חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 19 אפריל 2026, 09:27

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 13 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בושה וחרפה לעיריית עכו!
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2006, 22:37 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

בואו נתחיל מיזה שגם לערבים מגיע טיולים והם לא שונים מאיתנו, אבל מה שאני עצבני עליו זה שאנחנו לא אמורים להיות שונים מהם, והאפליות הקשות האלה של עיריית עכו ומארגני ההסעות כלפי היהודים שלנו פשוט ביזיון.
נתחיל בזה שעיריית עכו והמארגנים לא מאורגנים בכלל וזה בדוק.
דבר שני אומרים לך לחכות בבית ספר וייצמן להסעות לימית 2000 ופתאום נודע לנו שעה אחרי שבוטל פתאום ההסעות מוייצמן.
ולעומת זאת 7-8 אוטובוסים בערך שספרתי מ-7 בבוקר מלאים רק בערבים ואוטובוס אחד לא טרח ולא עמל להגיע לעלות אותנו היהודים ולהסיע אותנו,
ואני שאלתי אחת מהעירייה במה אנחנו שונים מהם מזה הדבר הזה? בתגובתה היא אמרה שהיא ואני באותה סירה ושגם היא חושבת באותה דעה כמוני.
לאחר שחיכינו מ-7 וחצי בבוקר לאוטובוס השעה כבר הייתה 9 והנה מגיעה אחת האחראיות שבמקרה רואה אותי כבר שלושה ימים רצוף רוצה לנסוע ואני חושב שזאת זכותי המלאה כתושב עכו ללכת ולצאת בכל יציאה שיש.
אני רואה אותה וקורא בשמה כשהיא נמצאת עם שני חיילים פתאום היא עונה לך כדי לך ללכת הבית כדי שאני לא יזמין משטרה גם לך. ואני שאלתי את עצמי למה היא עצבנית ומפילה עליי את העצבים שלה לעזאזל?? מה כואב לה שהיא רואה אותי שלושה ימים רצוף מזה על חשבונה?? אבל לא רציתי לענות ונשארתי עדיין הגון וישר. לאחר זמן מה כש-100-200 איש היו בעירייה בעצבים ובכעס רב, אנשים רבים התקשרו לתקשורת ורצו שפשוט יהיו שם , ופשוט כמה דקות אחרי הייתה אזעקה ואז ממש כבר זה היה בלתי ניתן לעצירה כל האנשים נכנסו לבניין העירייה ופשוט לא רצו לצאת אחרי האזעקה ועשו מן "הפגנה שכזאת" למרות שגם היא לא עזרה ואף אחד לא נתן יחס ולא כלום.
לאחר טלפון לאופוזיציה הוא הבטיח לטפל בזאת וממש כ-15 דק' אחרי הגיעה אוטובוס שאסף ולקח אותנו לימית 2000.
אבל פשוט בושה וחרפה שככה זה צריך להיות ואני אומר לעצמי למה תמיד אנחנו היהודים צריך לקרות ככה?? למה שלא ייקרה פעם אחת לערבים ואז תיראו איזה בלאגן יהיה ותוך דקה יהיו את כל האוטובוסים שיירצו.
ואני ממש חושב שאת הצרות עין הזאת שיש לאנשים כלפיך מה אכפת להם לעזאזל עם תיצא גם חודש רצוף אני גר בעכו ומגיע לי לצאת מתחום העיר ומתחום האזעקות. וממש מעצבן שסופרים לך את זה כמה אתה בא ואיך שמדברים אליך זה בכלל גועל נפש. למה זה על חשבונה של ה"אחראית" הזאת או מה??
ובפעם זאת אני הבלגתי ושתקתי, פעם הבאה שתיהיה תגובה כזאת מאדם מסויים מתחום העירייה או האחראים שפשוט סופרים כמה אתה יוצא וכאילו אתה איזה מתנחל פשוט לתבוע אותם ולהביא את התקשורת כדי שיידעו עוד קצת איזה יהודים יש לנו כי לערבים לא סופרים כמה פעמים הם באים או לא.
עד לטיול הבא בעזרת ה' ניראה מה יהיה ושהכל יהיה טוב.
תגיבו אנשים ותתנו תמיכה בדבר עלוב שכזה של עיריית עכו ועל האפליות.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: יש בזה משהו
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2006, 23:06 
משתמש בתחילת הדרך בעכונט
משתמש בתחילת הדרך בעכונט

חשבתי לצאת היום לטיול, אבל קראתי באחד הפורומים שיש בעיה עם הטיול, וסך הכל גם לי מתאים לצאת מעכו אחרי חודש של מלחמה.

עד כמה שנראה, המגזר הערבי הצליח יותר להיות מאורגן מהמגזר היהודי...
כך גם במקלט ליד הבית שלי - אחרי מריבות רבות, המקלט פונה לטובת ערביי השכונה ששומרים על סדר.
נראה שכדאי לברר מי מארגן את הטיולים שם, וללמוד מהם, כי לרוב ראיתי שיש כאלה שמספרים 'מה לא טוב', אבל מעטים יודעים מה צריך לעשות כדי שיהיה טוב, ויותר מזה - איך לעשות שיהיה טוב יותר.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2006, 23:09 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

בטח שיש מה לעשות, נכון שהערבים שומרים על הסדר ועל הארגון שלהם.
אבל מה שכואב לי זה שיהודים שלנו סופרים לך יהודי כמה פעמים היית ופשוט יוצאת להם הנשמה שאתה תיצא כמה פעמים רצוף.
אני לא מבין מה כואב להם זה לא על חשבונם מה הם רוצים לעזאזל?

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2006, 00:28 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

שניר אני מבינה את העצבים שלך כי זה קרה בדיוק למישהי שאני מכירה שגם הגיעה כמה פעמים ואחר כך "פתחו עליה עיניים" ודיברו,אבל לפי דעתי אל תתיחס כי
כל עוד אנחנו מתגוררים בעיר הזו, זכותינו לקבל את הזכויות של העיר כמו למשל טיולים שמארגנים העירייה וכו'...
ואם העירייה איננה מקבלת את תושביה ומתייחסת ככה
אז זוהי בושה וחרפה!!!!!!!
מצד העירייה הזו
ממש מגעיל , אני לא מבינה למה עירייה שבה מתגוררים גם ערבים וגם יהודים
מיחסת בצורה כזו.
כאשר במקום זה היא צריכה להתיחס בצורה שיוויונית...
מקווה שישימו עין ויקחו את זה לתשומת ליבם של אנשי עיריית עכו שקוראים את הפורום הזה...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: חברים
הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2006, 01:07 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

התגובה התווספה למענה שרועי גם נימק:
התחלתי קודם בברכות למתנדבים למארגנים לחברים שעוזרים ומנסים תודה
עכשוו מספר שאלות:
מי אחראי לפינוי מה שנקרא "התאוררות" ? [קראתי מס פעמים בפורום ]
או הטיולים שיש כאלו שיצאו מס פעמים לבריאות באמת
אבל מי אחראי ? מי זכאי?
אני דייר שביתי נפגע ששכני נהרגו מפגיעת הטיל
[אני זכאי לפינוי או בפועל מה שקרה שראש העיר וסגנו באו הבטיחו מול מצלמות הטלויזיה ושכיבו את הטלויזיה בפועל ישנו בבית אם חלונות מנופצים ותריסים שבורים זה מה שקרה]
ביקשתי טיפול לילדים פסיכולג ילדים שיושב בעיריה אין בעיה נשלח
[בפועל אני עוד מחכה הקטנה שלי עושה במכנסיים מספר פעמים ביום]
פניתי ניגשתי היתחננתי טיול שיצאו קצת הילדים עברו טראומה
[ישראל עזרא : אני גמור אל תדאג אני יטפל בזה.]
מתי? שהמלחמה תיגמר ?
לא יודע אני שומע אל טיולים או התאוררויות בירושלים הרצליה אילת השבוע
ריבונו של עולם יש צדק או שאולי הקומבינות הגיעו גם לעיריה שאלו שנקראים מקורבים מקבלים את הסוכריות וילדי הבלוק שנפגע שמאז המקרה לא יוצאים מהמקלט הם אשקלונה ימית 2000 מה איפה זה
טוב אבא שלהם לא עובד בעירייה אבל ימים חולפים בשקט זה לא יעבור
הגיעו מים עד נפש
רק בבקשה תגידו לי מי אחראי

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2006, 01:12 
עניתי לך בהודעה השניה...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2006, 14:16 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

יש מספר אחראיות וכולם שם כואב להם וחורה להם בלב שתיצא לאיזה מקום כמה פעמים ממש גועל נפש, בפעם זו הבלגתי בשתיקתי החכמה אבל פעם הבאה זה תיהיה יצטרכות לפנייה לגורמים עליונים כדי שייטפלו בדבר הזה וזה לא משנה עם זה כלול בפיטורם מהעבודה או בהזהרתם שלא יסתכלו עליך יותר מידי ויספרו את זה כי בסך הכל זה לא על חשבונם אז שיירגעו ומהר...
האחראיות אני יודע כמה מהם אבל עם תירצה תפנה אליי בפרטי אני יגיד לך.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2006, 16:01 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

האמת שלא כל כך ירדתי לעומק הבעייה
צריך להבין שבימים אלה כל האנשים אינם מתפקדים כבימים ימימה ויש ותהינה תקלות שאולי בעיתות רגילות לא היו קורות

קח את הדברים בקלות,בכנות יש לנו בעיות גדולות יותר על הפרק ואם מדינה שלימה לא מתפקדת כמו שצריך(וזו דעתי לתחום המדיני חברתי-ואשמח להרחיב) הרי מה לנו להלין על עירית עכו ועל אנשים שאני משוכנע שרוצים רק בטוב.

קח בקלות והכל יראה יותר טוב.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: לא נוותר
הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2006, 16:26 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

רוח התבוסתנות שפרצה בעמנו לא מקובלת עליי זה מתחיל בממשלה
והגיע לאזרח הקטן שעושק את חברו
שכאלו שהחברה תרמה להם לא מקבלים מה שמגיע ואלו שמדושנים ומקונבנים
לוקחים גם את המעט
"לא אוותר צביקה ולא אקח את זה בקלות"

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2006, 17:54 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

אנשים תגיבו לזה זה אני פירסמתי היום סוף סוף הצלחתי להיכנס בחשבון ובשם שליי אני הייתי בכינוי שניר מן ועכשיו אני אבי אז אל תשכחו שזה אני אחים שיליי.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2006, 08:42 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

בוקר טוב ושבת שלום

אבי תשים לב כמה אתה מקטר ומלכלך על העיריה שלמעשה מי שגורם לכל לפי סיפורך זה אתה בעצמך ואני אסביר.
ברגע שיש עוגה ויש במקביל מספר אנשים שצריכים לחלק את העוגה שווה בשווה קורה שאתה למעשה נדחף לתור של האנשים לקחת עוד פרוסת עוגה.
לא מעניין אותי ערבי יהודי אותי מעניין הצדק נכון שהעלות של ימי הכייף לא יוצא מכיסה הפרטי של אותה פקידה שאליה אתה מתייחס אבל זה ממש לא פייר שאומרים שאין מקום כי אתה נמצא שם כבר מספר פעמים על חשבון למעשה של מישהו שלא היה אפילו פעם אחת .
לי אמרו סליחה אין מקום כי הכל מלא ולמעשה באותם האוטובוסים ישנם שכבר יצאו לפני כן ואם לזה לא קוראים חזירות אז איך קוראים.
לכן לבוא ללכלך להיתנפל להשמיץ את פקידות העריה שרוצות בסך הכל לתת לכולם להנות .
אבי יש לנו בעיה והיא נקראת איגואיסטיות ואנו מומחים בנושא
אנשים מגעילים ללא פרופורציה תמיד היד מושטת לכמה שיותר גועל נפש.
ראה דוגמה של המאווררים במקלטים שמו למען יושבי המקלטים אז גונבים שמו מזרונים אז גונבים שמים קרטונים של מזון בעבור שחלילה יהיה מצור ונצטרך לאכול ולשתות אז לוקחים הביתה יעני כאילו מישהו חייב לנו. תמיד הושטת יד מגעילה.
עכשו נשאלת השאלה ישירות אליך אבי /שניר למה מה אתה חושב שאתה טוב ממני ?למה שתצא מספר פעמים ואני אפילו לא פעם אחת כי אתה תופס מקום באוטובוס ולי אומרים שהוא מלא כי אתה ממלא ואתו?
אתה מבין ?
לצערי המלחמה הזו במקום להראות את הצד המאחד והחיובי של העם נתגלה לי הצד המכוער ואולי הכי מכוער שיכול להיות מסתבר שאולי מגיע לעם שלנו מכות נמרצות אך ורק בגלל מצבים ודוגמאות שכאלה .
היתה כתבה על המאהל העצום של הנדבן גיידמק בניצנים איזה אנשים מכוערים
הולכים מכות על מאוורר מכות בתור לאוכל גונבים אחד מהשני אומנם דברים קטנים אבל גונבים.איכס איזה מגעילים.

בואו נתפלל לימים טובים יותר

שבת שלום עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: אמת
הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2006, 12:49 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

עזרא כל מילה בסלע ירדתה לסוף דעתי אני מנסה להסביר ואתה
אמרתה זאת בצורה הכי אמיתית שיש כל הכבוד

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 אוגוסט 2006, 20:00 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

כשמתעסקים בגואל נפש אז יש המון דוגמאות
והנה מספרים לי על משהו שהרתיח אותי חבל על הזמן.
חילקו טלויזיות במקלטים ציבוריים ברחבי העיר וגם למקלטים פרטיים בבתים
זה יפה שיש ועוד יותר יפה שמחלקים כמובן מה שהבנתי מול חתימת האזרח שאחרי המלחמה יחזרו הטלויזיות ועד כאן יפה ונחמד.
אך בצפון לקח אזרח טלויזיה חדשה חתם עליה מול נציג העיריה ומיכוון שחתם לקח אותה לביתו ובמקומה הוריד טלויזיה ישנה .לשאלות השכנים למה הוא עשה זאת ענה אני חתמתי אז היא שלי. ואם זה לא גועל נפש מה זה גועל.

יש לציין שלמעשה זו הפעם הראשונה שהעורף נמצא בחזית מאז מלחמת השחרור.
יש לציין שהרשויות עושות את המקסימום למען התושבים בל נשכח שלמעשה אף אחד לא ידע איך אוכלים את כל סיפורי הפינויים והכל חדש למעשה .

ואז במקום לגלות את רוח ההיתנדבות והנתינה מושיטים ידיים לעגור ולקחת כמה שיותר.

אך מתי תיגמר המלחמה הזו?

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 13 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה