שלום לכולם. קוראים לי אביטל ואני בת 15.
בדרך כלל הספרים האהובים עלי נוגעים בכל הקשור לחיי בני הנוער בעבר, קצת על א"י, שואה, ובכלל הרבה קיץ' ורומנטיקה.
קראתי לאחרונה ספר, שאם הייתי רואה אותו בחנות, בין אלפי ספרים אחרים, ודאי לא היה מושך את תשומת ליבי, בכל אופן נפל בחלקי הדבר וקראתי.
שמו: "בשפת האדמה והרוח" ואין להשיגו בחנויות אלא רק בבלעדיות, עצם היותו ספר חדש ומספר עותקיו מוגבלים לקוראיו.
הספר זכה להצלחה ומיד אפרט מדוע. הספר מהווה שינוי מרענן לנו לקוראים הצעירים, למרות שהוא מתאים אף יותר לשכבת הגיל הבוגרת.
הספר נכתב בידי הסופרת: לאה גרינברג דובנוב המכונה גם בשמה לאה אלון. עבדה ב"קול ישראל" מעל 22 שנים ותפסה את מקומה בתקשורת הישראלית. הסופרת רושמת סיפורים רבים ולכל אחד גוון מיוחד משלו. סיפורים על אנשים מיוחדים איתם נפגשה במהלך שנים, השואה, היהדות וכל דבר בעל ערך בעיני הסופרת.
ליבה מוגש לכם בין הדפים, אסכם ואומר.
הספר בהוצאת המדרשה הלאומית ומונה כ-172 עמודים. הסופרת הדתייה {ואל תבהלו} מתארת בדימויים מרהיבים ובשפה גבוהה אליה אנו, בני הנוער לא נחספים לעיתים קרובות, את הרגשותיה.
אני חושבת שהספר מתאים מאוד לקהילה הדתית{למרות שאני לא כזאת} ולאלה שמעוניינים לקרוא מעבר לדפים ולהכנס לעולם שונה משלהם.
הספר מוצא בשתי שפות: רוסית ועברית.
בגדול אם אני צריכה להעביר לכם מה ולמה לקנות אני אגיד.
הסופרת תורמת חמישה שקלים לאגודה למלחמה בסרטן, או אם יהיו לכם בקשות לאגודות שצריכות היא תתרום את כספכם לאותה אגודה, הכל תלוי בקולכם. בספר תמצאו את קורות העם היהודי, סיפורים סוחטי דמעות על נפשות יחידות, זה ספר כבד ואני אומר מראש צריך לקרוא ספרים מסוגו לפחות פעם אחת בכדי לאהוב, להוקיר ולהבין בעיקר.
מחירו כ75 שקלים,מחיר מבצע לקוראים פה. ניתן להזמינו דרך הטלפון: 026763439 וגם דרך הפלאפון:0528352610.
ניתן גם ליצור קשר עם הסופרת המדהימה כמו שאני עשיתי, היא גרה בהר חומה {חומת שמואל} שכונה חדשה ומרעננת {כמו הספר

} ,אישה חביבה וסימפטית תצרו קשר בקשו את לאה וקנו את הספר ,היא תשלח לכם בדואר, או איך שתרצו. מקווה שעזרתי ושתקראו, גם אם 50 אנשים {הלוואי} יחליטו לקרוא היא תוכל לתרום 250 שקלים לאגודה..

מקווה שנהנתם.