מאז שהצטרפתי ונהייתי חלק מ"עכו_נט" והנה אני כבר קרוב לכתיבת 500 הודעות. טוב האמת שאני צריך לכתוב עוד כמה הודעות בודדות בכדי להגיע למספר העגול והיפה הזה, אבל החלטתי לכבוד האירוע לכתוב הודעה חגיגית ולספר בה שלעולם לא אשכח שזה היה ביום הראשון שבאתי להתנדב וכחלק מההיכרות שלי עם בני כלפון, מי שהפך עם הזמן לידיד נפשי דאג להכיר לי את אתר האינטרנט הכה חשוב הזה.
זה ברור שאם אלברט לא היה ממציא אותו היה צריך מישהו אחר להמציא אותו, אבל טוב שהיה זה אלברט ובזכותו הוא הגיע להיות מה שהוא. אז אני כמובן חב לו תודה רבה על כך ולא פחות מזה על הבמה הוירטואלית עם הסרטים שאני מצלם ועורך שדרכם אני יוצא ללא מעט חוויות שאני מודה שלא הכרתי קודם.
קשה להאמין שאפשר לדחוס כלכך הרבה בשנה אחת, ואני באמת חש שאחרי הכל למרות המלחמה הקשה שעברה עלינו והיא כמובן לא שתשבור אותנו. אנחנו העם שכדמותו הזכורה לטוב של שלמה בראבא, "יאצק" שתמיד נופל וקם.
זה לא סוד אם אומר שאני אדם פסימי מטבעי, אבל כל ההיכרות שלי עם רבים מכם עזרה לפסימיות שלי לשנות קצת את צבעה לפחות קודרת ממה שהיתה. לכן אני מבקש באמת להודות לכולכם, בלי לציין שמות. כל אחד מכם (ואני מצרף לכך גם את ראש העיר היקר שלנו, שמעון לנקרי שעושה ימים ולילות למען קידומה של העיר ורוחו הטובה שורעת פה לא מעט) מוסיף משהו לחיי וביחד "עכו_נט" היא קשת רחבה של צבעים שאני אישית מאוד אוהב. שמח להיות חלק מכם ומקווה שיהיה לנו המשך מהנה.
|