חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 יוני 2025, 12:51

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: דעתי על עירנו עכו
הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2005, 22:11 
שלום,

רציתי לומר כמה מילים על עכו
דבר ראשון אני מאד גאה בעיר שלי ותאמינו לי באמת שאני מעדיף שהעיר שלנו תהיה פחות או יותר
כמו שהיא עכשיו ולא כמו נהריה ושלומי וכאלה....מפני שזוהי עיר הסטורית ועיר הסטורית עם הסטוריה מופלאה כמו שיש לנו לא צריכה להתהדר בעיטורים למיניהם אני מאד גאה שהעיר שלי שומרת על הייצוג ההסטורי והישן שלה למרות התפתחותה הנופית של ארץ ישראל בכלל, לי יהיה חורה בלב עם עכו תיראה כמו לדוגמא נהריה שהכל שם מטופח ונקי והכל כמובן שאיש מאיתנו
לא נוהג לחיות באי-סדר אבל צריך להבין שברגע שאתה בא לעכו אתה צריך לחיות את האוירה של אז..ולכבד את זה!!
מה גם,שאם לדבר על יופי אז יכול להיות שעכו{העתיקה}היא העיר הכי יפה בארץ תאמינו או לא תרצו או לא,ואם לא אז היא בין ב-3 הראשונה בלי ספק בכלל...אולי לא כ"כ שמים לב לזה ,אבל דמיינו לעצמכם את העיר העתיקה מלאה ביהודים בתי כנסיות ועוד דברים ברוח היהדות ללא ספק היחס אליה היה משתנה ב-180 מעלות...אז כמובן שצריך לטפח פה ושם את העיר,אבל מצד אחר צריך לדעת א-י-ך לעשות את זה,
בדרך של לשמור על ההסטוריה והיצוג העירוני של העיר שלנו שקימת מעל 3,000 שנה....{בתנ"ך,מסופר הרבה על עכו כגון עם שלמה המלך וסוחרים שבאו לימה של עכו וכו'}
אולי בגלל שאתם מבוגרים אז הרב לא יחשבו כמוני אבל אני חושב שגם שאני אגדל{אני בן 15} אני יחשוב ככה....ולדעתי אני ישאר בעיר עד סוף ימי,ב"ה

יאללה עכו

תגובות?

שלכם,רועי!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה: כולנו אוהבים את עכו....שלנו
הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2005, 23:19 
עכונט כדרך חיים

רועי אחי היקר .
תודה על המילים החמות על העיר שלנו
עיר בה נולדנו -עיר בה אנו חיים
חשוב מאד לאהוב את מקום מגוריך
יש לנו עיר מיוחדת במינה
אני לבושתי הבחנתי בזאת רק לאחר גיוסי לצה"ל
וזה חשוב מאד שנכיר את ההיסטוריה במקום
כי אין עתיד ללא העבר

1:1 -יצאנו תיקו ??

אחלה איש אתה - עזור לנו לשווק את העיר עכו
שלך,
אילן. :wink:

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Bot ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: