אהלן שחררררררר ושבת שלוםםםםםם
הלוואי שיכולתי לבוא למשחקים.. .. המשחק האחרון שהייתי היה בקרית אליעזר נגד הפועל חיפה .. ואת היתר ראיתי בטלוויזיה. אני מקווה שלמשחקים הבאים יהיה לי אישור מהרופא להגיע למשחקים. בינתיים מייצגת אותי בכבוד כמעט בכל משחק הבת שלי והחברות שלה ..מה שיפה כאן שלקחתי אותה פעם אחת איתי ומאז היא מאוהבת בהפועל עכו. אצלי בעצם כולם הפועל עכו אני ששיחקתי עד גיל נוער.. ושני הילדים שלי ששיחקו במחלקת הנוער הבו הגדול אצל ציון אסאייג , והבן השני אצל אדם זיו.
בשבתות ככל שהזמן רץ והשעה 19.00 אני יושב בסלון עם צעיף עלי , בקשר טלפוני עם הבת , שירים ושערים ברקע.. שידור טלוויזיה ברקע (למשל ראיתי את המשחק חיפה נגד אחי נצרת והתפללתי שתומר חמד יקבל צהוה ואכן הוא קיבל צהוב ויעדר מול עכו בשבוע הבא עקב 5 צהובים.
ושחר אם אתה מגיב להודעה שלי ..מגיע לי יותר מארבע מילים ,לא ככה?
דרך אגב לפני שנולדת נביל מנצור היה מרכיב אותי על האופניים שלו למשחקי הפועל עכו.. שם הייתי מתיישב ליד דני פינקלשטיין עם החבר שלו (היה להם דוכן פלאפל בבן עמי )שחר עוד לא נולד.. והייתי מסתכל יחד עם דני פינקלשטיין לכיוון צפון לשביל אדמה שהיו מגיעים מהצפון וככה היינו מעריכים כמה קהל יגיע .
שחר אני מקווה שאתה שומר על עצמך ומצאת מקום עבודה .. (ובחייאת שחר תישאר בשם שלך נמאס לי לקרוא אותך בכמה שמות

)