חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 ספטמבר 2025, 16:37

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 9 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אבי דיין מעכו זכה במקום הראשון בפסטיבל הזמר במולדובה
הודעהפורסם: 12 דצמבר 2007, 23:20 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

אבי דיין מעכו זכה במקום הראשון בפסטיבל הזמר במולדובה

הזמר העכואי אבי דיין נציג ישראל הופיע בסוף השבוע האחרון בפסטיבל זמר בקישינב במולדובה שנערך לכבודו של המלחין יבגני דוגה.

בפסטיבל התחרו 22 שירים שמתוכם התחרו מדינות רבות כמו איטליה גרמניה בלארוס אוקריאנה ומלודוביה. אבי דיין הופיע בשיר מספר 22 שנקרא עולם האנשים. הלחן של השיר היה של יבגני דוגה ודיין בשירתו הדהים את הקהל שנכח והם החזירו לו במחיאות כפיים ותשואות רבות. בתחרות הפסטיבל זכה דיין במקום הראשון לפי ניקוד השופטים שהיו 12 שופטים והוא קיבל עשיריות בלבד.

המלחין עצמו אמר לדיין בסוף התחרות שהוא לא צומרר כך בחיים שלו מהשירה של דיין.
דיין אמר לעכונט:"אני מאושר ושמח שייצגתי את עכו וישראל בכבוד והבאתי את הגביע. שמעתי שבשנה הבאה המארגנים רוצים לערוך את הפסטיבל בארץ ישראל ואני מקווה להופיע בו שוב".
הקהילה היהודית שראתה את דיין במופע עצמו אמרה לו שהיא מתכוונת להטיס אותו בפסח שיופיע בקהילה.

תמונה

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

נערך לאחרונה על ידי אלברט לוי בתאריך 12 דצמבר 2007, 23:23, נערך פעם אחת בסך הכל.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 דצמבר 2007, 23:21 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

תמונה

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 דצמבר 2007, 23:36 
משתמש התקדם מעל 350 הודעות
משתמש התקדם מעל 350 הודעות
סמל אישי של המשתמש

אבי זמר מדהים
כל הכבוד על הזכייה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 דצמבר 2007, 08:12 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

משפחת דיין על כל שלוחותיה אבי,ישראל משה וגלית הם סיפור של הצלחה

יישר כח

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: כן יירבו כמוהו
הודעהפורסם: 13 דצמבר 2007, 17:31 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

ככה צריך!! כול הכבוד ושיהיה בהצלחה בהמשך הדרך .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 דצמבר 2007, 21:23 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

מיטב הברכות והאיחולים לזמר המדהים אבי דיין
המכונה : "טום קרוז הישראלי "

נצר למשפחת זמרים עכואים שמביאים כבוד והדר לעיר

" במקום שיש רצון - ישנה גם דרך "
נצח ישראל לא ישקר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 דצמבר 2007, 11:13 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

הרבה כבוד הביא לנו אבי דיין
כבוד לישראל
כבוד לעכו
כבוד לשכונה
והכבוד הגדול למשפחת דיין העכואית.
אבי שכני היקר מברוק

עZרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2007, 19:58 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

אבי דיין הזמיר מעכו למקום הראשון בפסטיבל זמר במולדובה

אבי דיין, זמר צעיר מעכו שעסק עד כה בהופעות קריוקי ובשירי ארץ ישראל, זכה במקום הראשון בפסטיבל הזמר במולדבה שנערך לכבוד המלחין יבגני דוגה. עכשיו הוא מקווה שבעקבות ההצלחה בעולם הוא יזכה להצלחה גם בארץ
.

אבי דיין, זמר מעכו, ייצג את ישראל בפסטיבל הזמר שנערך בסוף השבוע בקישינב שבמולדובה וזכה במקום הראשון. הפסטיבל נערך לכבודו של המלחין יבגני דוגה, המוערך מאוד בברית המועצות.

בפסטיבל התחרו 22 שירים שבוצעו על ידי זמרים ממדינות רבות ובהן איטליה, גרמניה, בלארוס, אוקריאנה ומלודוביה. דיין הופיע בשיר שנקרא "עולם האנשים". הלחן של השיר היה של יבגני דוגה ודיין הדהים את הקהל באולם בשירתו הלירית וזכה לתשואות רמות. בתחרות זכה דיין במקום הראשון לפי ניקוד 12 שופטים שהעניקו לשיר שבביצועו את הציון 10.

לפני כחודשיים השתתף דיין בהפקה גדולה שהגיעה מרוסיה בשם "כוכבים על הקרח", בה השתתפו רבים מכוכבי רוסיה, שחקנים וזמרים יחד עם אלופי עולם ואלופים אולימפיים בהחלקה על הקרח. במופע שר את השיר "the show must go on" "של להקת queen מול קהל צופים של כעשרת אלפים צופים בהיכל נוקיה ביד אליהו ברמת גן. התכנית שודרה בערוץ הטלוויזיה הרוסי והייתה נקודת הפריצה מבחינתו להופיע בביצוע לשירים בשפה האנגלית, בה הוא מוצא אפשרות ביטוי מוסיקליות רבות יותר.

ספר לי על עצמך. איך הגעת להיות זמר ?

דיין: "אני בן 36, נשוי מזה כעשר שנים לפאינה ואב לקורל בת ה-9 וליהי בת ה-5. נולדתי בעכו למשפחת דיין בה יש אמנים וזמרים נוספים כגון ישראל דיין ומשה דיין. התחלתי להופיע בגיל 17 בפני מוסדות, בתי מלון ועדי עובדים וכו' וזאת הרבה בזכות דחיפה מאבי, חיים דיין, ותמיכתו הרבה. קורל וליהי הולכות בדרכי ומפתחות את דרכן בדרך המוזיקלית. אני מופיע במלונות ועדי עובדים ואירועים משפחתיים".

מהן נקודות הפריצה בקריירה המוסיקלית שלך?

"כשבתי הבכורה קורל נולדה קיבלתי מילים והלחנתי שיר בשם "מלאך קטן" אותו בצעתי והגעתי למקום שני בפסטיבל השירים של ישראל. השופטים בפסטיבל היו פיטר רוט, ג'וזי כץ, רון שובל, אבי סינגולדה ויזהר אשדות. הם החמיאו לי לאחר ביצוע השיר ואמרו "אבי הוא זמר גדול, הוא שר מהלב והנשמה".

איך הגעת לשיר בפני קהל רוסי?

"בעקבות הצטרפותי כזמר ללהקה רוסית בשם "קזינו" שהופיעה באירועים ומסעדות, נחשפתי למפיק של "כוכבים על הקרח", דב לוי, שבחר אותי לביצוע שיר סיום לסגירת המופע שנערך "ביד אליהו". בהופעה היכל נוקיה, צפה בי האומן הישראלי ולדימיר מינקין אשר מוכר בקהילה הרוסית בארץ. הוא המליץ עלי להשתתף בפסטיבל השירים במולדוביה על שם יבגני דוגה, שם הגעתי למקום הראשון מבין 22 שירים".

מה התכניות לעתיד?

"בימים אלה יצא שיר חדש בשם "היא" לפי מילים של דוד אשכנזי ולחן של שמואל אלבז. השיר הזה היה גם חלק מפסטיבל מולדובה. בנוסף אני מסיים לעבוד של קליפ לערוץ המוסיקה 24. לאחר הפסטיבל במולדובה קיבלתי הצעות להופיע בפסטיבלים נוספים בין לאומיים וגם לשפוט בכמה מהם. קיבלתי הצעה להופיע בפני הקהילה היהודית במולדובה בפסח הקרוב. אני אוהב את הארץ ואמשיך להופיע כאן בכל מקום אליו יזמינו אותי. אני מחובר לארץ שלנו למרות שקשה לאמנים טובים להצליח כאן".

מה אתה מאחל לעצמך לעשור הקרוב?

"אני שואף להגיע להכרה כלל עולמית להתפרסם ומקווה מאוד שבעקבות פרסומי בעולם אתפרסם יותר כאן בארץ וחבל מאוד שזה לא להפך. אני מאחל לעצמי להמשיך לשיר מהלב ונשמה, שאוכל לגרום לקהילות היהודיות בחו"ל להתקרב יותר לארצנו כי בסופו של דבר "אין לנו ארץ אחרת". אני מקווה להמשיך להביא גאווה בכל מה שאעשה".

ראיון של בני כלפון , בעזרת הידיעה של שחר גרף- עכונט,

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2007, 19:59 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

אבי דיין הזמיר מעכו למקום הראשון בפסטיבל זמר במולדובה

אבי דיין, זמר צעיר מעכו שעסק עד כה בהופעות קריוקי ובשירי ארץ ישראל, זכה במקום הראשון בפסטיבל הזמר במולדבה שנערך לכבוד המלחין יבגני דוגה. עכשיו הוא מקווה שבעקבות ההצלחה בעולם הוא יזכה להצלחה גם בארץ
.

אבי דיין, זמר מעכו, ייצג את ישראל בפסטיבל הזמר שנערך בסוף השבוע בקישינב שבמולדובה וזכה במקום הראשון. הפסטיבל נערך לכבודו של המלחין יבגני דוגה, המוערך מאוד בברית המועצות.

בפסטיבל התחרו 22 שירים שבוצעו על ידי זמרים ממדינות רבות ובהן איטליה, גרמניה, בלארוס, אוקריאנה ומלודוביה. דיין הופיע בשיר שנקרא "עולם האנשים". הלחן של השיר היה של יבגני דוגה ודיין הדהים את הקהל באולם בשירתו הלירית וזכה לתשואות רמות. בתחרות זכה דיין במקום הראשון לפי ניקוד 12 שופטים שהעניקו לשיר שבביצועו את הציון 10.

לפני כחודשיים השתתף דיין בהפקה גדולה שהגיעה מרוסיה בשם "כוכבים על הקרח", בה השתתפו רבים מכוכבי רוסיה, שחקנים וזמרים יחד עם אלופי עולם ואלופים אולימפיים בהחלקה על הקרח. במופע שר את השיר "the show must go on" "של להקת queen מול קהל צופים של כעשרת אלפים צופים בהיכל נוקיה ביד אליהו ברמת גן. התכנית שודרה בערוץ הטלוויזיה הרוסי והייתה נקודת הפריצה מבחינתו להופיע בביצוע לשירים בשפה האנגלית, בה הוא מוצא אפשרות ביטוי מוסיקליות רבות יותר.

ספר לי על עצמך. איך הגעת להיות זמר ?

דיין: "אני בן 36, נשוי מזה כעשר שנים לפאינה ואב לקורל בת ה-9 וליהי בת ה-5. נולדתי בעכו למשפחת דיין בה יש אמנים וזמרים נוספים כגון ישראל דיין ומשה דיין. התחלתי להופיע בגיל 17 בפני מוסדות, בתי מלון ועדי עובדים וכו' וזאת הרבה בזכות דחיפה מאבי, חיים דיין, ותמיכתו הרבה. קורל וליהי הולכות בדרכי ומפתחות את דרכן בדרך המוזיקלית. אני מופיע במלונות ועדי עובדים ואירועים משפחתיים".

מהן נקודות הפריצה בקריירה המוסיקלית שלך?

"כשבתי הבכורה קורל נולדה קיבלתי מילים והלחנתי שיר בשם "מלאך קטן" אותו בצעתי והגעתי למקום שני בפסטיבל השירים של ישראל. השופטים בפסטיבל היו פיטר רוט, ג'וזי כץ, רון שובל, אבי סינגולדה ויזהר אשדות. הם החמיאו לי לאחר ביצוע השיר ואמרו "אבי הוא זמר גדול, הוא שר מהלב והנשמה".

איך הגעת לשיר בפני קהל רוסי?

"בעקבות הצטרפותי כזמר ללהקה רוסית בשם "קזינו" שהופיעה באירועים ומסעדות, נחשפתי למפיק של "כוכבים על הקרח", דב לוי, שבחר אותי לביצוע שיר סיום לסגירת המופע שנערך "ביד אליהו". בהופעה היכל נוקיה, צפה בי האומן הישראלי ולדימיר מינקין אשר מוכר בקהילה הרוסית בארץ. הוא המליץ עלי להשתתף בפסטיבל השירים במולדוביה על שם יבגני דוגה, שם הגעתי למקום הראשון מבין 22 שירים".

מה התכניות לעתיד?

"בימים אלה יצא שיר חדש בשם "היא" לפי מילים של דוד אשכנזי ולחן של שמואל אלבז. השיר הזה היה גם חלק מפסטיבל מולדובה. בנוסף אני מסיים לעבוד של קליפ לערוץ המוסיקה 24. לאחר הפסטיבל במולדובה קיבלתי הצעות להופיע בפסטיבלים נוספים בין לאומיים וגם לשפוט בכמה מהם. קיבלתי הצעה להופיע בפני הקהילה היהודית במולדובה בפסח הקרוב. אני אוהב את הארץ ואמשיך להופיע כאן בכל מקום אליו יזמינו אותי. אני מחובר לארץ שלנו למרות שקשה לאמנים טובים להצליח כאן".

מה אתה מאחל לעצמך לעשור הקרוב?

"אני שואף להגיע להכרה כלל עולמית להתפרסם ומקווה מאוד שבעקבות פרסומי בעולם אתפרסם יותר כאן בארץ וחבל מאוד שזה לא להפך. אני מאחל לעצמי להמשיך לשיר מהלב ונשמה, שאוכל לגרום לקהילות היהודיות בחו"ל להתקרב יותר לארצנו כי בסופו של דבר "אין לנו ארץ אחרת". אני מקווה להמשיך להביא גאווה בכל מה שאעשה".

ראיון של בני כלפון , בעזרת הידיעה של שחר גרף- ,

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 9 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים