חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 27 אפריל 2026, 00:39

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 5 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: כתבה נרחבת על הפועל עכו לקראת הפתיחה של הליגה הלאומית
הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2007, 10:06 
עכונט כדרך חיים

הפועל עכו לקראת הפתיחה של הליגה הלאומית

בזמן שכולם מחכים לפתיחתה של ליגת העל ב-18 באוגוסט הקרוב, אסור לשכוח שיש ליגה נוספת, לא פחות מעניינת ומרתקת שתצא לדרך - הליגה הלאומית.

אם אתם חלק מאותם אוהדי כדורגל אשר מתעניינים בנעשה בליגת המשנה של ישראל, אתם מוזמנים לעקוב אחר פרוייקט ONE "פותחים עונה בלאומית", אשר במסגרתו תסוקר קבוצה אחת ביום וכך תקבל את הכבוד הראוי לה.

הקבוצה שתוצג היום (שלישי) היא הפועל עכו, שיחד עם המאמן אייל לחמן, תנסה להיות בצמרת ליגת המשנה.

מה עשתה הקבוצה בעונה החולפת?
0:1 להפועל חיפה מול עירוני ראשל"צ
שלושה משחקים בגביע הטוטו בליגה הלאומית הניבו 9 גולים. לחמן ועכו ניצחו 1:3 את הפועל ר"ג, 1:3 לרעננה מול אחי נצרת. היום יושלם המחזור
לכתבה המלאה
הפועל עכו זכורה לרוב אוהדי הכדורגל כקבוצה שהדיחה את הגלאקטיקוס של מכבי ת"א ממפעל הגביע (0:4 משפיל בבלומפילד) למרות שהדבר ארע לפני שנתיים. בעונה החולפת הקבוצה סיימה עונה טובה יחסית מבחינתה לאחר שסיימה במקום החמישי בליגה עם 44 נקודות.

הקבוצה ניצחה 12 פעמים, סיימה 8 משחקים בתיקו והפסידה 13 פעמים (מאזן שערים שלילי של 8-). הניצחון הגדול ביותר של הקבוצה היה 1:3 על סגנית האלופה, בני-סכנין, מחזור אחד לסיום הליגה. ההפסד הגבוה ביותר היה 5:1 להפועל חיפה בבית במחזור ה-26.

הפועל עכו מודל 2007/8
הקבוצה מהעיר הצפונית עברה מספר שינויים מהקיץ האחרון וזאת במטרה לסיים לפחות במקום בו סיימה בעונה הקודמת. אחת מהרכישות המשמעויות ביותר היא ללא ספק יוג'ין דאדי בן ה- 32, חלוץ מחוף השנהב, אשר שיחק בעבר בנוטינגאהם פורסט. כמו כן הגיעו לקבוצה שלושה שחקנים מבני-סכנין (אותה אימן לחמן בעבר) דוגמת נידאל חוג'יראת, חמודי בריק, ועומר סאני. שחקן נוסף שהצטרף הוא ינאי דרעי מהפועל ב"ש.

מנגד עזבו את הקבוצה ארבעה שחקנים לטובת קבוצות אחרות בלאומית (עידן ויצמן לנצרת עילית, ערן לוי להפועל חיפה, מרסלו גרטה לרמה"ש ו-ווהאב ברכאת לאח"י נצרת).

שחקני הפועל עכו. מקווים לחגוג הרבה העונה

מי שסיפר על הקבוצה החדשה שנבנתה הוא הבלם והקפטן, אלון זיו, שאמר ל-ONE: "אני מקווה שעכו תהיה בחלק העליון, וכשאני אומר חלק עליון אני מתכוון שנתמודד על העליה. בונים כאן קבוצה טובה ומאוזנת, אנחנו עובדים מאוד קשה, יש לנו צוות מקצועי וניהולי טוב, הזמן יעשה את שלו והשחקנים יתנו את כל כולם כדי להצליח".

על הליגה הלאומית אמר: "הכל מתהפך בחיים בשניה ,לא רק בליגה הלאומית. אי אפשר לדעת מה ילד המחר, לנו יש תוכניות ונקווה שנעמוד בהן".

על מאמנו, אייל לחמן, הוסיף זיו: "זו חוויה גדולה להתאמן תחת מאמן כמו אייל לחמן, הוא מאמן טוב עם ידע ענק בכדורגל, חוויה לעבוד איתו, זה פשוט כיף אחד גדול".

הגיעו: יוג'ין דאדי, נידאל חוג'יראת, מוטי כלטוב, אסף בראון, יקיר שינה, ליאור דה כלבו, ערן גאון, ליאור לינדר, אלכסיס ווינשין, אלי ציצואשווילי, חמודי בריק, עומר סאני וינאי דרעי.
עזבו: עומרי אלון, רמי עזיז, שלומי חנוכה, ווהאב בראכת, אורן יעקב, כפיר לייבוביץ', עידן ויצמן, אוהד כהן, עמנואל דואה, משה גולדנברג, מרסלו גראטה וערן לוי.
מחזור הפתיחה: מול הפועל נצרת-עילית בבית.

ומה אומר המאמן?
אייל לחמן סיפר על בנית הסגל: "מדובר בקבוצה שיש בה כמות גדולה של שחקנים בלי עבר בליגת העל בניגוד לקבוצות אחרות בלאומית, שלהן יש שחקנים עם ניסיון. בעכו זה שונה, הקבוצה מורכבת מהמון שחקנים ששיחקו בליגות נמוכות, כתוצאה מכך אנחנו קצת חסרי ניסיון.

עומר סאני (משמאל). חיזוק משמעותי להפועל עכו

לחמן הוסיף: "ויש גם עניינים פיזיים בגלל אימונים בקצב מועט שהיו לשחקנים בעבר. אנחנו שמים דגש על אימוני כושר כדי לשפר את זה, נקווה שהאווירה היפה והמיוחדת שיש לנו כאן בעכו תעזור להצליח".

לחמן על כך שירד לאמן בליגה הלאומית ועזב את ליגת העל: "תמיד שואפים לאמן בהיכל הכדורגל ולהפעיל את הראש במשחקים גדולים ומרגשים שהיו לי כאלה עם הרבה קבוצות בקריירה. אצלי - כל מקום שאני מגיע אליו הופך לתבנית נוף מולדתי ואני משתלב בו, אני אעשה את הכל למען האנשים בעכו".

קרדיט ל-ONE .

http://www.one.co.il/Cat/Articles/Artic ... 97110&bz=2

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2007, 15:04 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט

וואן שכחו להוסיף המון דברים בכתבה הזאת שלהם..
הם לא הוסיפו שבאו אלינו גם ליאור לינדר יקיר שינה ושחזרו ליאור דה כלבו וערן גאון וגם אלכסיס ..
ואני לא מבין למה אייל לחמן לא אמר בפרוש שהם רוצים לעלות לליגת העל?
מה הם רוצים עוד הפעם להיות מרכז טבלה ומעלה כמו כל שנה ולא לעלות עוד הפעם??
לא אהבתי את הדברים שלחמן אמר לאתר וואן אני מקווה שהוא אמר את זה בכוונה כדי שהשחקנים יהיו עם הרגליים בקרקע!
מקווה לעונה מוצלחת ולעלות ליגה סוף סוף..!

שאלה למי שיודע סופית-איפה יתקיים המשחק של הפועל עכו נגד נצרת עילית ביום שבת הזה???
ולא משנה איפה המשחק צריך שיבואו הרבה אוהדים למשחק הזה כי הוא חשוב להמשך הדרךךך! :)

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2007, 15:22 
עכונט כדרך חיים

הפועל עכו אף פעם לא היתה קבוצה שמצהירה על דברים מראש.
בשבילי שאלון זיו אומר שהמטרה להיאבק על העלייה אז כמובן שהמטרה היא עלייה.. אל תשכחו שיש עוד קבוצות שרוצות לעלות לא רק עכו

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2007, 16:54 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

תמונה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 אוגוסט 2007, 17:10 
עכונט כדרך חיים

יש לציין שעידן ויצמן(נצרת עלית) ואורן יעקב(אחי נצרת) עזבו את הפועל עכו בהשאלה, מה שאומר שבעונה הבאה הם חוזרים, אלא אם כן לא ירצו בהם ואז יגמר החוזה\יושאלו שוב.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 5 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: