הצטרף: 04 מרץ 2005, 01:00 הודעות: 18872 מיקום: אתר אישי ציבורי של אלברט לוי
|
וכך היה הסיפור :
הצמחייה מסביב לאצטדיון טופלה בעקבות התמונות של עזרא גנני עזרא גנני שקיבל תלונה מתושב עכו , על הזנחת הגינון סביב האצטדיון , מספר: " ניגש אלי תושב עכו ואומר לי אני רוצה לבקש ממך משהו.- שאלתי במה העניין אדוני? ואז אמר לי האיש בכאב ענק , איך יתכן שמתחם המגרש כל כך מוזנח . שתלו צמחים אבל צמחי הבר כבר עוברים אותם בגובה " כל כך כואב לי לראות מקום חדש ויפה והפנים שלו מצולקות .אתה כאיש המדיה ומוכר בעכו דרך עכונט , אני מאוד מאוד מבקש ממך לצלם את תלונתי ותראה במו עיניך את הזלזול " .
ברור שעזרא ניגש למלאכה , צילם ופרסם בעכונט את ההזנחה סביב האצטדיון וכך תיאר עזרא את מראה עניו : " ואוו מה ראו עיני. לא יפה ולא נעים. עשבי הבר שולטים על השטח מה גם שאנו לפני החורף , שמשקה את האדמה ומפריח שוב עשבים . כולי תיקווה שהארתי והצפתי את הבעיה במקום שהושקעו בו מיליוני שקלים , עקב תלונתו של תושב בעזרת התמונות שצילמתי " .
אחרי 10 ימים , השבוע עירית עכו שאוהבת לשתף פעולה עם עזרא , עובדים בשטח ומתקנים את הדרוש , כי הרי הכל מצולם ואפשר לדעת מה דרוש . גם השיתוף עם החברה הכלכלית בניהולו של המנכ"ל בן מיוסט הוסיפה דרבון ומענה לתלונתו של האזרח שהובטח לו שהנושא יקבל טיפול .
חזר עזרא לשטח עם צילומים החדשים אומר : " אכן התמונות מראה על רצינות חיובית מצד הגורמים .תודה למחלקת הגינון בעירית עכו ולברי בראש עשיתם עבודה טובה ויפה "קישור לצילומים הראשונים של עזרא בשטח viewtopic.php?f=31&t=25342