חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 22:48

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: לא דובים ולא יער..........
הודעהפורסם: 06 יוני 2010, 21:59 
עכונט כדרך חיים

והנה כבר חשבתי שסוף סוף אחרי שנים מאז רמי גלאם שתיפקד מגן ימני בעכו אורי שטרית יהיה בעכו ככה לפי מה שכתבתם , ואני פותח את האתר ONE ומאוד התאכזבתי, שטרית חתם בקרית שמונה. ואני שואל האם גם השנה תסתפק עכו במגינים שמתאימים לליגה הלאומית? כתבתי בעבר וגם לאחרונה שהיום הכדורגל ההתקפי מתחיל דרך המגינים , ועכו זקוקה נואשות למגינים מנוסים , מהירים , וצעירים. רן בן שמעון הבין שהמגן השמאלי שלו אמיר נוסבאום מתאים לליגה הלאומית ולא לליגת העל ולכן עשה מהלך נבון וחכם. לא יודע אם יש עוד מגן פנוי בשוק העברות ברמה של אורי שיטרית ,לכן הייתי ממליץ לקברניטי עכו ללכת על מגן זר צעיר ונמרץ . החתמת שחקנים בינונים לא יועילו להפועל עכו כי כאלה יש בעכו, עכו חייבת לשדרג את עצמה בארבעה שחקנים בכירים שישנו את הפאזל והפנים של הקבוצה תיהיה למעלה.
כרגע המצב לא טוב, לא יהיה מגרש ביתי לקבוצה הבוגרת, מחלקת הנוער שוב ישחקו בדיר חזירים של הנופש, אוהדים מתעסקים בעבר ולא בהווה , ואני למדתי שהמזל משחק רק פעם אחת , לכן קברניטי הקבוצה לא צריכים לבנות על המזל שפקד את עכו העונה , כי למען האמת כדורגל יפה לא ראינו . אני בסתר ליבי מקווה שאלי כהן יחד עם ציון ויצמן יושבים וחושבים ויעמידו קבוצה ראוייה לליגת העל.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: לא דובים ולא יער..........
הודעהפורסם: 06 יוני 2010, 23:45 
עכונט כדרך חיים

מוטי מה קורה תהיה רגוע וגם אוהדי עכו צריכים להיות רגועים יש כבר החתמות שעדין אי אפשר לפרסם ברגע שנקבל אישור נפרסם ותאמין לי שאתה תופתע וכל אוהדי עכו יופתעו. :wink:

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 2 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Bot ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: