|
כמו תמיד והיה ואני רוצה להכנס למקום מסויים אפילו בולדוזר לא יפריע לי . ככה ביום חמישי אחר הצהריים הגעתי לבנין העיריה עשיתי סיבובי ברכות גמר חתימה טובה לכמה חברים שעובדים שם (ישראל אל תקפוץ לא היית). נזכרתי שיש משהו חדש ששולט על רחובותיה של עכו ועוד מספר פינות חמד. הגעתי לאלון אהרון קב"ט העיריה שאלתי היכן המשלט והוא כיוון אותי למקום ומיכון שכיוון נראה בעליל שיש אישור שאחרת היה אומר אין כניסה. ובאמת בכניסה יש שלט אין כניסה. רק למורשים. ואני הרי מורשה שלפני דקה או שניים , צילצלתי באינטרקום כשנענתי אמרת לי המוקדנית שאסור להכנס , ומיכוון שאיני תבוסתן דרשתי שתיצור קשר עם אלון . לאחר יצירת הקשר נשמע זימזום המעיד על פתיחת הדלת . חברים, פתאום נתגלה לפני משהו ממלחמת העולמות ואולי קצת מזכיר את סרטי גי'מס בונד. וואי וואי איזה משהו מדהים . ראשית אויר ממוזג אבל נקי כזה כמו של חדרי ניתוח הכל בלבן חדש ובוהק. ושאני אני מתרשם ממשהו לטובה זה סוף , חבל על הזמן, ישבתי ליד המוקדנית והסבירה לי בסבר פנים יפות ובמיקצוענות . ביקשתי שניתמקד על מספר נקודות. מנקודה רחוקה שישבה על החומה בעתיקה עד כדי ראיה את העין של האיש .חברים אני אומר ומצהיר יש במה ליהתגאות בקידמה שנכנסה לעכו . כרגע איני דן בנושא החדירה לפרטיות אך הרגשת בטחון יש גם יש . כולי תיקוה שיתקינו עוד ועוד מצלמות בעכו גם בשיכון המרוחק מהמוקד. וואללה יופי שחבל על הזמן.
לך המוקדנית רוזין אבוטבול , תודה רבה על חוויה שכזו שבוע טוב
עזרא
אלברט אם אתה יודע את שמה של המוקדנית אנא שרבב את שמה בתודתי .
|
|