חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 ספטמבר 2025, 14:46

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 9 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: המינוי של קאפלו ולא של אלי כהן
הודעהפורסם: 29 מאי 2010, 01:55 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט

(שחר)

מאוכזב...
זה המילה שאני פותח בה את הכתבה שלי .
פשוט מאוכזב שהחתימו את קאפלו ולא את אלי כהן .
אה?סליחה ,החתימו בסוף את אלי כהן ....אז לא רק שאני לא מאוכזב אלא "שמח"עד הגג.
ועכשיו ברצינות!!!!!!מה זה ההחתמה הזאת !?
מי זה המאמן הזה בכלל !?
עוד פעם אנחנו מחכים לעונה של שברון לב ושל לחץ אטומי כל משחק !?
עוד פעם להיות הקבוצה שנשארה בליגה בדקה ה89 !?
למה לא לחשוב בגדול ?למה לא להביא משהו עם קבלות ?!למה לא להשאיר את ירון ?....כל כך המון שאלות עולות פה !
אז בואו לשם שינוי נעשה את ההשוואה בנייהם...
ירון הוכנבויים:תחת ירון הפועל עכו השיגה את התואר היחיד שלה גביע טוטו של ליגה לאומית,השאיר את הפועל עכו בליגה לאומית ,שנה לאחר מכן העלה את הפועל עכו מהמקום השני לליגת העל !שנה מאוחר יותר השאיר את הפועל עכו בליגת העל כמובן גם הקרדיט לציון שידע לעמוד איתן ויציב ולא לעשות שטויות במצבי הלחץ ישר כוח על כך וביחד הצעידו את עכו לעונה ראשונה בליגת העל ושרדנו !
עוד נחזור למילה שרדנו.....
אלי כהן:אימן 5 או 6 שנים ברעננה (אם אני לא טועה)
"זכה" בתואר שנקרא- הכבשה השחורה של ליגה לאומית,עלה איתה בחאווה לליגת העל מהמקום ה5 !,שבר שיא גינס חדש שמשום מה אני לא יודע איך לא נכנס לספר השיאים של גינס שבעונה אחת פוטר פעמיים מאותה קבוצה והיה לאשם המרכזי אם לא המשמעותי ביותר לירידת הליגה של רעננה!

אז למילה שרדנו.....מה עוד עונה של דפיקות לב מואצות כל משחק !?
לא למדנו מטעויות של שנה שעברה ?אמרו שאולי הפועל עכו יקפצו מעל הפופיק במינוי מאמן ....לא רק שאנחנו לא קופצים מעליו אנחנו קופצים אחורה!
נתחיל מזה שצריך להיות חריש בסגל,אם במאמן עסקינן אז למה מחתימים שחקנים
לפני מינוי מאמן !?מה הולך פה !?רותמים את העגלה לפני שמביאים את הסוס!?
עכשיו לשחקנים...
חוץ משחקנים כמו :שחר,איציק,בן,אוקוצה,ראזק דודו וליאור לוי שהייתי משאיר!
-כל השאר מבלי לפגוע ביכולתם ובכבודם יכולים לשמש ככלי עזר מהספסל או לקבל שחרור .
וכמו שאבא שלי אמר מערכת בריאה נשארת לאורך זמן !ככה גם אני חושב!אבל כל אחד עושה לפי ראות עניו !אני על תקן ממליץ!
והכל מתחיל ונגמר במאמן כמו שאומרים ....יש לי עוד מה להגיד אני מצנזר במילים לבנתיים אבל אל תגידו שלא אמרתי לכם .....עוד עונה כזאת וכל האוהדים שיש לעכו יגמרו בבית לוינשטיין בגלל התקפות לב !לא רוצה עוד עונה כזאת קשה מנטלית לאוהדים!
רוצה קבוצה איתנה וחזקה שתשדר ותציב מטרות של מינימום מקום 7 וזה לא חלום
הכל מתחיל ונגמר במי מאמן מה האופי שלו בטח ובטח מה הרזומה שלו והקבלות !כי אם נלך לפי מה שיש לאלי כהן אנחנו עושים צניחה חופשית על ריק ....אבל אני מקווה מאוד שאני טועה!

שבת שלום

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: המינוי של קאפלו ולא של אלי כהן
הודעהפורסם: 29 מאי 2010, 07:10 

אני כבר מתגעגע לירון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 29 מאי 2010, 07:17 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות
סמל אישי של המשתמש

אדון שחר נראה לי שהכינוי החדש גרם לך לדבר שטויות בקילו.

אם אתה בא ומשווה בין אלי כהן לבין ירון הוכנבוים ומתגאה בזה שירון זכה בתואר היחידי שיש לעכו וזה גביע השוקו,אני באותה נשימה הייתי מזכיר שאלי כהן זכה בגביע המדינה עם הפועל ר"ג שהייתה קבוצה בלאומית.
לכן אם החלטת לעשות השוואה תעשה אותה כמו שצריך ואל תעלים עובדות.
אתה רוצה מישהו עם קבלות?........בוא ותגיד לי איזה מאמן יהיה מוכן לבוא ולאמן קבוצה עם תקציב של "להקת מחול",עם סגל שחקנים שלא מבייש קבוצה בליגה ארצית(להוציא את השחקנים שרשמת),איזה מאמן ירצה לאמן קבוצה שבמשחק על חייה הצליחה לגייס 424 אוהדים וזה גם לאחר שבוע יחצנות.

מה שבטוח לאלי כהן יש יותר קבלות מאשר לירון הוכנבוים ואם זוהי הקבלת פנים שלך למאמן חדש אל תצפה שהוא יצליח,אתם לא נותנים צ'אנס אפילו.

אבל כמו שאני טוען כל העונה ,אתם חבורה של פודלים שיודעים להוציא את זעמם על המאמן או על שחקן שהחלטתם להינעל עליו........אף אחד מכם לא יבוא ויעז לדבר עם ציון ויצמן ולהגיד לו שבשביל להישאר בליגה צריכים שחקנים איכותיים ושלא יזיי.........ו את השכל שאין תקציב.

ותאמין לי מיסטר שחר שגם אם קאפלו ינחת בעכו אוהדי עכו עכו ייגמרו בבית לויינשטין...........ואיך אומרים "הכל מתחיל ונגמר באוהדים".

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 29 מאי 2010, 07:24 
סמל אישי של המשתמש

באותו תקציב מועט שיש לעכו ניתן להעמיד קבוצה מצויינת והדוגמא הטובה לכך היא סכנין של שנה שעברה.

מה שמוכיח שהבעייה שנה שעברה הייתה במאמן ,בבחירת שחקנים כושלת שלו ובמשחק פחדנייייייייץ

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 29 מאי 2010, 10:45 
עכונט כדרך חיים

בוקר טוב ושבת ום לזיגי ושחר .
דבר ראשון אני פונה אליך זיגי יש הרבה במה שאמרת אבל אני חושב שצריך לקבל דעה של כ אוהד וכל אחד רואה את זה מהצד שלו וחר חושב ככה אז תכבד אותו כמו שאני מצפה משחר לכבד אותך וכל אחד אחר אני להבדיל שחר אני גם מאלו שחושב שירון לא מתאים לפועל עכו והיה צריך הביא מאמן אחר במקומו זה שציון ויצמן החליט לבחור באלי כהן ימים יגידו אם הבחירה ית טובה או לא מה כן אני בטוח שהבחירה שאלי כהן בעכו היא בחירה נכונה כי אלי כהן טוב מירון אלי כהן מא מצון שבשקט שלו הביא את רעננה לליגת העל למרות שהיו 5 עולות זה הישיג בפני עצמו אלי כהן הביא את גביע המדינה לרמת ג לאלי כהן יש טביעת עין לגבי שחקנים הרבה יותר טובה מירון שחקנים יהיו מוכנים לבוא לעכו רק בגלל אלי כה מאמן ראינו אך שחקני רענה לחצו על ההנהלה שיחזירו להם את אלי כהן ואלי כהן חזר שחר לרעננה רק בגללל השחקנים אבל כאן הית הטעות שלו שלא הוסיפה נקודות חיוביות שלו כמאמן אם לאלי כהן היו נותנים את השקט כמו שנתן ציון לירון אני לא הייתי מתפלא אם רעננה היתה נשארת הביאו מאמן בדיחה כמו ואזנה לאמן את הקבוצה וזה מה שגרם לנפילה שלהם ולא אלי כהן.
ועכשיו באמת בואו נעבור לפירגונים וכמו שלכל מאמן או שחקן יש 100 ימי חסד בואו ניתן לאלי כהן את הקרדיט נראה איזה שחקנים הוא יביא לקבוצה וכו" מה שאני בטוח הפעם נראה את עכו משחקת כדורגל ולא נכנסת לבונקר גם במשחקים שהיא פייבוריטית כמו נגד אחי נצרת בעיילוט שנצרת מקום אחרון שמקבלת חמישיות כל משחק עכו מפסידה לה 1-0 .
ואדון גבריאל בוא אני מוכן לשבת איתך בארבע עניים ולפתוח לך את העניים לגבי ציון ויצמן שאותו אתה משמיץ בכל אתרי האינטרנט אבל רק בעכו נט מוחקים לך את ההודעות על ההשמצות הנה הנייד שלי תתקשר נשב ונדבר הנה הנייד שלי אתה מוזמן להתקשר 0523129410.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 29 מאי 2010, 15:58 

(שחר)

לחיים כהן-זיגי שלום !!!

אתה חייב להבין משהו !אני לא בא להשמיץ את אלי כהן אני בא לתת את דעתי ולהגיד מה שאני חושב לנכון לגבי המינוי ,יכול להיות ששכחתי ולא בכוונה את התואר של אלי כהן עם הפועל ר"ג אבל בגדול אם צריך להשען על התואר היחידי הזה של אלי אז מצבנו יהיה קשה בהפועל עכו כי עם כל הכבוד זה לא מספק אותי מבחינת רזומה/קבלות.

עכשיו לגבי האוהדים -זה לא מכובד שאתה תמיד אומר ומלכלך על האוהדים שאנחנו בלחץ 424 אוהדים בערך ואיזה מאמן יבוא כשיש כמוך כזאת של אוהדים !להזכיר לך שהיה לנו מגרש בייתי כל משחק היה קרוב ל2000 איש בגבעה ותמיד היה מלא!
אני בטוח שלגבי האוהדים זה דבר שמשתנה !ותלוי באמת איזה מאמן אתה רוצה למנות, בנוגע לאלי כהן להוציא את הפועל רג שיש להם אוהדים מדהימים ...לרעננה יש אוהדים!?לא!אז תעשה טובה לא היה לו בעיה להיות ברעננה 5-6 שנים עם 11 אוהדים ככה שלעכו יש יותר גם בלי מגרש בייתי !ולדעתי אלי כהן לא מאמן מספיק בשביל לאמן קבוצה עם צבא של אוהדים ,הוא מאמן רגיל ופשוט ,שהוא בכלל לא אמור לקחת בחשבון לדרוש או לחשוב על קבוצה שיש לה אוהדים או לקחת את זה כאחד התנאים להגיע לאותה קבוצה !!!!!!!!!!

לגבי ציון ויצמן -אתה תמיד אומר שאנחנו האוהדים מפחדים ממנו ולא אומרים כלום .....
אז יש לך טעות ,אתה הריי לא היית חלק מהאוהדים בשנה שעברה כי אם כן הייתה אז יכלת לשים לב שלפני המשחק של הפועל עכו נגד אשדוד אני שחר פינקלשטיין ישבתי ודיברתי עם ציון לגבי אותה תקופה העלתי בעיות והוא פתר אותן בדרך הטובה ביותר וכל צד כיבד את הצד השני !
ולכן אני לא רואה פה שום אופציה או דרך כל שהיא שאתה אומר שאנחנו האוהדים מלקקים או מפחדים לדבר איתו, ציון הוא בן אדם כמו כולם וגם אם אתה חושב שלא אז אני אומר לך שכן !ציון מדבר עם כולם ,נותן תשובות שצריך לכולם!פשוט כשיש בעיה שקשורה בקבוצה אז יש דרכים תרבותיות לגשת ולדבר וכשזה קורה ציון מתנהג איתנו בצורה הכי מכובדת שיש !!
תראה לי יו"ר שמדבר עם האוהדים בטלפון ,שיושב איתם ביציע וכו......אין כזה !!
אז זיגי תתחיל לדבר לעיניין כי אין בכוונתי לריב או להתווכח זאת דעתי ואיש לא יזיז אותי ממנה וזכותי לרשום !ואמרתי מבלי לפגוע באף אחד בתחילת הכתבה !ואתה בחרת להפגע מדעתי, זכותך !

שבת שלום לכולם

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 29 מאי 2010, 16:14 
עכונט כדרך חיים

שחר אחלה מילים כל מילה סלע :lol: :lol:

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 29 מאי 2010, 17:02 

(שחר)

תודה אחי !!!אני שמח :lol: :lol:

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 29 מאי 2010, 17:20 
עכונט כדרך חיים

חברים יקרים

ההחלטות נפלו , וכולנו עכשיו עם אלי כהן

הודעות על נצרת עילית ו / או ירון שלא קשורות לעכו ימחקו !!!

שחר היקר , כולם יודעים כמה אני מצדד בירון הוכנבוים ... אף הצעתי לאביך לכתוב מכתב תמיכה בו ולהיות ראשון החותמים

מי שמבין ומכיר את כל העובדות הוא ציון ויצמן והוא הלך על אלי כהן שהוא בהחלט בעל קבלות וניסיון ראויים

עכשיו אני קורא לכולנו לכבד לחזק ולתמוך באלי כהן , הוא המאמן של הפועל עכו !!!

בהצלחה לאלי כהן

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 9 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה