שלום,
רציתי לומר כמה מילים על עכו
דבר ראשון אני מאד גאה בעיר שלי ותאמינו לי באמת שאני מעדיף שהעיר שלנו תהיה פחות או יותר
כמו שהיא עכשיו ולא כמו נהריה ושלומי וכאלה....מפני שזוהי עיר הסטורית ועיר הסטורית עם הסטוריה מופלאה כמו שיש לנו לא צריכה להתהדר בעיטורים למיניהם אני מאד גאה שהעיר שלי שומרת על הייצוג ההסטורי והישן שלה למרות התפתחותה הנופית של ארץ ישראל בכלל, לי יהיה חורה בלב עם עכו תיראה כמו לדוגמא נהריה שהכל שם מטופח ונקי והכל כמובן שאיש מאיתנו
לא נוהג לחיות באי-סדר אבל צריך להבין שברגע שאתה בא לעכו אתה צריך לחיות את האוירה של אז..ולכבד את זה!!
מה גם,שאם לדבר על יופי אז יכול להיות שעכו{העתיקה}היא העיר הכי יפה בארץ תאמינו או לא תרצו או לא,ואם לא אז היא בין ב-3 הראשונה בלי ספק בכלל...אולי לא כ"כ שמים לב לזה ,אבל דמיינו לעצמכם את העיר העתיקה מלאה ביהודים בתי כנסיות ועוד דברים ברוח היהדות ללא ספק היחס אליה היה משתנה ב-180 מעלות...אז כמובן שצריך לטפח פה ושם את העיר,אבל מצד אחר צריך לדעת א-י-ך לעשות את זה,
בדרך של לשמור על ההסטוריה והיצוג העירוני של העיר שלנו שקימת מעל 3,000 שנה....{בתנ"ך,מסופר הרבה על עכו כגון עם שלמה המלך וסוחרים שבאו לימה של עכו וכו'}
אולי בגלל שאתם מבוגרים אז הרב לא יחשבו כמוני אבל אני חושב שגם שאני אגדל{אני בן 15} אני יחשוב ככה....ולדעתי אני ישאר בעיר עד סוף ימי,ב"ה
יאללה עכו
תגובות?
שלכם,רועי!
|
|