|
| עכונט כדרך חיים |
הצטרף: 11 יולי 2007, 11:56 הודעות: 3060 מיקום: בינתיים בעכו-אין משהו אחר...
|
תודה לכל החברים כאן על המילים החמות! באמת,מגיע ישר כח לכלל המתנדבים ובמיוחד לאלו שמתנדבים בבי"ח נהריה בעזרה לחולים המאושפזים שם(ועל כך ניתן לקרוא בקישור שהוסיף בני בהודעתו). אמש,כאמור,התקיים מבצע הקש בדלת.בשבילי היה מחמם ונוגע מאוד ללב לראות את האנשים שמוכנים לתרום ולעזור למיגור ולמאבק במחלות הסרטן.גם מנכ"ל העיריה,מר אוהד שגב,ריגש אותי מאוד בדבריו החמים והנוגעים ללב,ובנכונות שלו,של ראש העיר ושל כלל הציבור לעזור למאבק בנגע הסרטן. ביום ראשון גם נסעתי מטעם האגודה לטקס הכרזה על מבצע הקש בדלת בבית הנשיא בי-ם.היו שם מתנדבים מכלל סניפי האגודה בארץ,ומעכו הייתי אני והמתנדבת רינה חן.היה מרגש מאוד להיות נוכח בטקס ולשמוע את דבריו החמים של כבוד הנשיא מר שמעון פרס בעד המאבק העיקש בסרטן.היו גם שם כבוד שר הפנים מאיר שטרית ורעייתו רותי ששכלו את ביתם מירי שנפטרה מסרטן,והחליטו להקים קרן לרווחת ילדים חולי סרטן.כבוד הנשיא העניק להם תעודת הוקרה.היה נוכח גם בטקס בחור צעיר בשם אוהד חיטמן,שחלה והחלים מסרטן והפך למתנדב באגודה.הוא שר בטקס שיר אישי שנכתב והולחן על ידו ומדבר על התמודדותו האישית עם מחלת הסרטן.היה נוכח גם בטקס מדען מצרפת שדיבר על הצורך לבדיקות לגילוי המוקדם ועל כך שחלק ממחלות הסרטן ניתן כיום למנוע.יחד עם זאת עדיין הרבה אנשים גם בארץ וגם בעולם,והוא דיבר במיוחד על צרפת,חולים ומתים ממחלות הסרטן(הוא דיבר על כך שבארץ בממוצע כל שעה מת בן אדם מסרטן.בצרפת המצב אפילו גרוע יותר...) למידע מורחב יותר על הטקס בבית הנשיא ניתן לראות בקישור שלהלן: http://www.cancer.org.il/dover_news/new ... er&ID=1086
מקווה שיבוא יום ונצליח איכשהוא למנוע ולמגר כליל את נגע הסרטן הנורא!!!
|
|
|