חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 ספטמבר 2025, 18:26

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מבה אדק לפני רעננה: "מאמין שנתפוצץ מולם"
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2007, 19:21 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

לקראת משחקה של הפועל עכו ביום שישי במסגרת המחזור ה-5 בנהריה נגד רעננה, ראיינו את קשרה הקמרוני של הקבוצה, מבה אדק, 28.
-----------------------------------------------------

מבה, איך מתכוננים למשחק מול רעננה?

"אנחנו באים למשחק הזה עם הגב אל הקיר, הפסדנו כמו לוזרים להכח אבל בסדר, יש לנו קבוצה טובה ואני מקווה שנדע להתפוצץ עליהם בדרך לעלייה מטאורית כלפי מעלה."

מהן לדעתך המטרות של הפועל עכו העונה?

"המטרה נשארה כמו שהיא מהעונה שעברה - לעלות ליגה. ועל הדרך להציג יכולת טובה שהקהל ייהנה."

איך נראית הפועל עכו של העונה?

"הקבוצה של השנה שינתה את פניה לחלוטין, כל השחקנים הטובים מהעונה שעברה נשארו והצטרפו העונה שחקנים מצויינים לסגל, בתור אחד שמשחק בקבוצה זו העונה ה-2, אני רואה שהשנה יש קבוצה חזקה הרבה יותר לעומת העונה שעברה."

איך אתה מסכם את העונה שחלפה?

"כשהגעתי לישראל לפני שנה אמרו לי שהליגה כאן מותחת עד הסוף, לצערי דוקא שהגעתי זה לא היה וראו 2 קבוצות שמלכתחילה היה די ברור שהם יעלו, אנחנו הקבוצה היחידה שנתנה פייט רציני אבל אחרי שנתנו סיבוב שני מצויין בשליש האחרון של העונה פשוט נפלנו מהרגליים, היו לנו גם לא מעט פציעות, וסיימנו לבסוף את העונה עם טעם מעט מר וחבל."

תמונה
מבה אדק. "אם השאירו אותי סימן שאני טוב"

ובאופן אישי?

"באופן אישי אני חושב שנתתי עונה לא רעה בכלל, התחלתי את העונה בצורה איומה אבל זה בגלל כל מיני דברים שלא הסתדרו ואין צורך להרחיב, אחרי שהסתדרו הבעיות התחלתי לפרוע את השטרות, אני חושב שנתתי את מה שמאפיין אותי בעצם וזה המלחמה במשחק והרצון לנצח, ומבחינת כיבוש הבקעתי 7 שערים(לשחקן היו גם 6 בישולים) שזה מכובד מאד ומלכתחילה היו קונים את זה. בסה"כ אני לא חושב שאני צריך להוכיח למישהו שסיפקתי את הסחורה כי אני אחד ממעטים שנשארו מהסגל של העונה שעברה, אם השאירו אותי זה סימן שאני טוב, לא?"

איך תיראה הליגה הלאומית השנה?

"מקווה מאד שלא כמו העונה שעברה, אבל כמו שמתסמן הרוב המכריע של הקבוצות השנה הן די שוות, מקווה לראות את הפועל עכו צועדת בגאון בראש הטבלה."

איך הפועל עכו תראה השנה?

"כפי שציינתי יש לנו סגל חזק מאד ומאמן שמדרבן אותנו כל הזמן להצלחות ולהשקעה במגרש ומחוצה לו, כרגע יש חוסר יציבות מסויים בתוצאות שלנו אבל צריך לזכור שאנחנו בלי החלוץ שלנו ולא מעט עברו פציעות, כמו כל קבוצה גם אצלינו אני מעריך שיחתמו מספר שחקנים ואז נתחזק עוד יותר. הלוואי ונחגוג את העלייה בסוף העונה."

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: