דיווח מכנס אילת לעיתונות - תחילה סיפור הטיסה שלא מגיע עדיין לאילת
הכנס של אגודת העיתונאים, בשיתוף עם אוניברסיטת בן גוריון בנגב, מתקיים, זו השנה השלישית, באילת בין התאריכים 29 בנובמבר עד ה-2 בדצמבר במרכז הכנסים של מלון "הרודס" אילת.
בין נושאי הכנס: "מיהו עיתונאי ומעמדו של העיתונאי", "טיפולה של העיתונות במשבר הכלכלי", "עיתונות כלכלית: רכילות וצרכנות?", "טוקבקים: חופש הביטוי או חופש השיסוי?", "רדיו: חוצים את הקווים", "כלכלה ותיירות: אילת מול עקבה", "רשתות חברתיות ואתיקה", "עיתונות בשירות החוקר?", "תקשורת ערבית: העיתונות של המזרח התיכון", ועוד.
עד כאן הידיעה ועכשיו הסיפור שאני עובר בדרך לכנס באילת . הזמנתי מקום טיסה בחברת ישראייר לאילת והם ביקשו להגיע שעה אחת קודם לב גוריון , כאשר הטיסה מבן גוריון הייתה אמרה להמריא בשעה 11:50 . זאת טיסה של 35 דקות .
תחילה היה איחור קל של 20 דקות והמטוס המריא לכיוון דרומה ופתאום , אני רואה אותו חוזר ומיד הטייס הודיע שיש תקלה והוא מחזיר את המטוס לבן גוריון והוסיף שאין סכנה , כי הוא לא יכול לנחות בשדה התעופה הקצר של אילת לכן הוא חוזר לבן גוריון .
עכשיו אני כותב לכם מבן גוריון והשעה 13:45 ועדיין מתקנים את המטוס ואמרו לנו שבעוד וארבעים דקות המטוס יתוקן .
זה המצב ואני לא יודע איך כדאי להגיע לאילת . הגעתי לבן גוריון ברכבת שיצאה מעכו בשעה 08:15 ולא היו מקומות ישיבה כי זה גם יום ראשון ויש גם חג לשכנים שלנו וכאילו הרכבת לא יודעת זאת . הנה עברו 5 שעות ועכשיו ממתינים שיתקנו את המטוס לטיסה שאורכה 35 דקות .
עד כאן הסיפור בשלב זה נו