חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 26 אפריל 2026, 01:21

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 19 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 03 נובמבר 2007, 16:42 
עכונט כדרך חיים

ג'וש שגיא - סדיס

תמונה

מתוך ויקיפדיה, האנציקלופדיה החופשית
קפיצה אל: ניווט, חיפוש
ג'וש שגיא (נולד ב-21 במרץ 1966) הוא שחקן ישראלי. הוא בעל תואר ראשון במשחק מאוניברסיטת תל אביב.

שגיא נולד בעיר עכו. הוא פעיל בתחום התיאטרון מגיל 16 בפסטיבלי עכו השונים. לאחר שירות צבאי כקצין בנח"ל המוצנח למד משחק באוניברסיטת תל אביב וסיים את לימודיו ב-1994.

עם סיום לימודיו השתתף בהצגה "הילד חולם" של חנוך לוין. הוא המשיך שש שנים נוספות בתיאטרון הבימה בהפקות כמו "האב" ו"הר לא זז" בבימיו של חנן שניר, "החייל האמיץ שוויק" בבימיו של אילן רונן ו"זיזאנה" בבימיו של אלי כהן.

ב-1994 זכה בפרס השחקן המצטיין בפסטיבל "שבוע תיאטרון מקורי" שנערך בתיאטרון הסימטה ביפו על תפקידו בהצגה "שמלת גלולות".

שגיא שיחק בהצגות בתיאטרון לילדים ולנוער וביניהן: "אורי", "צבע הפנינה" ו"בית משותף", והופיע בפסטיבל עכו לתיאטרון רחוב בהצגות, ביניהן "מטרבין", שזכתה בפרס ראשון.

שגיא שיחק במספר הצגות נוספות בבבתי תיאטרון ברחבי הארץ, ביניהן "על פי", "קצת גם לקינוח הדבש", "הבורג" ו"הצייר".

כיום שגיא משמש גם כמורה למשחק.

בעבר בטלוויזיה גילם את ברני הדינוזאור בסדרת הילדים, ושיחק בתפקידי אורח בטלנובלות "מיכאלה" ו"האלופה" ובסדרת המדע הבדיוני "הנפילים".
[/img]

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 דצמבר 2007, 00:42 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

עוד מפורסם שמצאתי

אבי מלכה
תמונה

נולד ב-3 באוגוסט 1966 בעכו, במאי תיאטרון ומורה למשחק.

ביים עשרות הפקות לתיאטרון, ביניהן: נשף מסכות (התיאטרון העירוני חיפה), מען לא ידוע, חוות החיות (תיאטרון הקיבוץ), החדר של ורוניקה (התיאטרון הלאומי הבימה), סוג'וד, דממה (צוותא, פרס התיאטרון הישראלי), ועוד.

זוכה פרס הבמאי המצטיין בפסטיבל עכו (קפה הפוך, באין מלחמה), זוכה הפרס הראשון בפסטיבל הצגות ילדים - חיפה ('ססגוניה', 1993).

מלמד משחק ובימוי מזה 13 שנים. ביים ולימד בבית צבי, במכללת סמינר הקיבוצים (משחק ובימוי) ובסטודיו של יורם לוינשטיין. מתמחה בהוראת טכניקה.

מאז שנת 2003, מנהל עם שותפו אילן מוסקוביץ' את אימפרו - סטודיו למשחק בקולנוע ובטלוויזיה, במקביל לעשיתו האומנותית.

קישור לויקפדיה:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7% ... 7%9B%D7%94

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 06 דצמבר 2007, 08:17 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

אני מכיר את ג'וש באופן אישי דרך אחיו, רונן סדיס שאף הוא מורה למשחק, שחקן ובמאי.
הוא ביים בין השאר את "ולקרו" של יובל כהן ואמיתי מילוא (שאף הוא עכואי מצליח
בעולם המשחק, בנה של המורה לשעבר, אסתר מילוא הזכורה לטוב).

רונן הוא בוגר סמינר הקיבוצים, מחזור 99. השתתף בהצגה "קן הקוקיה" של תיאטרון
"הבימה" וכן במספר הצגות אחרות לא פחות מצליחות. בפסטיבל השנה הוא ביים
ואף לקח חלק ב-"חייל צעצוע".

בני, יפה שהזכרת את אבי מלכה שגם אותו יצא לי להכיר, אם כי אני לא יודע אם הוא זוכר אותי
או יותר נכון את אחי הגדול. ראוי להזכיר שהוא החל את דרכו עוד בנעוריו כשהשתתף בסרט
"מכת שמש" (באותו סרט שהיה החשיפה הראשונה של יובל בנאי). אני לא יודע אם הוא ירצה
להיזכר בזה :lol: כי כמו שתוכלו לראות (בפוסטר של הסרט אפשר לראות אותו עומד בצד שמאל)
היה לו אז שיער יפה על הראש.

תמונה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 דצמבר 2007, 14:42 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

כהמשך לדבריי אני מביא קטע שמצאתי בארכיון האינטרנט הפרטי שלי
מהתקופה שהייתי אוגר להנאתי כל מיני דברים.

תמונה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 19 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: