הלוי מלוי שלום רב
לצערי הרב אותם צעירים לא צחקו , יש עכואים שמזיקים לעכו יותר מאנשים אחרים כספורט עירוני . לי לא זכור מקרה של פיצוץ רכב בעכו , פיצוצי רבים היו בנהרייה , בחיפה בהרצלייה, בתל אביב ,בבת ים באשדוד ובאשקלון לכל מישור החוף , בעכו לא זכור דבר כזה . זאת הפעם הראשונהשהיה דבר כזה בעכו ולהערכתי , זאת תאונת עבודה , כי יש תרבות אצל העבריינים העכואים , הם לא מבצעים את הפשעים בעכו ורוב הפשעים מבוצעים במקומות אחרים , כי למה לעשות את זה בבית .
יוסי ידידי צודק שהזאבים מכלי התקשורת הארציים מתנפלים ומדגישים את הצד השלילי של עכו , אבל מה שמפריע לי יותר , זה אותם עכואים משועממים שמרכלים כל היום , מוציאים דיבה רעה על עירם , כי זאת צורה של דיבור עכואית וזה חבל , כי אפשר לדבר אחרת . זה כנראה טבעו של אותו עכואי מזוכיסט ומתנסה על עירו ואני רואה את זה בסטטיסטיקה של כל דף ודף בעכונט .
אם יש ידיעה על פרויקט שהושקע עליו 60,000,000 שקלים או פסטיבל שהשקע עליו מיליונים ובאים אליו מכל הארץ , אצל העכואים ההתעניינות היא קלה ביותר ואם היה עימות או פשע בעכו ,אז יש יותר עניין ויש יותר נכנסים לעכונט כידי להתעניין מי נגד מי , אם היינו כותבים בעכונט על ההשמצות של נבחרי הציבור , האחד על השני , היה יותר עניין , אבל אנו מעדיפים בעכונט , להתעלם ממחלוקות שלא מוסיפות דבר לעכו .
אנו יכולים לשנות את המצב , זה עניין של שיח קהילתי עכואי ואנו הכותבים בעכונט יכולים להשפיע עליו ביחד .