חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 22:49

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 6 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בטקס למען החטופים במכללה מביעה חולד אגא הזדהות עמוקה ל
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2007, 12:34 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

היום בטקס למען החטופים במכללה האקדמית בעכו מביעה חולד אגא הזדהות עמוקה עם מיקי גולדווסר

דאגתה של אם משותפת לכל הדתות
במכתב נרגש שתקריא בטקס למען החטופים מביעה חולוד אגא, ערבייה ואם ל-6, הזדהות עמוקה עם מיקי גולדווסר וקוראת: "שחררו את החטופים והאסירים"

תמונה
"אני אישית כאמא שכואב לה על כל ילד חטוף מבקשת מהמנהיגים הישראלים והפלשתינים לשחרר את החטופים ולהחזירם בשלום" - כך פונה חולוד אגא, ערבייה מהכפר מכר בגליל המערבי, לכל מנהיגי המזרח התיכון בדרישה להשיב לביתם את כל אסירי האזור - חיילי צה"ל, לבנונים ופלשתינים.

''התקדמות במו''מ לשחרורם''
יממה לאחר העסקה עם חיזבאללה, התייצב מזכ''ל הארגון חסן נסראללה מול המצלמות והבהיר: ''העסקה אתמול תדחוף אותנו לעבר עסקה גדולה. לראשונה מזה חודשים יש הזדמנות להישג''
לכתבה המלאה

אגא בת ה-36, בוגרת לימודי חינוך באוניברסיטת בר-אילן שכחלק ממאמציה לקדם דו-קיום מלמדת סטודנטים יהודים ערבית מדוברת באוניברסיטה העברית, כתבה על תחושותיה למיקי גולדווסר, אמו של החייל החטוף אהוד גולדווסר.

"אני איתך, וכולנו מתפללים שאודי, אלדד וגלעד יחזרו הביתה בריאים ושלמים. זוהי מציאות כואבת שאנשים לא ישכחו ממנה, מקרה כזה נשאר חרוט עמוק בזיכרון של כולם", כתבה במכתב שהגיע ל-nrg מעריב.

את המכתב תקריא היום אגא באירוע הצדעה מיוחד לשלושת החטופים שייערך במכללה האקדמית גליל מערבי, בהשתתפות סטודנטים ערבים ויהודים. "כתבתי את המכתב כאם לאם, ואני מקווה שהמנהיגים היהודים והערבים כאחד ישמעו אותי ויבינו שאין יותר כואב מגעגוע של אמא לילדיה", אמרה חולוד אתמול.

"עלינו לעצור את החיים שלנו ולעשות מעשה"

במכתבה מתארת אגא את זווית הראייה שלה כצופה מן הצד. "הלב כואב כשמראים את התמונה של אודי בחדשות, נוגע בנו לכמה דקות אבל אז מדלגים על הנושא ושוכחים עד למועד החדשות הבא", היא כותבת. "המחשבה שזה יכול להיות מישהו קרוב אלינו אז מרגישים שזה מאוד כואב".

אגא, מוסלמית ואם לשישה ילדים, נשמעה אתמול נרגשת לקראת הקראת המכתב באירוע המיוחד. "רק שיהיה סוף לסבל הזה של האמהות משני הצדדים, וכולם, ערבים ויהודים ישובו לבתיהם בשלום", היא מביעה תקווה.

במכתב מדגישה אגא כי הזדהות אמהית היא רגש חוצה
דתות וגבולות. "אני מרגישה מה זה אמא, גם לגבי כל חטוף, אם הוא יהודי או ערבי, עלינו לעצור את החיים שלנו ולעשות מעשה, ולא רק לקוות שזה יסתיים בטוב".

במסגרת המשך המאבק של משפחות החטופים להעלות את המודעות לסוגיה ברחבי העולם, תחנוך ביום שישי עיריית פריז אתר מיוחד לאזכור שלושת החיילים החטופים הישראלים. האתר, בו יוצגו תמונות של שלושת החיילים, ייחנך במעמד צבי רגב, אביו של אלדד, מיקי גולדווסר ונועם שליט אביו של גלעד, יחד עם ראשי העיר הצרפתית. האתר ימוקם בשדרה על שם יצחק רבין ז"ל.
אלי לוי

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/647/993.html

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2007, 17:00 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

במכללה האקדמית בעכו : שלמה גולדווסר: אני מקווה שהחבורה שחטפה את הבנים תגיע למכנה משותף עם ישראל [/]

שלמה גולדווסר, אביו של החייל החטוף אודי אמר היום כי הוא מקווה כי "שהחבורה שחטפה את הבנים בלבנון תגיע למחנה משותף עם הנציגים שלנו והפרשה הזאת תסתיים לטובת כולם".

את הדברים אמר גולדווסר במהלך עצרת הזדהות עם משפחות החטופים האקדמית גליל מערבי. בעצרת הקריאה בוגרת המכללה, ערבייה מכפר מכר, מכתב שבו קרה למנהיגי כל העולם לשחרר את החטופים והאסירים.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/648/118.html?pFile=1

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2007, 23:08 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

סלחו לי שאני אומר את זה
אבל, לצערי הרב לרוב זוהי צביעות
מספר חודשים הסתובבתי עם דגל החטופים על האוטו ("אל תתנו לאדישות להרוג אותם") הייתי באיזה ערב בעיר העתיקה, כשחזרתי לרכב גיליתי לתדהמתי שהדגל שבור, השגתי עוד דגל, וגם אותו בעיר העתיקה של עכו שברו לי...
כמובן שהשגתי אתמול עוד אחד, ואני לא אכנע!
אבל די עם הצביעות, לפחות תהיו גברים ותודו בזה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אוקטובר 2007, 23:35 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

[color=darkblue][size=18][b]רועי, אני מצטער לשמוע על זה ששברו לך מספר פעמים את הדגל
שבא לסמל אות הזדהות עם משפחות החטופים. עם כל הצער בכך,
ואני מודע לזה שבצד השני לא מסכימים איתנו על הכל. הייתי נזהר
מלעשות הכללה, אחרי הכל נראה לי שאחוז הפשיעה בעיר העתיקה
גבוה יותר מבעיר עצמה. רק לפני כחצי שעה הודיעו על כך שגבר
ואשה נפצעו מירי (על רקע פלילי).

http://www.akkonet.co.il/forums/viewtopic.php?t=9573

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2007, 13:43 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

רועי צודק , נקודה !

מאידך אסור לעשות הכללות ,הרוב רוצים שקט ושלווה
אולם דבר ידוע הוא שלרוב קולם של הקיצונים הוא הקול המוביל .

את "הסרטן " הקיצוני צריך למגר בכל האמצעים החוקיים העומדים
בידי מדינה שומרת ואוכפת חוק .

" במקום שיש רצון - ישנה גם דרך "
נצח ישראל לא ישקר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אוקטובר 2007, 16:34 

אני לא עושה הכללה בגלל זה כתבתי "לצערי הרב לרוב זוהי צביעות"
אבל אל לנו לשכוח שהרוב הזה הוא מה שמיצג
בדיוק כמו שכשיהודי חייל צה"ל הלך לשפרעם ועשה שם פיגוע ירי
רובנו לא מסכימים עם פעילות שכזו ונגד פעילות מסוג זה
אבל זה משהו שמיצג אותנו, כשערביי ישראל והעולם האשימו את ישראל בפעילות הזאת לא אמרנו אל תעשו הכללה, אנחנו לא מאמינים בדרך שלו, אלא ישבנו ושתקנו
אין מה לעשות, (גם ברוך גולדשטיין הוא דוגמא טובה) לא זוכרים שהם עשו את הדברים זוכרים שתושבי ישראל עשו, ואנחנו מיוצגים ע"י אותם אנשים...
ברור לנו שבשטחי הרצועה לא כולם טרוריסטים ויש שרוצים שקט ושלווה, אבל מבחינתנו כרגע יש שם טרור כי זה מה שמייצג אותם
כמו שבגידה מייצגת את ערביי ישראל
אין לי בעיה עם ערביי ישראל, אני מכיר הרבה ואני יודע שיש בניהם כאלה בסדר גמור ואולי אפילו יש כאלה הטובים מכמה יהודים פה, אבל לצערי הייצוג שלהם ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 6 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: