קודם כל ברכות לאיציק כהן ליום הולדתו ! איציק בנם של חיים ונורית ידידי וחברי מהעבר מוכר לי מיום הולדתו (הייתי נוכח בברית שלו ). איציק מאז שאני זוכר אותו תמיד היה שקט ולא מתלהם , עקבתי אחרי הקריירה שלו ממש מתחילתה עוד בהיתו בפנימיית הכדורגל של מכבי חיפה ,ועד להגעתו לקבוצה הבוגרת . איציק עבר תחנות רבות בליגת העל ובכל קבוצה בה שיחק היה בין המצטיינים, די עם נזכיר את הפועל חיפה , הכח , הפועל פתח תקוה ,וכמובן הפועל עכו. לטעמי איציק אחד הבלמים הקדמיים הטובים בליגה ועם מאמן מתאים הוא יכול להגיע לפסגות גבוהות יותר. דני פינקלשטיין אוהד ותיק בין הותיקים ביותר עוד מתקופת היותנו ילדים, הוא נשאר אוהד שרוף וכל הכבוד לו על כך . הוא הציג תמונה אמיתית של מה שקרה וקורה בקבוצה . דברים רבים נאמרו לאורך העונה על התקציב של הפועל עכו ועל סגל השחקנים, רבים היו סקפטיים עוד מתחילת העונה ולא נתנו להפועל עכו הרבה סיכויים אבל עם עוד " קוו'ץ " קטן בטוחני שניתן לעמוד במשימה ולהשאיר את הקבוצה בליגת העל. ראיון מצויין של מיקי חדד , ברכות. ומכאן גם אני "כאוהד כורסא " מאחל להפועל עכו הצלחה בכל ליבי , ומקווה שהיא תישאר בליגת העל על מנת שבעונה הבאה אוכל סוף כל סוף "להזניח את הכורסא " ולחזור למגרש החדש כאוהד מן המניין. בהצלחה !!!
_________________ יוסי גרינברג עכואי שאיכפת לו מייחל ומצפה לעכו אחרת " במקום שיש רצון - ישנה גם דרך " נצח ישראל לא ישקר
|