חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 ספטמבר 2025, 19:04

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 4 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חייבים להציל את המכללה בעכו (האזורית והאקדמית )
הודעהפורסם: 05 מרץ 2007, 01:27 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

חייבים להציל את המכללה בעכו (האזורית והאקדמית )

לאחרונה המכללה האזורית והמכללה האקדמית מככבות בבית המשפט המחוזי בחיפה ונאבקות על שמם הטוב ומי שסובל מזה זה גם שמה של עיר שלנו עכו בה נמצאות המכללות .

בחזון של עכו כתוב " עכו היא עיר אוניברסיטאית " אם כך מדוע אנו לא דואגים לחזון שיתגשם עם שם טוב .

במבט מפוקח אפשר לומר שבעכו התפתח לנו מוסד אקדמי שהתקדם מכל הבחינות וזה הודות למייסדים של המכללה האזורית שראו באופק את קידומה של המכללה ובנו את המכללה האקדמית שמוכרת ע"י מוסדות להשכלה גבוהה , הם היו גאים בבת האקדמית והעניקו לה בניינים , ספריה כיתות ומקרנים וכל הדרוש לה .
המכללה הקדמית התפתחה ליד המכללה האזורית היותר טכנית בלי להסתכל לאחור על האב ( המכללה האזורית ) ובלי להבין שאסור לה לאפשר את פירוק מכללת האב עם הלימודיים הטכניים החשובים לנו בעכו ובאזור .

ב 25 בפברואר היה אמור להיות דיון נוסף על בקשת הליכי פשיטת רגל המכללה האזורית ומאחר והיועצים המשפטים של האזורית , הוכיחו שיש מו"מ עם מספר גורמים להצלת המכללה האזורית , נשיאת בית המשפט המחוזי נתנה אורכה ודחתה את הדיון לחודש זה .

בין הגורמים שעימם מתנהל המו"מ , עיריית עכו , הסוכנות היהודית והמכללה האקדמית , לעכונט נודע שיש עניין לעיריית עכו ברכישת אחד המבנים השייך למכללה האזורית אך מדובר על סכום קטן של מיליונים בודדים , לעומת החוב הגדול של 31 מיליון שקל וזה לא יכול להציל את המצב .
מי שיכול להציל את המצב זאת המכללה האקדמית הבת של האזורית שהתעשרה ומשתמשת בבניינים שבנתה המכללה האזורית .

האחים אבו עיאש קבלני בנייה מעילוט שהגישו בקשה למתן צו פירוק המכללה האזורית יודעים למי יש את המשאבים הדרושים לכיסוי עלות בניית הבניינים שבנו במכללה בעכו .

וכך כתוב בבקשתם לבית משפט המחוזי בחיפה " בקשה לפירוק העמותה המכללה האקדמית גליל מערבי - המבקשת טוענת שהיא נושה של המכללה האקדמית בסכומים העולים על 11 מיליון ₪ בגין בניית מספר בניינים בקמפוס הגליל המערבי ."

קישור להחלטת הנשיאה ב.גילאור
http://info1.court.gov.il/Prod03/ManamH ... penElement

במצב הנוכחי יש כיום תביעה נגד שתי המכללות , כאשר המכללה האקדמית שנמצאת באותו שטח לימוד מתנערת בכלל מהתביעה , כאילו ומדובר במוסד אחר שנמצא רחוק מעכו ולא מוכר לה .

הקבלן שבנה את הבניינים בהם לומדים המכללות , יודע לחבר בניהם והם צריכים להופיע בפני אותה שופטת עוד החודש ולתת תשובות לתביעות שהוגשו נגדם .
אם הנהלות שתי המכללות לא יגיעו להבנה , זה יכול להזיק למכללות שלנו בעכו ולחזון שלנו בעכו .

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

נערך לאחרונה על ידי אלברט לוי בתאריך 06 מרץ 2007, 01:18, נערך פעם אחת בסך הכל.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 מרץ 2007, 11:56 
עכונט כדרך חיים

מצטרף לקריאה של ידידי אלברט לוי חייבים להציל את המכללה בעכו.

חשוב שתהיה מכללה ושעכו תהיה עיר אונברסיטאית כמו שהיא היתה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 26 מאי 2007, 22:44 
משתמש חדש עם רצון טוב
משתמש חדש עם רצון טוב

שלום לכולם

אני סטודנט הנדסאי תוכנה במכללה האזורית הגליל המערבי סיימתי לימודים אבל חסר לי קורסים ומבחנים ופרוייקט ופתאום ביום בהיר לא מצאתי עם מי לדבר על זה
הכיתה שלי היא רק 4 סטודנטים חוץ ממני כאלו כיתה קטנה

לא מצאתי את הכיתה שלי ואף אחד מהמכללה לא דאג לנו ואף אחד לא הודיע לנו על כלום.

כאלו זרקו אותנו ולא אכפת להם מאיתנו.

אני כמו חייל אבוד במדבר פה, כרלו מה זה איך מכללה כה ידועה ומוצלחת סוגרת פתאום בפני הסטודנטים שלה וזורקת אותם

זה מה שמטריד אותי

אני לא יודע אם אתם מבינים כמה זה קשה על סטודנט שלומד כבר שנתיים ועושה מאמץ, אני הולך כל יום ללמוד במכללה לאורך שנתיים עלה כסף טוב ועושה מאמץ טוב בלימודים כדי להצליח במבחנים וכן אני מצליח והגעתי לסוף הלימודים שלי אבל מנותק מהמכללה שלי

וכל זה בשביל מה ?

בשביל מה נתתי יותר משנתיים מהחיים שלי ללימודים במכללה הזאת ומה הכי מצחיק אני בעתם העדפתי אותה על מכללות אחרות.

בשביל מה ?

בשביל שבסופו של דבר אמצא את עצמי אבוד לא יודע מה לעשות בלי תעודה בלי כלום

למה אף אחד לא הרים את הכפפה ודואג לנו להמשך הלימודים ?

ואין תשובות ברורות מטעם ההנהלה וצוות המכללה.

הכל אבוד.

הסטודנטים שהיו איתי עזבו ואפילו לא עונים לי בטלפון כי נמאס להם

ויודעים מה ? גם אני נמאס לי.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: המכללה למנהל
הודעהפורסם: 27 מאי 2007, 10:34 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

במסגרת הסדר ידוע , כל הסטודנטים להנדסאים לומדים היום במכללה למנהל.
בעצם תחשוב שהעבירו אותך למכללה למנהל חיפה.

הסיפור בסופו של דבר יצר ללא הרבה נזק לסטודנטים,

ואני במצב דומה קצת לשלך, קצת יותר טוב , אבל יותר מרגיז...

שרק נמשיך להאמין בעכו- בתקווה לעתיד טוב יותר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 4 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה