חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 26 אפריל 2026, 01:42

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: לחשו לי בעכו - רכילות יומית ותוססת
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2006, 17:00 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

לחשו לי בעכו

ארגון נכי צה"ל בצפון ארגן השבוע נשף באולמי טופז בעכו. בין הנוכחים הרבים בלטו שם הראיס שמעון לנקרי ושרי פריסקי, יו"ר הארגון בגליל המערבי, שאף ניצח על הנשף.

המשנה לראש הממשלה, שמעון פרס שהשתתף בשבוע שעבר בוועידת הגליל ניצל את אחת ההפסקות לסיבוב הכרות וטעימות ביריד קולינרי שנערך במקום. פרס לגם להנאתו מהיין המשובח של בית היקב של לאון ולילך טורקאן מהר חלוץ. בימים הקרובים תושלם הכנתה של הסדרה הראשונה של יינות מבציר 2005, סדרת "הר חלוץ".

מנכ"ל עיריית עכו, אוהד שגב,הצטרף למשלחת של חברי המרכז לתיאטרון בעכו שעושה חיל בסיבוב הופעות בצרפת. .

צוות המלצריות של בורוגוטה, עתליה, אור ולבנת, התקבצו לצילום משותף ובהזדמנות זו לחשו לי שמעה שעתליה, שהיא עכואית בת 24, שרה בכלל לא רע ובקרוב תקיים מופע פרטי משלה, רוק וג'אז. היתה שם גם רינת המתוקה מראש הנקרה ואפילו מוריס יצא מהמטבח, טיפס למרומי הבר ושיתף פעולה עם המוזיקה והמוזיקאים.

אירוע נוצץ מושקע במיוחד נערך ברביעי שעבר בקריסטל לאונג' בר בתל אביב, בו השיקו סוכנות יולי, חברת NMC וחברת סלקום את קליפ הבכורה המרהיב של זמרת הפופ החדשה דניאל בלייברג. מדובר בפיק אפ בר תל אביבי חדש, סקסי ולא שגרתי ובו מערכת סאונד ותאורה מבין המשוכללות והמתקדמות בעולם, גלריה ואפילו מתחם מפנק לאלו הרוצים להשתרע על ספות נוחות. המוזמנים ובהם טאלנטים, דוגמנים ודוגמניות מסוכנות יולי, אנשי תעשיית המוזיקה בארץ וצבא של תקשורת נהנו מאירוע ברמה גבוהה במיוחד, למוזמנים בלבד, שבו האלכוהול זרם ללא הפסקה, המוזיקה היתה משובחת (d.j יניב לוינסון), והאווירה היתה מחשמלת. ולמה אתם קוראים את כל זה? כי בין הבאים הרבים היתה גם יוליה פלוטקין העכואית, שגרמה ללחשו לי לגאוות יחידה בלתי מוסווית.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: כשרונות בעכו
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2006, 22:12 
משתמש התקדם מעל 350 הודעות
משתמש התקדם מעל 350 הודעות

שחר לולא לחשו לי לא הייתי מודע לכל הכשרונות בעיר עכו

שחר תמשיך לעשות חייל......אצלך אין רגע דל :P

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: