חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 יוני 2025, 14:38

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מה רק האנטנה במגרש מעניינת? והאחרות?
הודעהפורסם: 16 יולי 2005, 15:29 
תגידו אתם מקשיבים לעצמכם לפעמים ? אתם מודעים לכך שבכל רחבי העיר פזורות אנטנות בתוך סביבת המגורים שלנו, כמעט בתוך בתי הספר וגני הילדים אליהם הולכים ילדינו ואתם מדברים על מגרש כדורגל? למה, כי אתם הולכים לראות כדורגל פעם בשבוע? או אולי בגלל שבונים בקרבת
מקום את האזור הוילות היוקרתי וכדי לא להוריד מערך האתר מתנגדים לאנטנות בקרבת מקום????
איפה אתם חיים - קחו למשל את האנטנה שממוקמת מעל מבנה בזק בפינת רחובות משה שרת - ירושלים שמסביב יש 5-6 גני ילדים ומעונות 4-5 בתי ספר ושם ילדנו מבלים כ 6-9 שעות ביום, מטרים כן מטרים ספורים מאנטנה,
וכל הבנייני המגורים ממש מספר מטרים בקו אוירי מהאנטנה, אם כל זה לא חשיפה מספקת לקרינה אז אני לא יודעת מה כן!! וכשסוף סוף מתעוררים ופונים למשרד התקשורת בנושא אז הוא זורק אותך למשרד ראש העיר כי זה תחום השיפוט שלו והוא מחליט לדבריהם ובמשרד ראש העיר אומרים לא זה עניין של משרד התקשורת וככה אתה נזרק ממשרד למשרד עד ליאוש מוחלט!
אבל אנשים, תושבים, ה ו ר י ם תבינו אם לא נפעל זה יפגע לנו בילדים אם לא היום בעוד 5, 10, 15 שנה, אסור לחכות, צריך לפעול לפני שחלילה יהיה מאוחר מידי עבורם ואז לא יהיה לנו דבר לעשות באמת.
כל מי שמעוניין יש ברשותי רשימה על כמעט אם לא כל הערים בארץ ובהן הרחובות
שבהן ממוקמות האנטנות, תאריך הצבה, פליטת קרינה של האנטנה, וכמה היא צריכה באמת לפלוט לפי גודלה
.

רק תבקשו ואני אשלח
ענת

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה: ענת היקרה ..
הודעהפורסם: 16 יולי 2005, 16:19 
עכונט כדרך חיים

ענת היקרה ..

ההתיחסות היא לכל האנטנות ...

מצ"ב הכתבה בעכונט

http://www.akkonet.co.il/msgDetails.asp?id=679

אני דווקא מודאג יותר מהאנטנות שצוינו הן בכתבה של עכונט והן ע"י

נודה לך אם תצייני אנטנות נוספות מעבר למצוינות ע"י

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 יולי 2005, 14:14 
משתמש חדש עם רצון טוב
משתמש חדש עם רצון טוב

אילן שלום
יש לי בדיוק את הרשימה הזו שמופיעה בכתבה (אצלי מופיעות כל ערי ישראל מה שלא רלוונטי כמובן עבורנו) אבל אני חושבת שזו תופעה מאוד מדאיגה ושכדאי למגר אותה בהקדם האפשרי ובדחיפות, שמעתי היום בתוכנית הבוקר של ערוץ 2, שברמת גן הצליחו להוריד אנטנה אחת למרות שזה היה כרוך בבתי משפט וכאלה אבל שכונה אחת הצליחה, והחברה הורידה בצו בימ"ש אנטנה אחת, והשניה הם במאבק עליה כרגע, שתבין, שהאנטנה שעליה רבים היום, היא אנטנה שנמצאת במרחק של קילומטר וחצי אוירי מהשכונה בה האנשים האלה שדורשים להורידה, זה ממש אירוני, אצלנו יש אנטנות במרחק של צעדים ספורים ממעון ילדים, בתי ספר וגני ילדים והם מדברים על קילומטר וחצי - מה נגיד???
טוב אם יש לך חדשות כל שהן בנושא אשמח אם תיידע אותי
תודה ויום טוב ענת

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: