חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 27 יוני 2025, 19:27

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ההתנהלות של גיא דין מגעילה מכאן אני קורא להחתים את תומר תייר
הודעהפורסם: 22 יוני 2010, 11:06 
עכונט כדרך חיים

ההתנהלות של גיא דין מגעילה מכאן אני קורא להחתים את תומר תייר לפני מספר ימים היה מפורסם באתרי הספורט שגיא דין צפוי לחתום בעכו ל3 שנים ונשארו מספר דברים קטנים הדברים אמורים להסגר בימים הקרובים ,זה קרה גם בעונה שעברה וגיא דין בהתנהלות שלו הדוחה והמגעילה אמור לחתום או שחתם בהפועל פ"ת ,מכאן אני קורא להחתים את תומר תייר שמשחק באותה משבצת של גיא דין ,בעכו צריכים להבין וגם המאמן הנכנס של עכו אלי כהן שעדיף להחתים שחקנים שרוצים לשחק בקבוצה ולא שחקנים שהדבר היחידי שמענין אותם זה כסף ולא מעבר לזה לא שכסף זה לא טוב אבל בארץ אף שחקן לא מצדיק את העלויות שלו צריך שפיות נורמלית ולא השתוללות כמו בקבוצות אחרות ראינו מה קרה לאחי נצרת רעננה רמת גן ובטוח עוד קבוצות שעקב ההשארות שלהם בליגה תישתשה דברים,מסר מאוהדי הפועל עכו לראשי הקבוצה ואלי כהן מאמן הקבוצה תסגרו עם השחקנים של העונה שעברה בתוספת כוח של זרים איכותיים וכמה ישראלים שמעוניינים לשחק בקבוצה כדוגמת גוני ,אבי אלפסי ,תומר תייר ,ליעד אלמליח ולא לחפש שכירי חרב שמה שמענין אותם זה אך ורק כסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ההתנהלות של גיא דין מגעילה מכאן אני קורא להחתים את תומר
הודעהפורסם: 22 יוני 2010, 12:19 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט

בעיה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ההתנהלות של גיא דין מגעילה מכאן אני קורא להחתים את תומר
הודעהפורסם: 22 יוני 2010, 17:34 

(שחר)

מסכים איתך לגבי תומר תייר,גוני,ואפילו בפרקי זמן על ליעד שיש בו משהו ויש פוטנציאל !!אבל אחי שחרר מאבי אלפסי בן 30 כבר ולא פרץ עדיין .....דיי הוא עשה את שלו ....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: