חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 יוני 2025, 02:37

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ הודעה אחת ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חיילת מעכו: "הותקפתי במרכז נהריה"
הודעהפורסם: 07 פברואר 2013, 19:59 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

חיילת מעכו: "הותקפתי במרכז נהריה"
כתבה של אדי גל

החיילת, שיצאה עם חברותיה לקניות בשדרת הגעתון, טוענת ששלוש צעירות היכו אותה ברחוב ללא סיבה, ואיש מהעוברים והשבים לא סייע לה. המשטרה: האירוע עדיין נחקר

החיילת משרתת בבסיס סגור בגבול הצפון. לפני שבועיים היא קיבלה אפטר של כמה שעות, נסעה לביתה בעכו ולאחר מכן יצאה עם שתי חברות לסיבוב בשדרות

הגעתון בנהריה. השלוש נכנסו לחנות בגדים, אבל אז החיילת קיבלה שיחת טלפון ויצאה לשוחח מחוץ לחנות. השעה היתה 17:30, והרחוב המה אדם.

השבוע סיפרה: "דיברתי בפלאפון תוך כדי צעידה, ומולי באו שלוש בנות. בלי לשים לב התחככתי בכתף של אחת מהן, ואז הבחורה אמרה לי: 'נראה לך שאת נוגעת בי ככה?' לא עניתי והמשכתי ללכת, ואז בחורה אחרת אמרה לי: 'תעני כשמדברים אלייך'. היא התקרבה אלי, ואז אמרתי לה שהיתה טעות ושאלתי מה היא רוצה ממני.
"אחת מהן, שראתה שאני מדברת עם אחותה, רצה אלי והחלה לתת לי בוקסים בפנים. הן תפסו אותי בשיער ונתנו לי מכות רצח: ברכיות לפנים, מכות בידיים, בעיטות.

"הייתי במדים, ואנשים עברו במקום, אבל אף אחד מהם לא התערב. החברות שלי היו בחנות ולא ראו כלום. אחרי שהן הסתלקו, אנשים הביאו לי מים והזמינו משטרה ואמבולנס".

החיילת פונתה לבית החולים, כשהיא סובלת משבר באף ומחבלות בכל הגוף. היא הגישה תלונה למשטרה, אבל לדבריה זו לא עושה מספיק כדי לעצור את התוקפות.
"כבר מהרגע הראשון השוטרים אמרו לי שהם יודעים במי מדובר. מכירים אותן, אבל לא עושים כלום. הלכתי למשטרה ואמרתי להם שנתתי עדות ושעבר זמן, למה לא עוצרים אותן?".

החיילת מציינת, כי מאז המקרה היא בטראומה - פוחדת לצאת מהבית ולא נוסעת יותר לנהריה: "מה קרה? נגעתי בכתף בטעות. על זה צריך לפוצץ במכות? אני פוחדת, אני לא ישנה בלילות.

"לנהריה אני בכלל לא הולכת יותר. לא מתקרבת לשם, לא מרגישה בטוחה שם. הכי כואב לי שהמשטרה לא עושה את מה שהיא צריכה לעשות".

ממחוז חוף נמסר, כי האירוע נתון עדיין בחקירה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ הודעה אחת ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: