חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 ספטמבר 2025, 13:22

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 6 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: היום זה בדיוק שנה
הודעהפורסם: 25 דצמבר 2006, 00:57 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

מאז שהצטרפתי ונהייתי חלק מ"עכו_נט" והנה אני כבר קרוב לכתיבת 500 הודעות. טוב האמת שאני צריך לכתוב עוד כמה הודעות בודדות בכדי להגיע למספר העגול והיפה הזה, אבל החלטתי לכבוד האירוע לכתוב הודעה חגיגית ולספר בה שלעולם לא אשכח שזה היה ביום הראשון שבאתי להתנדב וכחלק מההיכרות שלי עם בני כלפון, מי שהפך עם הזמן לידיד נפשי דאג להכיר לי את אתר האינטרנט הכה חשוב הזה.

זה ברור שאם אלברט לא היה ממציא אותו היה צריך מישהו אחר להמציא אותו, אבל טוב שהיה זה אלברט ובזכותו הוא הגיע להיות מה שהוא. אז אני כמובן חב לו תודה רבה על כך ולא פחות מזה על הבמה הוירטואלית עם הסרטים שאני מצלם ועורך שדרכם אני יוצא ללא מעט חוויות שאני מודה שלא הכרתי קודם.

קשה להאמין שאפשר לדחוס כלכך הרבה בשנה אחת, ואני באמת חש שאחרי הכל למרות המלחמה הקשה שעברה עלינו והיא כמובן לא שתשבור אותנו. אנחנו העם שכדמותו הזכורה לטוב של שלמה בראבא, "יאצק" שתמיד נופל וקם.

זה לא סוד אם אומר שאני אדם פסימי מטבעי, אבל כל ההיכרות שלי עם רבים מכם עזרה לפסימיות שלי לשנות קצת את צבעה לפחות קודרת ממה שהיתה. לכן אני מבקש באמת להודות לכולכם, בלי לציין שמות. כל אחד מכם (ואני מצרף לכך גם את ראש העיר היקר שלנו, שמעון לנקרי שעושה ימים ולילות למען קידומה של העיר ורוחו הטובה שורעת פה לא מעט) מוסיף משהו לחיי וביחד "עכו_נט" היא קשת רחבה של צבעים שאני אישית מאוד אוהב. שמח להיות חלק מכם ומקווה שיהיה לנו המשך מהנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 דצמבר 2006, 01:14 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

תודה לך איש יקר
זו היתה זכות גדולה להכירך
ותרומתך לקידום האתר "לא תסולה בפז"
עלה והצלח לעוד הרבה שנים בעכונט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 דצמבר 2006, 01:15 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

אהוד

תמשיך בעבודה הנהדרת בעכו נט

אתה תותח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 דצמבר 2006, 01:17 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

אהוד היקר ,
אתה אדם יקר וחשוב לנו .
עושים בעכונט רבות למען העיר שלנו מבלי להרגיש איך הזמן עובר ואיך האירועים הרבים עוברים כאן בכל יום .
העומס לא מאפשר לחשוב לעומק והנה אתה עם כתיבתך כמו השירה שלך , נותן לנו זמן לחשוב ולהרגיש על מה שאנחנו עושים כאן ביחד.

תודה לך אהוד על הפרגון ואני שמח שעכונט נותן ומקבל ממך כל כך הרבה דברים .

על כן , זאת ההזדמנות להזמין חלק מהגולשים הרבים להיות פעילים להגיב לידיעות ולהשתתף בדיונים ואפשר גם להיות שותפים בעשייה הרבה , קחו דוגמא מאהוד , והחברים הטובים האחרים שעושים את עכונט !

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 דצמבר 2006, 08:34 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

אני מודה לכם על תגובותכם שמחממות את דבריי ומחזקות את דבריי. העונג כולו שלי להיות חלק מ"עכו_נט" ולתרום את חלקי, אם בצילום ועריכת וידיאו חלום שהתגשם ואם בהודעות כשיש לי מה לומר. זה המקום אולי לומר שכשאין לי מה לומר אני פשוט אוהב לקרוא את ההודעות שלכם. אין לי ספק שהעשיה פה היא הדדית, כל אחד מאיתנו תורם את חלקו ואנחנו ביחד מתפקדים כמו משפחה אחת גדולה. אני בהחלט ממליץ שיצטרפו אלינו כמה שיותר, אבל בינינו מי שלא מצטרף ההפסד כולו שלו. להיות כאן זה להיות קיים. אני מאחל שב"ה תבואנה עוד שנים טובות כאלה ואולי אף טובות יותר. יישר כוח לכל אחד מכם !!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 דצמבר 2006, 08:41 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

אנא מכם תקנו את הטעות שכתבתי :shock:
כמובן שתגובותכם מחממות את לבי ולא משהו אחר.
אני פשוט עוד לא ממש התעוררתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 6 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: