הזרים של הפועל עכו קוראים לאוהדים : " תגיעו למגרשים אתם חלק בלתי נפרד מהקבוצה והתמיכה שלכם חשובה לנו עד העליה "
צילום :אדריאן הרבשטיין
צוות עכו נט ראיין את שלושת הזרים של קבוצת הכדורגל של הפועל עכו
עומר סאני ... אדק אקה .. דדי יוג'ין ..
בראיון מיוחד לעכו נט וראשוני עם נחיתתם ארצה והצטרפותם לאימוני הקבוצה .
רגע לפני מחנה האימונים בוורנה שבבולגריה תפסתי אותם לשיחה .
/1
. איך נוצר הקשר עם הפועל עכו ?
דדי יוג'ין : " הגעתי לעכו דרך הסוכנת שלי , הבנתי שמדובר בקבוצה שכל פעם מפספסת את העליה לליגת העל במחזורים האחרונים ולא עולים , מצאתי אתגר להעלות איתם ליגה בעונה הקרובה "
אדק אקה : " החלטתי להמשיך עונה נוספת לאחר שההנהלה רצת אותי והמטרה שלי לסגור חוב מהעונה הקודמת ולעלות ליגה "
עומר סאני : " הגעתי לעכו לאחר שההנהלה בראשות ציון ויצמן פנתה אלי והחלטתי לקבל את ההצעה "
2.
מה התרשמותכם מהקבוצה ומהאימונים ?
דדי יוג'ין : " ההתרשמות שלי מהקבוצה היא טובה ונקווה שזה יתחבר לנו ונעמוד במשימה אחרי מחנה האימונים , נראה איך זה ישתלב "
אדק אקה : " אני שמח שהשנה הצטרפו אלי שני שחקנים זרים מצויינים ואני מקווה ששאר השחקנים יקבלו ניסיון בקבוצה והמטרה לסחוב את הקבוצה רק כלפי מעלה והמטרה שלנו לנצח כל משחק כולל משחק אימון "
עומר סאני : " רואים שיש חומר שחקנים טוב ואני מאמין שהקבוצה תדבר במהלך העונה "
3
. איך להערכתכם תיהיה הליגה הלאומית העונה , והאם הפועל עכו תיהיה מועמדת לעליה ?
דדי יוג'ין + אדק אקה : " לא יכולים להגיד איך תראה הליגה , רק אחרי שתחל אחרי מספר מחזורים נידע איך הליגה ואיך הפועל עכו "
עומר סאני : " אני מכיר את הליגה הזאת מקרוב , זאת תיהיה ליגה צמודה והפועל עכו תיהיה מועמדת לעליה ללא שום צל של ספק "
4.
מה אתם יודעים על העיר עכו ?
דדי יוג'ין + אדק אקה : " זאת עיר נחמדה , יש מאכלים טובים כמו חומוס ופלפל ומנהלי הקבוצה ניסים ודוניה מטיילים איתנו ודואגים לנו לכל פרט "
דדי יוג'יו מתכוון לגור בנהריה , ואדק וסאני יגורו בעכו .
עומר סאני : " טיילתי בעיר העתיקה והתלהבתי לאכול בקלאות "
5. אם לא תעלו ליגה תיראו בזה כישלון ?
דדי יוג'ין : " באתי במטרה לעלות ליגה "
אדק אקה : " אם לא נעלה ליגה זה יהיה כישלון "
עומר סאני : " ברור שהמטרה לעלות ליגה "
6.
איך התרשמתם מהמאמן החדש איל לחמן ?
עומר סאני : " התאמנתי ואומנתי אצל לחמן בעבר , אני מאד מעריך אותו ועכו עשתה עסקה טובה , לחמן הוא אחד המאמנים הטובים בכדורגל הישראלי "
דדי יוג'ין + אדק אקה : " רואים שלחמן מאמן טוב , אצל לחמן כל אימון זה חוויה ונקווה שאיתו נעמוד במטרה לעלות ליגה "
7.
לסיום הראיון כמה מילים לאוהדי הפועל עכו ולגולשי עכו נט .
כולם ביחד ביקשו : " תגיעו למגרשים אתם חלק בלתי נפרד מהקבוצה והתמיכה שלכם חשובה לנו עד העליה "
אז ... קדימה ..
]