|
| עכונט כדרך חיים |
 |
הצטרף: 14 מאי 2005, 07:47 הודעות: 1897 מיקום: אני פה לתמיד
|
|
לפני כחודש עשיתי למועדון שלי משחק "מחפשים את המטמון בעכו" צריך ע"פ הרמזים לאתר את המקומות לא קשה במיוחד (רווית ועזרא-אל תתערבו הפעם)!
להלן חלק מהחידות :
1= אני מיועד לאלה שלוקים ואינם כמו כל אחד מחסה לאלה הזקוקים לטיפול מאד מיוחד על שער המבנה המתהדר תמצא אותי המעטפה בשמי לא עבר לא הווה מסתתר שם תופנו לשלב הבא 2= אני ממוקם באותו המקום בו היה קודמי בתפקיד משכבר הימים יש שאוהבים ויש שיודעים לשנוא במקום אבל כולם יראים ומכבדים אני כחולה אל מול הכחול ואם רצונך ברמז הבא אצל מי שכותב כל ארוע בימי קודש וחול שם מקום המעטפה נקבע
3= בצומת דרכים אני ממוקם וכ"בית מרכזי" אני נחשב נותן פתרונות לגדול וגם קטן לצבעי,חשמלאי ואפילו לשרברב. לידי הושם נותן העבודה וגם מי שאינו עוסק במה שבחוץ על דלת הכניסה מעטפה אבודה והרמז הבא שכל כך נחוץ.
4=
ברחובו של עולה גרדום אני ממוקמת מיועדת לרווחת הציבור שרותים לנזקקים אני נותנת שמי בתוכנית "ארוכת טווח" די קשור מצדדי מסעדה ומבני מגורים ממולי לכחולים מעין מצודונת על הדלת הסגורה בסוגרים קבועה לה המעטפונת
5= אני מתפקד אך בימי חול בלבד ואלי כל יום המונים נוהרים בעיניהם אני מהווה מטרד ואז המבוגרים בהם גוערים כאוגדן של פרי אני קרוי על שמו של איש חשוב בפאתי העיר אני מצוי ובמעטפה על שערי-הרמז הבא נקוב
6= בעבר נקשר שמי די בצפון 23 ק"מ רחוק מגבולי והיום אני סתם נקודה בכחול בקצה הילד הזכר גויי מדרום הסטוריה ארוכת שנים מצפון מעשה שנולד זה עתה על הדלת בא יבואו הקרואים המעטפה מחכה לקחתה.
7= סימלי כצינת מלך צבעונית ולעיתים משמיע קול מיבב אבל נוסע במכונית בעיקר כשזה כואב אל מול הפסל אני ניצב שאל מול הכיכר ממש והרמז בתוך מעטפה הוצב לך ינתן-אם למי שנוכח תיגש
8= מקומי משמש עליה לרגל אף שעושים זאת בלב דואב כי לעיתים המעשה המשמש לי נס ודגל בכיס לפעמים כואב איני מחלקת אף שאני מחלקה ושמי מצלצל כמו "גופה" אם לנו נכס –לא נתחמקה בדלתי המערבית מצויה מעטפה
תנו תשובות לשאלות אלה-תקבלו עוד אם מישהו ענה-אין טעם לענות גם כן נא למספר את התשובות
_________________ כעת הזמן להעיר את "היפיפיה הנרדמת" משנתה.
|
|