חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 יוני 2025, 01:05

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 166 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  הבא

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2006, 16:41 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

והנחמה היחידה שיש לי בשבילך שזה רק פעם בשנה!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2006, 02:12 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

עזרא מדבר

שחר ידידי אני עובד לפי הנחיות ולרוב על פי ידע אישי ויוזמה אישית במספר נושאים.
פשוט עובד וזה כייף.

לצביקה לכל דבר או פעולה יש שיא .תקופת הפסטיבל זה שיא העשיה שלי של אותה שנה ואני מרגיש ממש פורח בתקופה הזו כמה יותר קשה יותר נהנה.
במנין הפסטיבלים שבהם אני שותף להם זהו הפסטיבל ה 11 .
כל אחד וגו'בו. ואני בגו'בי שלי מבסוט תודה לאל..

לילה טוב להתראות מחר

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2006, 03:03 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

נכון עזרא העבודה היא חיינו וגם אני עובדת כמלצרית באולמי מקום בים ומנסה להרויח קצת כסף.

לילה טוב

לילך

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2006, 21:12 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

עזרא מדבר

והנה ענן עובר מחליט מה שמחליט ובסופו של יום נופלת ההחלטה להיות סגריר וגשום ואיך שנפתחות ערובות השמיים יורד קצת גשם ואני מתקרר ומצטנן
וגם לי נפתחות ערובות האף והנ.... מבשרת את בו החורף .כן זה הגיל שבו לכל
מזג אויר יש משמעות על הגוף .לכן צריך לקחת הכל ברצינות ולטפל למען שהשיגרה לא תישתבש . אך יש משהו שלא נותן לישון או לנוח וזה עכונט.
אני במיטתי ולא רגוע חייב להיכנס לאתר שהוא בית שני שלנו לדעת ולהיתעניין ולהיות בענינים כי נהפכנו למכורים .
תגיד אלברט לוי מה עשית? אתה יודע? הפכת מספר אנשים שמתחילים להיות תלויים באתר כאויר לנשימה .
כן חברים מותר ואפשרי ואולי רצוי לאחל לי אחלמה מהירה.חה חה חה חה חה

אוהב

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2006, 21:36 
עכונט כדרך חיים

לעזרא רפואה שלמה והחלמה מהירה ...

:wink: אפרופו השלוש נקודות זה בגלל המחלה ... או ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2006, 21:43 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

עזרא, אני חושב שההרגשה שלך נובעת מעייפות מצטברת יותר מאשר ממזג האוויר. בכל מקרה אני מאחל לך שתרגיש טוב ותחזור מהר לעצמך. אני מבקש בהזדמנות זו להודות לך על הדברים היפים שבימי הפסטיבל נוכחתי לדעת שאתה עושה. לדעתי היה מקום להזכיר אותך בטקס הסיום ולא לתת לך להרגיש כמו מחוץ למסיבה. :(
אם עד היום לא הגבתי לדברים שאתה כותב, זה לא אומר שאני לא קורא את הדברים שלך. הפינה שלך היא אחת הסיבות להתמכרות האישית שלי ל"עכונט". אני נהנה מהפעמים שיוצא לנו להיפגש ואני נהנה גם לקרוא את הדברים שלך ולגלות איש עם חוכמת חיים. חזק ואמץ !!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2006, 21:58 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

אהוד יקירי אני חושב שנתתי לך נימוק מיד ועל המקום באי איזכור שמי בטכס הסיום.
איני רוצה לפתח את הנושא על אף שלא רק לך הפריע כי אם גם לאנשים אחרים שבאו ושאלו .למה לא? ......
יש לפעמים אנשים שכוחם זה בהלבנת פני חבריהם ברבים .ככתוב
"המלבין פני חברו ברבים כאילו שפף דם" וזה מה שהוא עשה .

תודה לך איש יקר

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2006, 22:05 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

עזרא היקר שלום רב ורפואה שלמה .
תנוח , חופשה לא תזיק לך , בזמן החופשה של סוכות כאשר כולם היו בחופש , אתה עבדת קשה והגוף לך עושה הפגנה ודורש את המנוחה , לעומת זאת המוח יכול להמשיך לפעול מהכורסה שלך בעכונט כי זה לא מתאים לך אחרת .
לידיעתך גם אני מכור לעכונט מתוך בחירה . בחירה לפעול למען העיר שלנו , להיות גאים בעיר שלנו , לעשות מאבק נגד הסטיגמה השלילית ולשים את עכו על המפה .

תרגיש טוב

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2006, 23:30 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

עזרא אחי ראית איך הפינה שלך בלחשו לי מצליחה ואהודה בעכו נט. נכון חברים שעשיתי את המהלך הנכון ונתתי לעזרא שלנו פינה משלו ובלוג להביע את דעתו.

עזרא אחי היקר אוהבים אותך רפואה שלמה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2006, 23:43 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

עם איחולי החלמה שכאלה איך אפשר להמשיך להיות חולה?
אבל לפעמים צריך לצאת למערכה עד לניצחון .ועכשו אני במערכה הזו. כאשר כוס התה בידי עם קצת ויסקי שלא מזיק לעולם נלחם בחידק עד שיפול חלל ואני אחזור לאיתני.

תודות למברכי

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2006, 22:52 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

ואני ממש מאושר שהפעם לא הזכרת את שמי בהקשר למילה ויסקי!
תהיה לי בריא .......................................
באמת

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2006, 00:23 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

צביקה ,
לויסקי יש מספר תכונות .כשהוא מגיע מהול בתה אזי הוא נהפך לתרופה הכי בדוקה כנגד חיידקי החורף למינהם. המלצתי שאם חלילה יגיעו לבקרך צא למלחמה עם כלי נשק יעיל זה.
הכי מומלץ ג'ק דניאל'ס הוא עדין וחביב . הי בחור לא להיסחף לא שותים כמו מים רק בסיבות מיוחדות כמובן .

תודה לאחוליך אני חושב שמחר יאללה חזרה לעבודה.

לילה טוב עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2006, 22:04 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

ועכשו כשחזרתי לכושרי אני רוצה לספר על חוויה שהיתה לי ממש אתמול.
ובכן רעיתי הוזמנה לבית משפט לתעבורה בגין עבירה שעשתה .יש לציין שזו עבירה ראשונה כאשר בשנת 1985 הוצא רישיון הנהיגה והיא נוהגת הרבה .
טוב לעצם החוויה .
כמובן שאף מחלתי שנסוגה ליוויתי את רעיתי לבית המשפט .נכנסנו לאולם הדיונים שהיה מלא מפה לפה כאשר כל אחד מהיושבים באולם יש מספר שקיבל בכניסה .והנה השופט עומד להיכנס נשמעת קריאה "בית המשפט" כולם קמים השופט נכנס ומורה לשבת וכך עושים כל האנשים. והנה התובע מתחיל את מסדר הדיונים כאשר ישנם שני תורים האחד במספר עולה של עורכי דין ואחד של עמך .וכך קורא התובע המשטרתי לדיון פעם עו"ד פעם עמך לסירוגין.

ואני עם אוזניים מאוד קשובות מנסה לשמוע ולא מאמין .עונשים כל כך קלים על עבירות קשות זה ממש שיגע אותי .אדם נסע 91 קמ"ש בעיר קיבל בסך הכל 800 ש"ח קנס.אישה נהגה 85 קמ"ש בתוך העיר 800 ש"ח קנס. אדם שנסע 143 קמ"ש במקום 90 קמ"ש קיבל 15 יום שלילה 400 ש"ח קנס וחודשיים שלילה על תנאי למשך שנתיים . המכנה המשותף של כולם היה מיהרתי אם זה לרופא או לקחתי את אישתי לבית חולים או אחת "רדפה" אחרי ביתה שברחה מהבית .
אישה שלא עצרה בתמרור עצור בתוענה שלא ראתה אותו 500 ש"ח ו10 נקודות
ועוד כל מיני דוחות שהושקעו בהם מצד השוטרים מובאים למשפט וכאילו אין ממה לחשוש . או שהיו לא מעט היתחכמויות ביחוד מצד עורכי הדין שביקשו ומבקשים להעמיס על מערכת המשפט בכך שרוצים לערוך דיון חוזר בנוכחות רושם הדו"ח .
וואלה איני מבין מגיע אדם מראים לו תמונה של מצלמת רמזור שחצה את הצומת באדום הוא מודה שהרכב שלו ואומר זה לא אני לשאלת השופט למי נתת את הרכב שהוא יענש אומר בעל הרכב לא זוכר וכך אומר השופט אתה יודע מה? בעוד שבועיים תחזור ותגיד לאחר בדיקה מי נהג ברכב אחרת אתה תישא בעונש וכך המשפטים הלכו בעצלתיים מורטי עצבים .
או שהיה קטע בכלל מצחיק אשה בת 83 הגיע למשפט אומר לה השופט גברת פטמה לאן את ממהרת בנסיעה של 128 במקום 80 והיא אומר כבוד השופט תישמע לי בכלל אין רישיון נהיגה רק הרכב שלי הילדים קנו לי אותו כי אני חולה מאוד וכל פעם מישהו בא מהם ומסיע אותי לאן שאני רוצה ולפעמים גם לוקחים לאן שרוצים . לאחר קשב מחייך השופט ושואל אותה תגידי לי אז למי נתת את האוטו באותו היום ?(יש לציין שהרכב נמדד במד מהירות ליזר ולא עצר לסימון השוטר .ויש הוראות ממש מפורשות שאין מרדפים.) והיא עונה וואללה אני לא זוכרת אחד מהילדים יש תשע בנים גדולים .והשופט מנסה להחמיר את המצב ואומר לאישה תישמעי אם תוך שבועיים את לא מביאה את מי שנהג ברכב אני שולח אותך למעצר של 15 יום כי העברה חמורה .
ואני עזרא שואל והיה ולא תביא את אחד מבניה האם באמת השופט ישלח אותה למעצר? בטוח שלא אבל לעומת זאת אם יחלט השופט את הרכב לחצי שנה אז זה יהיה עונש ראוי.
אני מאוד מתפלא על כך שלמעשה המלחמה בתאונות הדרכים שהגורם הראשי והמרכזי הוא הנהג לא מתחיל בבתי המשפט לתעבורה .

בקיצור חברים יקרים רוצים קצת בידור זה קורה בבית משפט לתעבורה כמעט כל יום שני . אז סמנו לכם ולכו להיתבדר.
אה ניזכרתי היה קטע של שניים שהגיעו למשפט העברה רמזור אדום .
אחד המוכר השני הקונה פה נשאלה השאלה את מי לדון מיכוון שהעיסקה בוצעה ממש דקום אחדות לפני שינוי בעלות . המוכר אמר שמי שנהג זה בעל הרכב החדש שרצה להרגיש את האוטו בדרך לדאר הקונה אמר מה פתאום המוכר הוא שנהג שאמר שעד שלא עושים העברת בעלות הוא לא נותן את הרכב .הקיצר בלגן לא קטן הדיון נדחה עד להגדלת התמונה על מנת לנסות לזהות על פי העורף את הנהג מיכוון שיש הבדלים בין שני הנהגים במידותיהם.

דבר ממש מרעיש בעיני היה שרובם של עבריני התנועה הם מהמגזר הערבי שממש הישתלטו על אולם הדיונים להראות שנושא הנהיגה אצלם ממש נזיל ולכן הם מעורבים לפי הסטסטיסטיקה ב 70% מהתאונות בצפון. וזה מפחיד.
מתוך כל עורכ הדין שהיו בערך 20 רק 2 היו יהודים ואילו השאר מהמגזר הערבי .ללמדך שגם הם עושים כסף על גבם של עבריני התנועה.

המלצה אנא סעו בזהירות שימרו על עצמכם בכלל ובפרט מחוץ לעיר כי עבריני התנועה ממש בשטח .
ואני גם בשטח פעם פעמיים בשבוע על מנת להרתיע.

בייי עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2006, 02:16 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

אחלה אהבתי את הקטע עזרא ואסע בזהירות

שני

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 אוקטובר 2006, 12:11 
משתמש התקדם מעל 350 הודעות
משתמש התקדם מעל 350 הודעות

עזא מדבר

מבצע שכרות שנערך ע"י המשטרה בשבוע שחלף .
לצערי יש יותר שיכורים ממה שבכלל עולה על הדעת .
חברים יקרים הנוהגים בדרך הישמרו מהם בכל משמר בכלל ובפרט בימי חמישי שישי בלילה האלכוהול זורם כמים .

ביום חמישי האחרון מתוך 18 רכבים שעצרנו בשעה 0200 לאחר חצות הוחרמו 14 רישיונות נהיגה ל 30 יום וזימון למשפט בגלל רמת אלכוהול גבוהה בקרב הנהגים.החברים שהורשו לנהוג אף הם עברו בדיקה וכשהיא נמצאה תקינה נסעו לדרכם .

ראו הוזהרתם

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 166 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  הבא

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: