגודה למלחמה בסרטן:

פעילויות של סניף עכו-אגודה למלחמה בסרטן.
1.הסניף נמצא בבניין עיריית עכו בקומת כניסה מצד שמאל דלת שנייה.
קבלת קהל: ימים א' וד'- 9:00-12:00
מתנדבים שנמצאים בסניף בימי קבלת קהל-
-יו"ר הסניף-גב' סוניה שקד. –מר יוסף פנסו-מגזר עברי. –מר טייב חליאלה-מגזר ערבי. –מר דני טיומקין-מגזר רוסי.
2.חלק ממתנדבי הסניף מתנדבים גם בבי"ח נהרייה במחלקת אונקולוגיה בעזרה ועידוד לחולים ובני משפחותיהם.
3.מתנדבי הסניף מתקשרים מדי פעם לחולי סרטן הביתה לשאול לשלומם,אם הם ממשיכים לקבל את הטיפול המתאים ואם הם זקוקים לעזרה כלשהי.
4.מתנדבי הסניף מביאים חומר הסברה של האגודה מכל הסוגים(חוברות,מדבקות,עלונים) לכלל קופות החולים בעכו-לאומית,מכבי,מאוחדת וכללית.לאחרונה,במרפאות הכללית לא ניתן לחלק חומר הסברה של האגודה בגלל קיום חומר הסברה של הכללית.ישנה אפשרות לשיתוף פעולה בין הכללית לאגודה בנוגע לחלוקת חומר הסברה. בנוסף,מתבצעת חלוקת מדבקות האגודה נגד עישון וחכם בשמש במוסדות שונים בעכו,דוג'-מד"א עכו,תחנת מוניות קווי הגליל בעכו ואשכול פיס חט"ב רוז בעכו.
5.ממחלקת רווחה בעיריית עכו התקבלו תלונות ממספר עובדים על עישון במחלקה של עובדים רבים בזמן תפקידם שמהווה מטרד סביבתי ובריאותי גדול.בוצעה חלוקת חומר הסברה נגד עישון במחלקה,וכן העובדים המתלוננים כתבו מכתב תלונה לסניף הראשי בחיפה.התלונה התקבלה בברכה ע"י הסניף בחיפה.תשובת הסניף נשלחה לראש עיריית עכו שאמור לטפל בעניין.
6.מתנדבי הסניף מביאים קופות התרמה של האגודה למקומות שונים בעכו.
7.ב-1/5 מתנדבי הסניף היו במפעל מילועוף ביציאה מעכו באזור תעשיה במסגרת פעילויות בריאות במפעל.מטרת המתנדבים הייתה חלוקת חומרי הסברה של האגודה לעובדי המפעל, דבר אשר בוצע בהצלחה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 יולי 2007, 13:35 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט

כל הכבוד דני

על הסיקור ועל הנעשה באגודה למלחמה בסרטן

ועל כל מה שאתה עושה שם

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 יולי 2007, 16:48 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

דני ראה סקירה על האגודה בה אתה מתנדב
במדור "אנשים טובים באמצע הדרך"

http://www.akkonet.co.il/forums/viewtop ... =9083#9083

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 יולי 2007, 22:44 
עכונט כדרך חיים

להלן קישור לאתר אינטרנט של האגודה למלחמה בסרטן,בו ניתן למצוא מידע על האגודה וסניפיה,מחלות הסרטן למיניהם,הסברה ומניעה של הסרטן(במיוחד בתחום של עישון וחכם בשמש)ועוד נושאים מעניינים וחשובים:

http://www.cancer.org.il/default.asp

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 יולי 2007, 23:26 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

דני, אם אתה כבר מדבר על הצרה הצרורה הזו ששמה "סרטן"
ואין אחד שלא מפחד ממנה. ודאי שיש לך מודעות למזיקים שגורמים לה.
אז קבל את זה כהצעה שלי, אולי תדבר על הימנעות מחשיפה לשמש,
כי לצערי אני שם לב שיש כאלה שהם "גיבורים גדולים" על החום
והכי הרבה מסתובבים כשהם חצי עירומים, הצרה שהם רק לא לוקחים
בחשבון את הסיבה האחרת שבגללה לא בריא להיחשף לשמש. באותה
מידה חשוב לחדד את התודעה לשים כובע על הראש ומשקפיי שמש
על העיניים. אעריך מאוד את תגובתך לנושא.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2007, 10:06 
עכונט כדרך חיים

אהוד ידידי היקר,
ראשית,אני מודה לך על תשומת הלב שלך לנושא הסרטן שהוא באמת צרה צרורה כפי שרשמת,וגם אני מודה לך על תשומת ליבך לנושא של הדברים המזיקים שגורמים לאותה צרה צרורה,וזה כמובן כולל,בין השאר,את החשיפה לשמש היוקדת(במיוחד בתקופה החמה הזו של הקיץ).
איני יודע אם ראית זאת,אך אני כתבתי בפורום "דיונים על הכתבות השונות..." הודעה בכתבה החשובה של אלברט לוי-" החום הביא לעלייה משמעותית במספר הפונים למיון".בכתבה עצמה דובר על כך שבתקופה החמה הזו של הקיץ עם עומס החום הכבד יש יותר אנשים שפונים למיון בבי"ח נהריה עם סימפומים של מכת חום ומכת שמש.כתבתי הודעה המתייחסת לנושא של מכת שמש,שנגרמת כאמור מחשיפה לא מבוקרת לשמש היוקדת בלי אמצעי הגנה מתאימים שגורמת לשלל בעיות קשות כדוג' כויות עור כואבות וחמורות.אם לא מפסיקים בזמן את החשיפה הלא מבוקרת הזו לשמש,יכולים להגרם בבוא העת מחלות עור קשות,ביניהם גם סרטן עור!!!בהודעה שלי צירפתי גם קישור למדור חכם בשמש באתר אינטרנט של א.למלחמה בסרטן ששם יש את כל המידע הרחב בנוגע לחשיפה לשמש ולנזקים שחשיפה זו גורמת.להלן קישור להודעה שלי בפורום "דיונים על הכתבות השונות...":
http://www.akkonet.co.il/forums/viewtopic.php?t=8404
למרות שיש את הקישור בהודעה שלי הנ"ל אני מוצא לנכון לצרף גם להודעה זו קישור למדור "חכם בשמש" של א.למלחמה בסרטן:
http://www.cancer.org.il/template/defau ... 3&catid=96
אני מוצא לנכון לרשום בקצרה גם על אמצעי ההגנה כנגד החשיפה לשמש,כלומר איך להיות חכם בשמש ולמנוע נזקים:חובה להקפיד על לבוש מתאים-כובע,משקפי שמש,קרם הגנה,לבוש מתאים-בגדים בצבע כהה יותר,אם נמצאים בחוף הים-להיות במקום מוצל ולהמנע משיזוף יתר-במיוחד בשעות שבהם קרינת השמש היא מירבית(בערך בשעות 10 בבוקר עד 4 אחה"צ).מידע נוסף מורחב יותר ניתן למצוא בקישורים שהוספתי של חכם בשמש.
יש לזכור גם שלא רק השמש עלולה לגרום לסרטן אלא גם העישון-גם אקטיבי וגם פסיבי.המנעות מעישון או הפסקת עישון מוקדם ככל האפשר יכולה למנוע מחלות סרטן קשות,וביניהם כמובן סרטן ראות.חשבתי לנכון לצרף כאן קישור למדור נזקי עישון ומניעתם של הא.למלחמה בסרטן:
http://www.cancer.org.il/template/defau ... 3&catid=97
לפני כשבוע צירפתי גם כאן בפורום תרבות הודעה על כתבה שראיתי בואלה על עישון במקום אסור ועל הקנסות לכך גם למעשן עצמו וגם לבעל העסק שבו המעשן עישן(משום מה לא היו תגובות להודעה זו...).להלן הקישור להודעה:
http://www.akkonet.co.il/forums/viewtopic.php?t=8316
מידע נוסף בנוגע למחלות הסרטן ואיך למנוע אותם ניתן למצוא באתר אינטרנט של האגודה שכתובתו מצוינת בהודעה לעיל וכן ניתן גם להכנס לסניף שלנו בעכו-בניין העיריה קומת כניסה מצד שמאל דלת שנייה. קבלת קהל: ימים א' וד'- 9:00-12:00

בברכה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2007, 12:58 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

דני, טוב מאוד.
אני מודה לך !!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2007, 22:44 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט
סמל אישי של המשתמש

לדני

כל הכבוד על הפעילות הענפה שלך באגודה למלחמה בסרטן בעכו

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 8 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Bot ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: