כפי שכתבתי כאן פעמים רבות בקשר לחברי וידידי אלברט לוי האיש הצליח לעשות "יש מאין " ולא רק בהקמת אתר עכונט שמהווה כיום גאווה לציבור העכואי ובנוסף לכך מהווה מקור מידע ראשי לתושבי עכו בכלל ולעכואים בפזורה הן בארץ והן בחו"ל. אין ספק שעם יש איש שראוי למגן הוקרה אלברט הוא האיש , אדם בעל יוזמה ,תעוזה , ראייה לטווח רחוק , אוהב עכו אמיתי שעשה , עושה , ויעשה עוד רבות למען העיר . אני מכיר את אלברט מזה שנים רבות דרכנו הצטלבו לא פעם בעשייה הציבורית האיש הזה הוא פשוט " אנרג'ייזר " הסוללה שלו לא נגמרת אף פעם והוא כל הזמן מחפש רעיונות וחידושים למען העיר ותושביה. כך עשה בפעילותו בזה"בי למען המשפחות ברוכות הילדים , בועד הורים באורט , כך עשה בפעילותו במועצת העיר בועדות השונות יו"ר ועדת הכספים , יו"ר ועדת שכונות ,מיוזמי ומקימי המוקד העירוני 106 . אין ספק שמדובר על איש עשיה אמיתי (בדרכו המיוחדת שהיא לא תמיד שגרתית ולא כולם יודעים תמיד "איך לאכול אותו " ) . אני בטוח שעכונט היא עוד אבן דרך בדרכו למען העיר , אני כמי שעסק שנים רבות בפעילות ציבורית ופוליטית בהחלט חושב שלידידנו אלברט יש מקום במועצת העיר ליד ראש העיר שמעון לנקרי . זה יכול להיות צוות מנצח . חומר למחשבה לתושבי עכו. חג שמח לכולם !
_________________ יוסי גרינברג עכואי שאיכפת לו מייחל ומצפה לעכו אחרת " במקום שיש רצון - ישנה גם דרך " נצח ישראל לא ישקר
|