חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 ספטמבר 2025, 10:56

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ספר מרענן וחדש בהוצאה בלעדית שווה הצצה
הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2005, 21:03 
משתמש חדש עם רצון טוב
משתמש חדש עם רצון טוב

שלום לכולם. קוראים לי אביטל ואני בת 15.
בדרך כלל הספרים האהובים עלי נוגעים בכל הקשור לחיי בני הנוער בעבר, קצת על א"י, שואה, ובכלל הרבה קיץ' ורומנטיקה.
קראתי לאחרונה ספר, שאם הייתי רואה אותו בחנות, בין אלפי ספרים אחרים, ודאי לא היה מושך את תשומת ליבי, בכל אופן נפל בחלקי הדבר וקראתי.
שמו: "בשפת האדמה והרוח" ואין להשיגו בחנויות אלא רק בבלעדיות, עצם היותו ספר חדש ומספר עותקיו מוגבלים לקוראיו.
הספר זכה להצלחה ומיד אפרט מדוע. הספר מהווה שינוי מרענן לנו לקוראים הצעירים, למרות שהוא מתאים אף יותר לשכבת הגיל הבוגרת.
הספר נכתב בידי הסופרת: לאה גרינברג דובנוב המכונה גם בשמה לאה אלון. עבדה ב"קול ישראל" מעל 22 שנים ותפסה את מקומה בתקשורת הישראלית. הסופרת רושמת סיפורים רבים ולכל אחד גוון מיוחד משלו. סיפורים על אנשים מיוחדים איתם נפגשה במהלך שנים, השואה, היהדות וכל דבר בעל ערך בעיני הסופרת.
ליבה מוגש לכם בין הדפים, אסכם ואומר.
הספר בהוצאת המדרשה הלאומית ומונה כ-172 עמודים. הסופרת הדתייה {ואל תבהלו} מתארת בדימויים מרהיבים ובשפה גבוהה אליה אנו, בני הנוער לא נחספים לעיתים קרובות, את הרגשותיה.
אני חושבת שהספר מתאים מאוד לקהילה הדתית{למרות שאני לא כזאת} ולאלה שמעוניינים לקרוא מעבר לדפים ולהכנס לעולם שונה משלהם.
הספר מוצא בשתי שפות: רוסית ועברית.
בגדול אם אני צריכה להעביר לכם מה ולמה לקנות אני אגיד.
הסופרת תורמת חמישה שקלים לאגודה למלחמה בסרטן, או אם יהיו לכם בקשות לאגודות שצריכות היא תתרום את כספכם לאותה אגודה, הכל תלוי בקולכם. בספר תמצאו את קורות העם היהודי, סיפורים סוחטי דמעות על נפשות יחידות, זה ספר כבד ואני אומר מראש צריך לקרוא ספרים מסוגו לפחות פעם אחת בכדי לאהוב, להוקיר ולהבין בעיקר.
מחירו כ75 שקלים,מחיר מבצע לקוראים פה. ניתן להזמינו דרך הטלפון: 026763439 וגם דרך הפלאפון:0528352610.
ניתן גם ליצור קשר עם הסופרת המדהימה כמו שאני עשיתי, היא גרה בהר חומה {חומת שמואל} שכונה חדשה ומרעננת {כמו הספר :) } ,אישה חביבה וסימפטית תצרו קשר בקשו את לאה וקנו את הספר ,היא תשלח לכם בדואר, או איך שתרצו. מקווה שעזרתי ושתקראו, גם אם 50 אנשים {הלוואי} יחליטו לקרוא היא תוכל לתרום 250 שקלים לאגודה..
:wink: מקווה שנהנתם.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: לאביטל מפינת הספרות
הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2005, 13:44 
משתמש מתקדם מעל 250 הודעות בעכונט
משתמש מתקדם מעל 250 הודעות בעכונט

שמעון לביא כותב לך אני מקווה שאת מזהה / מכירה.
אהיה בין השמחים מאד -לא מעטים , שימצאו עיניין בפינה זו לספרים והמלצות שלך . קחי את האתגר וקדימה .
השתדלי נא בפינתך למצוא את הדרכים לקרב את הגולשים לקריאה וספרות.
אשמח מאד אם תקראי גם את ספר השירה שלי , ציינת שאת אוהבת ספרים הקשורים לארץ ישראל , כל ספרי הוא אהבה לארץ ולטבע.
אשמח לעזור לך בניסוחים וכתיבה -צאי לדרך...חג שמח

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2005, 11:12 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט

לאביטל

ברוכה הבאה לפורום
זהו שינוי מרענן של נערה שממליצה גם כן על ספרים
ומקווה לשמוע ממך על עוד המלצות של ספרים.

חג שמח
יסמין

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: