חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 ספטמבר 2025, 19:56

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 17 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: למרות הכל עכו ניצחה ונשארת בליגת העל
הודעהפורסם: 13 מאי 2015, 14:29 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

על השחקן של הפועל עכו , יאניס פפדופולוס שהנהלת הפועל עכו קלטה בחודש ינואר 2015
שידור השער של פאפאדופולוס

https://www.youtube.com/watch?v=RhfFLEBEQQg

"פאפא", כפי שהוא מכונה בפני חבריו, כבש את שער הניצחון מול מכבי נתניה ונתן את האות לחגיגות. "אין לי מילים לתאר מה עבר עלי הלילה", סיפר פפדופולוס בראיון לליאב נחמני "ישראל היום" והוסיף: "שמעתי שדבר כזה לא קרה בכדורגל הישראלי ובאופן אישי לא ראיתי דבר כזה גם באירופה. עשינו כאן משהו בלתי ייאמן".
כשהגעת לעכו מבני סכנין הייתם במקום האחרון וכולם היו בטוחים שתרדו. למה בכל זאת עשית את המעבר הזה?
"כשהגעתי לעכו זה היה לפני המשחק מול מכבי חיפה (0:0). האווירה באימונים היתה טובה אבל התוצאות המשיכו להיות לא טובות. שלומי (המאמן שלומי דורה ל.נ) אמר לנו שוב ושוב, 'קחו נקודה ועוד נקודה, תתקדמו לאט לאט', ואז הגיע ניצחון, ועוד אחד ואתה מתחיל להאמין שאפשר להישאר והראש מתחזק. היום הראו לי טבלה של עשרת המשחקים האחרונים ואנחנו צמודים למכבי ת"א. אם הליגה היתה מתחילה לפני שלושה חודשים היינו מתמודדים עם מכבי ת"א על האליפות".
לשאלה מה לא עבד בבני סכנין ענה הקשר: "את זה אתה חייב לשאול את האנשים שם. אף אחד בסכנין לא יכול לומר עלי מילה רעה. כיבדתי שם את כולם עד השנייה האחרונה. הבעיה היתה שלא שיחקתי. הגיע מאמן חדש, אלי כהן, יש לו את הדעה שלו ואני מכבד אותה אבל היה לי קשה. האמנתי שלא הייתי ראוי להיות על הספסל בסכנין ולכן עזבתי".
בעכו פפדופולוס השתלב היטב. הוא התחבר עם החלוץ יובל אבידור, שאביה של זוגתו דובר יוונית, ועל פי הקשר הוא ה"אח היווני שלי". את רוב הזמן הם מבלים יחד, "פאפא" מוזמן לאבידור בערבי שבת ומתברר שזה גם סוד ההצלחה. "לפני השער הראשון שלי מול ק"ש עשינו קידוש אצל חברה של יובל. מאז לא כבשתי, אז לפני המשחק מול נתניה שוב עשינו אצלה קידוש ושוב כבשתי, הפעם מבישול של יובל אז מבחינתי, אם אשאר כאן, נצטרך לעשות את זה בכל שבוע".
היה לך קל להשתלב בישראל?
"כן, כי המנטליות זהה. כששיחקתי בגרמניה התגעגעתי ליוון. היה לי קשה עם הקרירות שם. כאן זה כמו בבית, טוב לי בישראל".
עכו חוגגת הישארות בליגה, ביום שני בנתניה // צילום: אלן שיבר
כמי ששיחק באולימפיאקוס ורשם הופעות בנבחרת יוון, אתה לא מרגיש פספוס? אתה רק בן 26.
"עשיתי טעויות בקריירה שלי. אולי גם לא התנהלתי בצורה נכונה בחלק מהמקרים. אבל אלה החיים, אם אתה חכם ולומד מהטעויות שעשית אז תגיע גבוה. בראש ובראשונה אני מאשים את עצמי. כשהייתי צעיר ללא ניסיון באולימפיאקוס, נוצר מצב שלא שיחקתי ועשיתי פרצופים למאמן. זו היתה טעות שפגעה בי וזה בא לידי ביטוי במשחק שלי. יש משפט שאומר, 'כשאתה עוזב את הכדורגל, הכדורגל עוזב אותך'".
היתה לך הצעה מסלוניקי בתחילת העונה. למה בכל זאת באת לישראל?
"הייתי באריס, ישבתי איתם, המועדון לא היה בריא כלכלית ויש שם לא מעט בעיות. ביוון הבעיות הן לא רק בכדורגל אלא גם בחברה כולה. החלטתי לבוא לישראל כדי להתחיל מחדש את הקריירה בסופו של דבר צריך להיות מאושר".
עוד מוקדם לדעת אם פפדופולוס יישאר בעכו בעונה הבאה, "אשב איתם ונראה. קודם כל אצטרך לחזור ליוון כדי לטפל בעניינים שלי, אבל אני לא בלחץ. תן לי ליהנות מהרגע".
אם תגיע הצעה ממועדון גדול יותר? מכבי חיפה או מכבי ת"א, למשל.
"אלה מועדונים גדולים והזדמנות עבור כל שחקן. אם תבוא הצעה כזו, לא אוכל לסרב לה, אבל זה עוד מוקדם ויש לי עוד שבוע ליהנות עם החברים שלי בעכו".
שידור השער של פאפאדופולוס

http://www.israelhayom.co.il/article/281719

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: למרות הכל עכו ניצחה ונשארת בליגת העל
הודעהפורסם: 13 מאי 2015, 17:35 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

אוהד שגב, מנכ''ל עיריית עכו : " אנחנו בודקים את האפשרות להכניס אנשי עסקים "

עיריית עכו מחפשת אנשי עסקים שייקחו את הקבוצה בעונה הבאה. המטרה כמובן של העירייה היא להפחית את העלויות הכספיות של הרשות, שעמדו השנה על 5.4 מיליון שקלים.

אוהד שגב, מנכ''ל העירייה, התראיין לתוכנית 'חמש באויר' והתייחס לנושא: "נמשיך לתמוך בהפועל עכו גם בעונה הבאה. לא ברור כרגע באיזה סכום. אנחנו בודקים את האפשרות להכניס אנשי עסקים כרגע אין עדיין על מה לצאת בהצהרות".

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 17 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Bot ואורח אחד

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה