חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 ספטמבר 2025, 22:55

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 6 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: כל ההתנהלות השבוע יכולה לפגוע בהפועל עכו.........
הודעהפורסם: 23 אפריל 2010, 14:12 
עכונט כדרך חיים

צהריים טובים לכולםםםםםםםם...

לא מוצא חן בעיני התנהלות של כולם השבוע , גם של האוהדים , וגם של השחקנים . לא אהבתי את הראיונות של השחקנים באתרי הספורט ובמיוחד באתר ONE . כנראה שכולם שוכחים שאנחנו בסך הכל מקום 1 לפני פתח תקווה בגלל הפרש שערים. כאשר יש עוד 12 נקודות בקופה,אני קורא שאם אנחנו מנצים נשארנו בליגה , אז חברה אתם טועים , המרחק קטן בין כל 5 הקבוצות למעט רעננה (שגם יכולה עם 2 נצחונות להיות למעלה ). אהבתי בפעם הראשונה את הראיון של ירון לתוכנית חי בשבת אחרי המשחק ,הוא דיבר בצורה רצינית הסביר שמחכה לעכו דרך ארוכה ,וסיים את הראיון שאמר שכל משחק הוא כמו גמר גביע. גם במידה וננצח את רעננה עדיין עכו לא הבטיחה את מקומה בליגה , לפי דעתי היורדות יקבעו במחזור האחרון ואני מקווה שבאותו מחזור כולם יחפשו את הנקודות להישאר ככה כולם יתאמצו.
מאחל בהצלחה מחר בכפר סבא ,ולהיות כל הזמן בעירנות עד לסיום העונה כי כל משחק הוא על 6 נקודות.
נסיעה טובה לכל האוהדים שנוסעים ומקווה שתחזרו עם חיוך ענקקקקקקקקקק

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: כל ההתנהלות השבוע יכולה לפגוע בהפועל עכו.........
הודעהפורסם: 23 אפריל 2010, 15:17 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

מוטי מה שלומך ?

תבוא למשחקים

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 23 אפריל 2010, 18:50 
עכונט כדרך חיים

אהלן שחררררררר ושבת שלוםםםםםם

הלוואי שיכולתי לבוא למשחקים.. .. המשחק האחרון שהייתי היה בקרית אליעזר נגד הפועל חיפה .. ואת היתר ראיתי בטלוויזיה. אני מקווה שלמשחקים הבאים יהיה לי אישור מהרופא להגיע למשחקים. בינתיים מייצגת אותי בכבוד כמעט בכל משחק הבת שלי והחברות שלה ..מה שיפה כאן שלקחתי אותה פעם אחת איתי ומאז היא מאוהבת בהפועל עכו. אצלי בעצם כולם הפועל עכו אני ששיחקתי עד גיל נוער.. ושני הילדים שלי ששיחקו במחלקת הנוער הבו הגדול אצל ציון אסאייג , והבן השני אצל אדם זיו.
בשבתות ככל שהזמן רץ והשעה 19.00 אני יושב בסלון עם צעיף עלי , בקשר טלפוני עם הבת , שירים ושערים ברקע.. שידור טלוויזיה ברקע (למשל ראיתי את המשחק חיפה נגד אחי נצרת והתפללתי שתומר חמד יקבל צהוה ואכן הוא קיבל צהוב ויעדר מול עכו בשבוע הבא עקב 5 צהובים.
ושחר אם אתה מגיב להודעה שלי ..מגיע לי יותר מארבע מילים ,לא ככה?
דרך אגב לפני שנולדת נביל מנצור היה מרכיב אותי על האופניים שלו למשחקי הפועל עכו.. שם הייתי מתיישב ליד דני פינקלשטיין עם החבר שלו (היה להם דוכן פלאפל בבן עמי )שחר עוד לא נולד.. והייתי מסתכל יחד עם דני פינקלשטיין לכיוון צפון לשביל אדמה שהיו מגיעים מהצפון וככה היינו מעריכים כמה קהל יגיע .

שחר אני מקווה שאתה שומר על עצמך ומצאת מקום עבודה .. (ובחייאת שחר תישאר בשם שלך נמאס לי לקרוא אותך בכמה שמות :wink: )

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 23 אפריל 2010, 18:57 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

מוטי היקר שבת שלום

קודם כל ד"ש למשפחה שלך אגב תשאל את הבת שאני כל פעם מוסר לה ד"ש אלייך. חבל שאתה לא מגיע למשחקים ומקווה לראות אותך במשחקים הבאים.

בזמנו שניהלתי כאן את פורום הספורט בחינם הכנסתי לפוורם את החברים שלי על מנת לתת לפורום הזה חיים וכך היה. חלק מהחברים כתבו ואם תרצה גם אראה לך מי אותם אנשים שחלקם באים למגרש לפעמים וחלקם לא כך שהשמות שאתה טוען כאילו זה אני זה לא היה נכון אמנם הכנסתי אותם לאתר וגרמתי להם לכתוב וחלקם גם אתה מכיר. היו כאלה שכתבו כאן ואמרו לך בפנים שהם לא כותבים כי יש כאלה שקרנים ודו פרצופים. היום אני כבר לא מנהל את פורום זה בעכונט והשארתי את הבמה לאיציק ברבי ומיקי חדד שעושים עבודה טובה וגם הם בחינם לכן שאני מגיב וגם לפעמים זה אך ורק בשם שלי.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 23 אפריל 2010, 19:05 
עכונט כדרך חיים

אתה צודק המנהלים עושים עבודה מצויינת ..וכמובן בהתנדבות .ואני מקווה שימשיכו לפעול למען האתר.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 23 אפריל 2010, 19:36 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

חייבים לבוא צנועים ונחושים
"אל יתהלל חוגר כמפתח"
אין כמו תורתנו הקדושה להבהיר לנו האוהדים ולשחקנים,
זה לא טיול זאת מלחמה מלחמה מלחמה.
מחר מעודדים עם כל הלב.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי