עזרא כתב:
לסעיד ,אתה ממש תמים ונאיבי.
צריך להבין דבר בסיסי בכלל על אורח החיים וככלל היכן שאפשר להיכנס נכנסים היכן שפרוץ נכנסים הפורצים והיכן שאפשר לשפוך שפכים שופכים .
עכשו הסבר מפורט יותר (אני מרגיש עכשו שהעצבים שלי בשמים)
אנחנו בעכו סבלנו מספר שנים רבות ואכלנו חרה מראשי עיר חלשים שדואגים לתחת שלהם ולמקורביהם לא רואים אף אחד ממטר לא מענין אותם כלום העיקר ללכת עם הבטן מקדימה לומר ולספר לכולם אני ראש עיר וולבו בין הרגליים משכורת טובה מאוד וחוץ מזה לא עשו כלום .וואלה אישי.אתה מבין ?אם היו קמים כבר מהתחלה ועוצרים את עינין השפכים לא היינו אוכלים חרה בשנים האחרונות .
עכשו ברוך השם יש לנו ראש עיר עם ראש על הכתפיים עם ביצים שלא שם על אף אחד ונלחם על מנת לתקן ולשפץ את מה שיכלו ראשי העיר שלפניו לעצור ולמנוע..
איני מרגיש אזרח סוג ב' אני אזרח סוג א.א.
נכון שבתל אביב יש יותר כוח אבל אסור לתת למישהו להרגיש נחות בגלל איזור מגוריו.גם לערבי שגר בכפר והיהודי שגר במושב הכי רחוקים מתל אביב הם אזרחים סוג א
כל אחד ומקום מגוריו.
רק בכלא הם אזרחים סוג ב ולמטה.עזרא
דבריך הם מצויינים וכל פעם אתה נותן לי לשנות את דעתי ... אני אמרתי מה שהרגשתי שכן לתל אביב נותנים חשיבות פי 1000 מעכו ואזה כואב לי כי העיר שלנו היא העיר הכי הסטורית בארץ וצריכים לתת לה כבוד רב ... צריכים לתת לה להיראות יותר יפה פי 100 מאשר איל שהיא נראית עכשיו ואם הם יעשו זאת העיר שלנו תהיה העיר מספר 1 בתיירות למרות שעכשיו היא גם מספר 1 .. אבל אם הדברים ייראו אחרת אנחנו אכן נרוויח מזה !!