 |
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט |
 |
הצטרף: 17 יולי 2005, 15:29 הודעות: 202
|
מהשבת הקרובה ליהודים שביננו אנו נכנסים לתקופה שבה עשרה ימים בהם אסור לנו לאכול בשר (מא' באב עד ט' באב)...
אז הנה אני מאתגרת אותכם חברים יקרים לפורום:
אתם מוזמנים להמליץ על מתכונים שלא כוללים בשר.... ואם אפשר שלא יכללו גם גבינות (לכל אותם אנשים שזה עושה להם רגישות...)
אשמח עם נחליף מתכונים בפורום....
וכדוגמה אישית להלן המתכון ראשון:
מג'דרה:
כוס וחצי של עדשים כוס אורז בצל שמן לטיגון (רצוי שמן זית * )
מבשלים בנפרד את העדשים עם 2 וחצי כוס מים מבשלים בנפרד את האורז עם כוס ורבע מים מטגנים בנפרד את הבצל אח"כ ברגע שהעדשים נעשים רכים אך לא מידי מוסיפים כמון מכל הלב, מלח, מעט פלפל שחור, קצת אבקת מרק עוף מערבבים ומוסיפים את האורז מערבבים שנית ואז מוסיפים את הבצל שהשחים (אבל לא יותר מידי) בינתיים עם השמן לתוך הסיר מבשלים עוד 5 דקות
קל להכנה מקסימום 30-35 דקות הכנה לבריאות ובתאבון * שמן זית - על יתרונותיו המרובים בבישול, טיגון וכו' ארחיב בכתבה נפרדת
שלכם יסמין
_________________ ספר - כל ספר הוא עולם בפני עצמו
|
|