|
עכונט כדרך חיים |
 |
|
נדמה לי שזה פעם ראשונה שדבר כזה קורה בעכו וזה שווה סיקור, מעבר לפרישת אותו סדין על בניין העיריה גם בסיפור שעומד מאחוריו (אלברט, אתה יודע להביא לנו את הדברים המעניינים האלה. אני מקווה שתמצא זמן לזה), כי זה אחד הדברים היפים בפרוייקטים האלה שבתל-אביב נעשו כבר כמה פעמים. אחד הפעמים שזכור לי לטובה הוא כשבחרו לשים את התמונות של אלו שיש בעיר רחובות על שמותיהם. אני מוכרח לומר שבניגוד לפרסומות הענק שאני מתאב דווקא השלטים הללו מוצאים חן.
מכיוון שהצלחתי לזהות כמה מהפנים נראה לי שמדובר בתושבי העיר שלנו, אבל אני אשמח לפרטים נוספים. גם לאנשים שהם חלק מהאוכלוסיה ולוא דווקא מנבחריה המוכרים מגיע אחת לכמה זמן לחוש "גדולים" (תרתיי משמע) - זו אולי אותה שניה של תהילה שאנדי וורהול אמר שמגיעה לכל אחד מאיתנו, אז כמה זמן (בשניות אם אפשר) הכתובת הזו תהיה על בניין העיריה?
אם אתם חושבים על זה אולי במובן מסויים גם לעיר שלנו מותר מפעם לפעם להתנהג כמו עיר גדולה. אחרי הכל, אני רוצה לומר לכם שיש לנו ראש עיר שאפילו תל-אביב היתה מתגאה שיעמוד אחד כמוהו בראשה. בעיניי זה יהיה מעניין לצאת ולראות את זה, לא פחות מזיקוקי דינור באוויר אז אני מקווה שלא אחמיץ את זה. יישר כוח לכל הלוקחים חלק במלאכה ובכלל בתקופת הפסטיבל שיבוא אלינו לטובה אחרי יום הכיפורים, שהעניין הזה הוא חלק ממנה.
שתהיה לנו שנה טובה וגמר חתימה טובה.
|
|
|