חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 יוני 2025, 08:24

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "ללמוד קרוב, להגיע רחוק".
הודעהפורסם: 15 נובמבר 2010, 22:53 
ערב חשיפת מגמות לתלמידי כיתות ט באורט דרסקי

ביום א ה- 15/11/10 נערך בקרית החינוך אורט עכו, ערב חשיפת מגמות לתלמידי כיתות ט' מחטיבות הביניים בעיר ולהוריהם.
המוני תלמידים והורים גדשו את בית הספר וקיבלו הסברים על האפשרויות הרבות הפתוחות בפניהם בשנת הלימודים הבאה. בין המגמות המוצגות היו: מגמה מדעית הנדסית חדשה, מגמת פיזיקה, מגמת ביולוגיה, מגמת תקשורת, מגמת תיאטרון, מגמת ספרות, מגמת סוציולוגיה-פסיכולוגיה,מחשבת ישראל, מגמת אלקטרוניקה, מגמת חשמל, מגמת ניהול עסקי ומגמת חשבונאות.
ההיצע העשיר של מגמות בית הספר הינו תוצר ישיר של חזון הנהלת בית הספר, בראשותו של מר שמיל לוי, לאפשר לכל תלמיד לממש את יכולותיו, להרחיב את אופקיו ולהגיע להישגים והצלחות.
בסיומו של ערב מוצלח, המוטו של בית הספר: "ללמוד קרוב,להגיע רחוק" נשמע טוב ומבטיח מתמיד...

תמונה

תמונה

תמונה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה: Re: "ללמוד קרוב, להגיע רחוק".
הודעהפורסם: 16 נובמבר 2010, 23:09 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

אני מאוד מעריך את העניין שמלמדים את התלמידים ניהול עסקי וחשבונאות לדעתי זה צריך להיות מקצוע חובה על מנת להכין נוער למציאות היום יומית
אנשים יוצאים מהצבא ולא יודעים מה לעשות עם עצמם או איך לנהל את עצמם כלכלית ללא עזרה מההורים ואני מדבר מניסיון
קצת ידע היה עוזר לי רבות בתקופה הזאת של החיים ואני בטוח שעוד אנשים יזדהו איתי כאן

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: