הצטרף: 04 מרץ 2005, 01:00 הודעות: 18964 מיקום: אתר אישי ציבורי של אלברט לוי
|
הלוי מלוי , כל הכבוד שראית שרימה היא עכואית ,
רימה פולשומן מרגישה שלהיות שמן זה דוחה, ותעשה הכל כדי להיות אשה סקסית ומושכת
שידור של נענע על רימה http://laredet.nana10.co.il/Article/?Ar ... 23&sid=157
גיל: 33 מצב משפחתי: נשואה + תאומים עיסוק: קוסמטיקאית מגורים: עכו גובה: 1.65
משקל התחלתי: 111.2 ק"ג BMI התחלתי: 40.8
משקל פרק 1: 105.5 ק"ג BMI פרק 1: 38.8
משקל פרק 2: 103 ק"ג BMI פרק 2: 37.8
משקל פרק 3: 100.9 ק"ג BMI פרק 3: 37.1
משקל פרק 4: 100.7 ק"ג BMI פרק 4: 37
משקל פרק 5: 97.8 ק"ג BMI פרק 5: 35.9
משקל פרק 6: 97.1 ק"ג BMI פרק 6: 35.7
משקל פרק 8: 93.3 ק"ג BMI פרק 8: 34.3
משקל פרק 9: 91.3 ק"ג BMI פרק 9: 33.5
משקל פרק 10: 90 ק"ג BMI פרק 10: 33.1 מדוע הגעת לתכנית? הגעתי לתוכנית אחרי שבעלי צילם אותי ואת הילדים משחקים בחוף הים בבגדי ים. כשראיתי את הקלטת חטפתי שוק, הייתי מזועזעת. לא האמנתי שזאת אני, לא האמנתי שזה מה שנהייתי הרגשתי שאני לווייתן דוחה. הסתכלתי על הקלטת ובכיתי, ונשבעתי שאני לא נשארת ככה.
מה את חולמת לעשות לאחר שתרזי? יש לי שני חלומות, הייתי רוצה להרגיש מושכת וסקסית במקום להרגיש שמנה ודוחה. לקבל מחמאות ולקנות בגדים שלא יכולתי להרשות לעצמי ללבוש כשהייתי שמנה. החלום השני שלי הוא לשמור על זה, להילחם בהשמנה ולנצח לכול החיים. להתמיד זה הכי קשה, אני יודעת את זה, אני מפחדת מזה ואני אעשה הכול כדי לא ליפול.
מהי ההתמודדות הקשה ביותר עבור אדם שמן? כאדם שמן ההתמודדות הכי קשה הייתה יומיום עם עצמי, עם האוכל. הרגשתי שאין לי שליטה על החיים שלי ידעתי שאני הורגת את עצמי ולא יכולתי לעצור. זה גרם לי לכעוס על עצמי, לשנוא את עצמי, להרגיש מגעילה. מבחינתי השמנה זה מחלה. בן אדם שמן זה בן אדם חולה, בן אדם שלא יכול לעמוד בפיתוי האוכל, שאין לו מעצורים.
מהו המאכל שיכול לשבור לך את הדיאטה? מתוקים - שוקולדים וגלידות.
טיפים לדיאטה לשתות המון מים, למלא עצמנו במים כמה שיותר, ולשמור על מרווחים סדירים בין הארוחות. לא להיות רעב עד מוות ואז להתחיל לאכול כי אז אוכלים המון בלי שליטה. מאוד חשוב לעשות המון ספורט, למצוא חוג או ספורט שעושה לך את זה כי אם לא עושים משהו שאוהבים נשברים. רק מי שימצא את הספורט שהוא אוהב יוכל להחזיק ולשמור במשך כל החיים וזו המטרה, לא להשמין חזרה.
קצת על עצמי מאד פרפקציוניסטית, אני מאד משקיעה בעבודה ובמשפחה ורק לעצמי לא פרגנתי, כי הרשתי לעצמי להגיע למשקל שנראיתי זוועה. מה שהכשיל אותי זה שלא יכולתי לרזות, הרגשתי חלשה בזה זה פגע לי בביטחון העצמי. בתוכנית גיליתי שאני אישה חזקה שיכולה לעשות המון דברים ואני רק צריכה לרזות, אם באמת רוצים משהו אז משיגים אותו. אני מאוד אוהבת לרקוד, לשחות, גילית שאני יכולה לאהוב ספורט בייחוד קיקבוקס וליהנות מלהזיע. אני מאד אוהבת מסעדות ואוכל משובח, היום כשאני יוצאת אני מזמינה סלט ועדיין נהנית מאד. אני אוהבת לטייל בחו"ל.
האנשים החשובים בחיי הילדים שלי וקרובי משפחה.
תארו בפניי תפריט יומי מלא לפני שהגעתם לתוכנית כמויות של אוכל מאד גדולות, בקיץ המון גלידות, המון פירות, חצי אבטיח בשקט בלי שום רגשי אשמה בלי להתבייש.