עזרא ידינו מסר לי בעבר שהוא מתנדב בכל ימות השבוע אבל יום השבת
מוקדש כולו למשפחה כך שלא נראה לי שיש לו חוויות משם
אולם נראה באמת שהצעירים השתגעו : מכת אלימות במועדונים
ראה :
http://news.msn.co.il/news/CriminalLawC ... 134033.htm
בחרתי מס' תגובות מענינות לכתבה :
ציטוט:
די לאלימות
חייבים לשים לזה סוף, המשטרה נזכרת להופיע רק שיש מכות ונפגעים, למה שהמשטרה לא תציב שוטר בכל מועדון? בזה הם חוסכים?
אלפי בני נוער נפגעים מדי יום ביומו, ולאף אחד בממשלה ובמשטרה לא אכפת, תפסיקו להיות אטומים, מדינה של מטומטמים, תפקחו את
העיניים ותראו איזה דור אנחנו מגדלים, וכן אני פונה לכל ההורים ששולחים את ילדיהם למועדונים, תהיו עירניים, תראו עם מי ילדיכם
מסתובבים, ועם מה הם מסתובבים, לשיקולכם
תגובה נוספת :
ציטוט:
מחסור בערכים
זה הכל בגלל המחסור בערכים ממנו סובלים הנוער היום. מה שצריך זה ללמד את ההרוים לטפל בילדים שלהם ולא לגדל מפלצות. אנחנו יכולים
להאשים את הבתי ספר ואת המשטרה ואת בעלי המועדונים אבל מי שבאמת אשם זה ההורים של אותם הילדים שלא חינכו אותם נגד
התנהגות כזאת קודם.
עוד תגובה :
ציטוט:
דעה מעניינת...כנסו לקרוא...
באמת הגיע הזמן שיעשו משהו עם תופעת האלימות.... בכל מקום.... ולא רק במועדונים... תרבות האלימות, הולכת ותופסת תאוצה בקרבנו
ואפילו ניתן לראות בשכונה "ארסים קטנים", בגילאי 9,10,11 , שמתנהגים באלימות גם פיזית וגם מילולית... ...מערכת החינוך בארץ
חסרת אונים אל מול התופעה (אני יודע את העובדה הזו מקרוב-יש לי חבר שהוא מורה בבית ספר...) ... וגם בבתים המצב הוא על הפנים...
הרבה הורים עושים קריירה ומזניחים את גידול הילדים שלהם... וכך יוצא שהילדים/נוער "גודלים פרא" והמודל לחיקוי שלהם הם
העבריינים והארסים וכל הטיפוסים "הטובים" שמסתובבים בחוץ.... ...מה צריך לעשות??? ... לדעתי צריך שיהיה ח"כ עם "ביצים גדולות"
וירים את הכפפה בעניין... החמרת הענישה... חינוך... וכל מה שקשור בזה... כי אם המצב ימשיך בצורה שכזו, אז עוד איזה 5 או 10 שנים
המדינה שלנו תתפרק...(אף אחד לא מבין שזוהי פצצת זמן מתקתקת שאיום הטילים האירני נראה ליידה כמו ילד מפגר...). אז אם ישנו
איזשהו כ"ח, שמשעמם לו בשבת, וקורא עכשיו את שורות אלו... נראה אם הוא שווה משהו....david 20/01/2007 14:42 [/b]