חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 יוני 2025, 00:38

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ הודעה אחת ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ספר ילדים חדש !!! אבא טישו - צביקה גרינוולד
הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2014, 15:43 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

אני לא זוכר מתי פעם אחרונה החזקתי ספר ילדים בידיים בכזאת התרגשות, במיוחד בהתחשב לזה שהוא לא ספר מהילדות שלי אלא ספר שיצא לאור רק עכשיו. לא אסתיר מכם שהסיבה האמיתית להתרגשות שלי היא שאת הספר הזה כתב צביקה גרינוולד שהוא אחד מחבריי הטובים ואני עוד זוכר את הרגע שהוא רק העלה אותו כרעיון.

עושה לי כייף לדעת שלא רק שצביקה הוציא לאור את החלום שלו אלא שהסיפור שהוא כתב משקף גם את אשיותו של מי שכייף תמיד להיות בחברתו. אגב כמי שמכיר את צביקה באופן אישי אני יודע שתקופה מסויימת הוא גם התנדב לשעשע ילדים בגילאי הגן, כי מאוד חשוב לו חיבור עם ילדים וחלום נוסף שלו (שגם אותו אני מקווה שהוא יגשים בשלב מסויים) הוא להיות ליצן רפואי.

נראה שאת העלילה הקצרה (לא יותר מ-26 עמודים) בהתאם לספר ילדים בגילאי 7-3, הוא הביא ממש מהחיים מאחת החוויות שלו כהורה, ואני מאמין שהרבה הורים ישמחו לשבת ולקרוא מ-"אבא טישו" גם לילדים שלהם. אני כמובן מאוד ממליץ על כך !!!

הספר יצא לאור בהוצאה עצמית, והוא כלכך משעשע והאיורים שבו של רוני רות פלמר עושים את הספר לנפלא שקשה לי להאמין שעם כל הקשיים שיש היום בעולם המו"לות לא תהיה איזו הוצאה שתשמח לקחת על עצמה להוציא אותו גם אצלה.

http://simania.co.il/showReview.php?reviewId=79372

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ הודעה אחת ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Bot ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: