אני יכול להגיד לכם שה"חוסר אהדה" כלפי ה"עכואים" היא דווקא מקור גאווה לפחות לי, ה"עכואים" מגיעים לשם לכל תוכנית, בכמויות גדולות יחסית לשאר הקבוצות, לבושים כולם בחולצות הסגולות, צועקים ומעודדים את רותם ונשמעים כמו 500 אנשים על אף שהם 50-100. בני הנוער שלנו יודעים לעודד, יודעים לחזק את רותם, ההפקה פחות אוהבת את זה - ויודעים מה? בעיה שלהם!!! אני גאה בבני הנוער שנותנים את הנשמה למען רותם!
לגבי הכוכב הנבחר, אין שום ספק שלהפקה יש את המועדפים שלהם, ואין ספק שרותם הוא לא ביניהם, אני לא מאמין שהם מזייפים את מספר הקולות, אם כך היה אני בטוח שבמהלך ה 6 עונות היה נפלט למישהו מההפקה שהקולות מזוייפים... וזה המזל של רותם! השופטים וההפקה עושים הכל כדי להעיף אותו, דואגים שתמיד ישראל יהיה אחריו. אבל הצופים בבית אומרים את דעתם, ואנחנו נלך איתו עד הגמר בין אם השופטים אוהבים אותו או לא, בין אם ההפקה אוהבת אותו או לא!
אז למי אכפת אם אוהבים אותו או לא? אנחנו אוהבים אותו!!
וצביקה הדר עם כל הכבוד לו - הוא צריך לזכור שהוא כולה בארשבעי...
_________________ ביחד נוכיח שצדק זה לא רק כוכב! "עוד לא אבדה תקוותנו, התקווה בת שנות אלפיים להיות עם חופשי בארצנו, ארץ, ציון וירושלים!!" אני לא נאבק באנשים אלא ברעיונות. "טעות אינה הופכת לאמת רק כי כל העולם מאמין בה" (מהטמה גנדי)
|