הצטרף: 04 מרץ 2005, 01:00 הודעות: 18873 מיקום: אתר אישי ציבורי של אלברט לוי
|
אהוד היקר שבת שלום
אתה יודע שמזה כשלוש שנים אני משקיע אלפי שקלים ממשכורתי בטכניון , מבלי שאף אחד ישתתף בהוצאות שלי . גם כאשר יוסי פיטוסי , רצה פעם אחת להתרים את החברים באחד המפגשים של עכונט , אני התנגדתי לחלוטין .
בנוסף לכספים שהשקעתי , השקעתי זמן רב בהתנדבות ואמשיך להתנדב למען עכו ועכונט . אתה יודע אהוד כמה זמן אני משקיע בעכונט ויש דברים שרואים ודברים אחרים שהם בפיתוח ותחזוקה שלא רואים , על זה לא ביקשתי תמורה ואני לא מבקש .
הפרסום בעכונט נועד לכסות חלק מההוצאות שאני משקיע מהמשכורת משפחתי והם מתנגדים להמשיך ולסבסד את העיר ואת עכונט על כל ההוצאות . על הזמן שלי שאני משקיע , הם מבינים שזאת האידיאולוגיה שלי מאז ומתמיד ולא מתערבים .
בני כלפון שאל אותי בכתבתו על עניין הפרסום בעכונט ואני עניתי לו להלן : אין ברירה אחר. מתחילת 2007 החליטה אחת מהבנות שלי, הסטודנטית, לפתוח עסק כדין ולהנפיק חשבוניות עבור פרסום. כפי שאמרה לי: "אבא מספיק להיות פילנתרופ. את ההשקעה העצומה מזמנך הפנוי עוד אפשר להבין, אבל להוציא מהמשכורת שלך ללא סוף, זה מספיק אחרי 3 שנים . צריך לכסות לפחות חלק מההוצאות מפרסום בעכונט". הבנתי, ואני מקבל את עמדתה. עכשיו אני מקווה שיהיו אנשים שיפרסמו ב"עכונט" כפי שמפרסמים במקומונים באזור. http://scoop.co.il/article.html?id=5331
אהוד היקר , איך אתה יכול להשוות דבר מסודר כדין דרך רואה חשבון מוסמך עם מע"מ ומס הכנסה ל " בעידן של הכבלים הפיראטיים אי שם שנות ה-80 " . אהוד היקר אין כאן רווחים , יש כאן כיסוי חלק מהוצאות , כי אני ממשיך להתנדב בעכונט אצל הבת שלי שהחליטה לנהל את העניין הכספי , מי שירצה להמשיך להתנדב ולעשות בעכונט כפי שאני עושה מוזמן ומי שלא מעוניין יותר , אני יכול רק לומר לו תודה ולהתראות .
אני חושב שהגיע הזמן , אחרי 3 שנות סבסוד הוצאות עכונט מכיסי , שיהיה כיסוי חלקי לפחות . כל שקל מעל כיסוי ההוצאות , יושקע בפיתוח עכונט ובתרומות לקהילה בעכו .
בכל מקרה אמשיך בעכונט , להשקיע מזמני ממרצי ומכספי למען קידום אומנים וזמרים צעירים , למען החלשים בקהילה ולמען קידום כל מי שעושה למען העיר עכו . שבת שלום