חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 יוני 2025, 01:06

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 166 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  הבא

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2006, 20:36 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

לעזרא

תודה על האזהרה וכן אסורה השתייה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 אוקטובר 2006, 01:26 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

עזרא אנו מחכים למוצא פיך לאן נעלמת ? אוהדת שרופה של הפינה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 אוקטובר 2006, 13:47 
משתמש התקדם מעל 350 הודעות
משתמש התקדם מעל 350 הודעות

לשני
ככל אומן אם זה זמר או צייר לפעמים יש לו הצורך לאסוף חומרים על מנת להציגם
או אז כרגע אני מה שנקרא "פסק זמן לאיסוף חומר".
בכל מקרה אספר שאפשר בהחלט לכתוב ספר שלם על מעללי הנהג הישראלי.
יש שרואים ניידת משטרה כאילו קפאם השד ממש מאבדים ריכוז ועשתונות ויש כאלה ששמים פס ארוך כאילו מי הם בכלל השוטרים האלה ? שאצל אנשים מסוג זה השוטר נתפס במוחם כאיש רע שמחפש רק איך לדפוק את הנהגים.ולא כך הדבר .וכמובן שיש יוצאים מהכלל כמו בכל דבר.
ויש כאלה שאומרים וואלה טוב שעצרת אותי לבדיקת מסמכים כי ככה אני עושה סדר בניירת הרכב.
גם אתמול וגם שלשום בערב הייתי בפעילות שיגרתית של מתנ"א בכבישי הצפון והנה בינגו ,אותו הרכב ואותו הנהג שבדקתי ביום א' בלילה עצרתי לבדיקה אמש בשעות שונות ומקומות שונים .להראות שיש צירופי מקרים חבל על הזמן.
לפעם השלישית הנהג מזמין אותי לסטייק.(לא לגלידה כנהוג.חה חה חה )

עד כאן להפעם
עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 נובמבר 2006, 03:10 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

עזרא ידידי אין כמו החומרים שלך - חד וחלק

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 נובמבר 2006, 13:36 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

עזרא מדבר

וואי וואי איזה קטע היה לי השבוע בים המלח
יצאנו במסגרת העבודה לימי כייף ועיון בים המלח.
אך הגענו למלון ממש ללא שהייה מיותרת כי חבל על כל רגע
החלפתי עם חברי ארני סלע את בגדינו לבגד ים וטיק טק ירדו למים המלוחים.
ואני ששנים רבות לא הייתי בים המלח קצת היתלהבתי ונכנסתי קצת זריז מידי לתוך הים ואוףףףףףףףף איבדתי שיווי משקל ונפלתי ישר על הפנים לתוך המים ללא שום סיכוי הקל שבעולם בכלל שאני יכול לבלום .יצא מיכך שראשי ניתך במים פי היתמלא במעט מים שטעמם מאוד מלוח ועיני בכלל היו סגורות מהצריבה ולא יכולתי לפקח עד שחברי בא "והציל "אותי וככה לאט לאט לקחני ביד למקלחת .בערך כרבע שעה לקח מתחת למים זורמים עד שהצריבה של העיניים תחלוף.זהו אמרתי לחברי שזהו אני נכנס פנימה לספא ולא נכנס יותר לים.והנה אני מגיע לבריכה שאגב גם היא מלאה במי ים .ובתוכה מספר חברים לעבודה שמאיצים בי להכנס .ואני מסכים ויורד מלא חיוכים במדרגות הבריכה ולא יודע מה קרה ואווף שוב מחליק לתוך המים עם הפנים שוב למים ושוב חוזר הסיפור .בעוד אני מנסה לגשש באפלה על מנת שמישהו ייקח אותי למקלחת אני שומע מהצד אישה שאומרת לי ."היי בחור פה לא שוחים" ואני אומר לה שתיקח אותי למקלחת כי עיניי צרובות .וככה לאחר הגיעי למקלחת גמרתי אומר שבפעם הבאה אני נכנס עם משקפת שחיינים .עברתי לג'קוזי יחד עם עוד מספר חברים .
עד כאן

אגב בשבוע הבא ביום א'(לא מחר )אני יוצא לשבוע טיפולים של משהב"ט לים המלח.

שבת שלום עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 נובמבר 2006, 15:22 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט

עזרא מה קורה ? מחכים לפנינים שלך בפינה היפה שלך עזרא מדבר.

שבת שלום בינתיים

מירית שהגיעה לצפון מתל אביב ונהנית לקרוא את דברייך עזרא.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 נובמבר 2006, 12:35 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

ואמשיך בסיפורי המשמרות במתנ"א .
תאמינו או לא אבל כל משמרת אינה דומה לקודמתה תמיד יצוצו סיפורים ומעשיות שרק צריך לאסוף וללקט אותם לערוך והנה יש לך ספר על נהגי ישראל.
והנה סיפור טרי מליל חמישי שישי האחרון
עמדתי עם ממל"ז (מד מהירות ליזר) ליד צומת עין המפרץ וממתין לנהגים שבאים מכיוון הקריות לעכו. ונכון שיש כביש סלול ויפה שגורם לנהגים ללחוץ על דוושת המאיץ(גז) והם לוחצים מבלי לעשות חשבון למישהו .והנה בעודי עומד עם המכשיר מול הרכבים הבאים ומודד אותם צץ לי על הצג המספר 156 והמדידה במרחק של 285 מטר . איך שהנהג חלף סומן לו לעצור .ומשלא עצר נסענו אחריו עם צ'קלקות אדום כחול וסירנה כשהבחין הנהג שמסמנים לו לעצור עשה כן.
הנהג הוזמן לאחר כבוד לניידת לראות את הספרות שעל המכשיר ראה ולא היתרגש בכלל הוציא את המסמכים ואמר נו טוב אז נסעתי מהר תרשמו דו"ח .
ואני עומד משתהה אל מול הנהג שבכלל לא הניד עפעף כאילו לא מדובר בו שנסע במהירות 66 קמ"ש מעל מהמותר.
להבין הרכב גיפ מיציבושי דנשדש בן שבוע על הכביש יפה וצבעו שחור מאיים שאומר שהכביש שלו.
כמובן שרישיונו נילקח בו במקום והנהג הוזמן לשימוע ליום ראשון וזימון למשפט.

ואני שאלתי את הנהג ככה בזמן שהשוטר ממלא את הדו"ח תגיד למה נסעת כל כך מהר והרי אתה חייל צעיר שכל החיים לפניו .והוא עונה כרגע נפרדתי מהחברה וכולי עצבים. ואני המשכתי כאילו לנחמו לא נורא החברה הלכה הרישיון הלך הרכב הלך ועוד נראה כמה כסף יילך לך . ועם כל זה הוא עוד אומר הא ! לא נורא אבא שלי ישלם. יעצרו את הרכב? אמא שלי תסיע אותי ואני מה איכפת לי .
ואגב בזמן הדו שיח שביננו הרחתי גם את אדי האלכוהול שנדפ מפיו .ולשאלתי האם שתה אמר כן כמה בירות בשביל הפרידה מהחברה .(הנהג שוחרר רק לאחר שעבר בדיקת ינשוף שאמרה שהוא במצב גבולי ויכול לנהוג)
ללמדכם שישנה בעיה מאוד קשה בכלל ובפרט עם הנערים שאוחזים בהגה.
עקשניים חבל על הזמן.

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 נובמבר 2006, 12:50 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

תאמינו או לא אבל יש כייף בלעצור נהגים ולו בגלל לעשות סדר במסמכים שלהם .
יש פתאום אנשים שמגלים שבארנק המסמכים מצאו איזו פיתקה שאילולא בדיקת
המסמכים שאנו מבצעים הם בכלל לא זוכרים איפה שמו אותם .
עצרתי נהגת מבוגרת לבדיקה שיגרתית והנה היא מוציאה לי קלסר
עב כרס ומגישה לי אותו לבדיקה .ואני משתומם למראה הקלסר ושואל את הנהגת למה הגשת לי את מה שאיני צריך למעט רישיון רכב ביטוח ורישיון נהיגה .
והיא אומרת לי כך .תישמע "אינגלה" בעלי אוסף פה את כל מסמכי הרכב מיום שהוא אצלינו וכל המסמכים שאתה מחפש הם פה.כשפתחתי את הקלסר רואות עיני ממש את כל המסמכים הקשורים לרכב טסטים ביטוחים קבלות וחשבוניות מוסכים הכל הכל שם .מוסיפה האישה ואומרת בעלי ייקי(יעני גרמני) ולא יעזור כלום ככה הוא . ואני לאחר בדיקת המסמכים הודתי לה בנסיעה טובה וביי.

לא עברו אלה מספר דקות עצרתי משפחה מרוקאית שמחה ועליזה ואני בעודי מבקש לראות מסמכים הגישו לי מגש עם עוגיות מרוקאיות שלקחו זה עתה מחינה
והכריחו אותי להיתכבד שאם לא כן לא אקבל את המסמכים ולא רק אותי כיבדו כי אם את שותפי למשמרת . אך איזה אנשים נחמדים .כמובן שנבדקו ללא הנחות .
ומה מראה לנו העינין? שיש כל כך הרבה סוגי אנשים על הכביש חבל על הזמן.

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2006, 21:28 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

והנה סיפור מהנה ומענג ונוסטלגי מעט.
לפני שבועיים ירדתי לים המלח עם רעיתי היקרה לשבוע ימים .דרך בקעת הירדן .
נכון אולי לומר שכיום קוראים לדרך הזו "דרך רחבעם זאבי" או "דרך ארץ המרדפים".
פרק נוסטלגי נפתח ונפער פתאום מולי שכל שרציתי זה לנסוע לאט להרגיש ולחוש את האויר והנוף שכל כך מוכר לי מימי שירותי הצבאי מה גם שממש בחודש נובמבר 1970הקמנו אני וחברי לגרעין הנח"ל את האחזות "נערן" .כאשר חלפתי לידה כולי הייתי בצמרמורת כי שנים רבות לא עברתי בדרך זו.

לומר את האמת זו היתה פעם ראשונה שלי במלון בים המלח לתקופה כה ארוכה .
המלון גנים שמו ממוקם במרכזה של עיירת המלונות של עין בוקק .אך שנכנסתי לחדרי שבמלון הופיעו מולי מעבר לחלון הרי אדום שבעבר הירדן המקסימים ובכלל הראות היתה כל כך צלולה חבל על הזמן הרוגע שהאיזור הזה משרה אך איזה יופי.
והנה הגיע הזמן לפעילות שהרי לא באתי סתם לים המלח כי אם לטיפול של מסג'ים וכייף והנה אנו לובשים חלוקי רחצה לבנים וצחורים (עם בגד ים מתחת כמובן)בחדר ויורדים לבריכה שבמלון שהיא מלאה במי ים המלח. יא אללה איזה כייף המים חמים והנה איך שאני ניצב שניות מעטות בתוך המים התחילה מלאכת הציפה והופ אני צף ללא שליטה להראות כמה אנו ללא משקל בכלל לאט לאט ובזהירות למען לא להפריע לסובבים פעולות ידי ממעטות לזוז אבל זזות כמשוטים ואני בכייף אומר לרעיתי שעכשו שאני במצב הזה לא חושב על אף אחד בעולם כי ההנאה בשיאה.. עכשו די נגמר לי מהציפה ורוצה לצאת מהבריכה וואלה זו בעיה צריך להגיע למעקה להיסתובב לאט לאט להשגיח שהמים לא יכנסו לפה לעמוד ולצאת בעדינות ישר למקלחת החמה . כמובן שלא נגמר הגיע העת להיכנס לג'קוזי .יו איזה מעבר זה .
אז תגידו חברים מה צריך הבן אדם יותר מזה? .
לאחר הטבילה מנוחה על ספת השיזוף וואי איזה כייף .
בערב לאחר ארוחת ערב דשנה טעימה וענוגה טיול ברחבי עיירת המלונות רוח קלילה מלטפת ועם חיוך חזרה ללובי המלון אומן אורח שרים רוקדים והופ נגמר הערב לילה טוב ולישון לאגור כח למחר. וכך הלאה כל יום .
יום אחד ניסיתי להנכס לים עצמו יהווארדי איזה מים קרים לא לא זה לא בשבילי .רק כפות רגלי במים וכולי רעדתי .לעומתי אישתי כן נכנסה וכן נהנתה.

נכון שהיה כייף ?

והנה נגמר השבוע ויש דרך ארוכה לחזור לעכו .אבל לפינלה של השבוע המהנה הזה לא ויתרנו חזרנו הפעם דרך ערד לביקור בבסיסה של הילה ביתנו החיילת היקרה שנסענו אליה דרך קרית גת לכיוון חברון .כמובן שמהחמ"ל שבבסיסה השגיחו על תנועתינו עד הגיעינו לבסיס . השמחה היתה גדולה וכייפית לאחר זמן לפני רדת החשיכה נפרדנו והפעם עם ליווי (עד קרית גת) של רכב צהלי יצאנו לכיוון עכו דרך כביש 6 שהוא כשלעצמו הזכיר לי את כבישי ארה"ב.
הגענו לעכו עייפים רצוצים אבל מבסוטים ומרוצים עד הגג.

בחודש הבא שוב פעם שבוע אבל הפעם בטבריה במלון גולדן טוליפ נהר הירדן לשעבר .

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 נובמבר 2006, 23:58 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

עזרא התגעגענו אלייך כבר הגעת וכבר אתה מתכנן שוב נסיעה ? העיקר שאתה מביא לנו את מה שאתה חושב לפינה הזו. שמור על עצמך ביחד עם המשפחה היקרה שלך מעכו.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2006, 01:44 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

והנה הערב הגענו לאולמי טופז לחגיגה של נכי צה"ל שנערכת מידי שנה הפעם בעכו.
כמובן שלא בחינם שאולי מישהו יחשוב כך .קנינו כרטיסים יעני להיות מסודרים ואז לאחר הכניסה לאולם תפיסת מקומות וקדימה ."אוכל קדימה אוכל" חבל על הזמן העין לא נחה המון אוכל וכאחד שאוהב לאכול וואלה לא יודע מאיפה להתחיל פה טעים שם טעים פה מריח טוב שם יש על האש וכאילו אחוד תזזית עומד רגע מדבר עם עצמי ואומר עזרא ,שו?? מה קורה ? לא צריך לטרוף את העולם כן ככה דיברתי עם עצמי ללא בושה אבל כמובן בשקט בלב .אז עמדתי בתור ליד ההוא שעושה על האש קצת דברים טעימים ויאללה לשולחן.
והנה באו ועלו זוג לבמה מיקרופון בידיהם ומתחילים לשיר למען לעורר את האנשים שראשיהם ספונים על הצלחות המלאות כל טוב .
לאחר כשעה לערך עלה מנחה הערב הזמין את שמעון לנקרי לברך אותנו ואחריו את יו"ר האירגון בצפון בגמר קיבלו מגינים וזה היה כאילו האות למוזיקה להתחיל לנגן .
כמובן שבין הקהל היו אחינו הצ'רקסים והדרוזים וגם להם יש זמר שהנעים בשירתו .
לאחריו עלו ובאו פגזי הערב הלו הם אורן חן וסטלוס והקפיצו את כולם על הרגליים לקול שירתם הנעימה והרועמת .
הקיצר היה שמח חבל על הזמן

עד כאן מחוויות הערב הנעים

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 נובמבר 2006, 14:53 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

עזרא היקר אוהבים את הפינה שלך כאן בעכו נט עלה והצלח.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 נובמבר 2006, 15:21 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

לבני כלפון תודה לפירגונך היקר והקרוב לליבי
אוהב
עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 נובמבר 2006, 16:14 

פינה מאוד יפה ויקרה לליבנו. על עלילות עזרא ומשפחתו.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 דצמבר 2006, 15:03 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

תודה למירית גם את מאלה שנותנים כוח וחשק ליכתוב
תודה לפירגונך

שבת שלום עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 166 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  הבא

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: