חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 27 אפריל 2026, 21:02

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חוסר התחיסות משווע וחריף
הודעהפורסם: 11 ינואר 2007, 11:47 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

שלום לכולם
אנו תושבי עכו כארבעים שנה ובתנו לומדת בעכו לאחר המלחמה פוטרנו גם אני וגם אישתי מעבודתנו ניסינו בכל הדרכים למצוא עבודה עד עכשיו לשווא!! אנו עדיין מובטלים וחיים על אבטלה שנגמרת בעוד חודש גם אני וגם אישתי פנינו בצר לנו לאדון ראש העיר בבקשה לקבוע לנו ראיון פגישה איתו אך לשווא אמרו לנו בעיריה שלראש העיר אין זמן בשבילכם !!!!
אני נדהמתי אנו אף פעם לא פנינו בשום בקשה לראש העיר
ולא נזקקנו לעזרתו אנו כתושבי עכו ותיקים יהודים ממעט שנשארו בעכו לצערנו אנו הופכים מיעוט בעיר וראש העיר מזלזל בחומרה ובאדישות גם בתושבים שעוד נשארו.
אנו רואיםב חומרה רבה את חוסר ההתייחסות של לשכת ראש העיר והעומד בראשה
ולצערנו זה המשך הזילזול בעיר ובתושביה הותיקים במשך המלחמה ולאחריה

אנו מתכוונים להעביר לגורמים אחרים את בקשתנו לעזרה ולפרסם את ראש העיר בחוצות כולל להגיע גם עד לשרים נבחרים בממשלה.. וגם לא נבחל באמצעי התקשורת !!!!

אני מציע לראש העיר להתפכח מאדישותו רבת השנים ולהתחיל לשמוע לתושביו ולא רק אחרי שמתככונים לפרסם אותו ברבים!!!!!!!

ארי ונטלי זיידמן עצמאות עכו
9813047 טלפון

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 ינואר 2007, 12:00 
ארי יקירי
קראתי את הודעתך כאן בעיון רב וראשית אני מצדיע לך באופן אישי על "הדוגריות" האמיתית שלך ללא חשש לחתום בשימך הפרטי ולעמוד מול כל העם.
אנני מופתע מהיחס . זוהי דרכה של עיריית עכו בנושא יחסי אנוש. עיריית עכו מחפשת לעשות את מה שנראה לעין ולא מה שתורם לתושב הקטן. אל תצפה לגדולות מעיריית עכו יקירי. אם תראה את השרשורים ואת הודעותיי כתושב קראתי לכל תושב שיש לו את היכולת הכלכלית לעזוב את העיר ובמהרה. אני מבין לליבך וסביר להניח שבמצבך הנוכחי אין ביכולתך לעשות זאת.
ראש העיר ובכיריו אשר מקיפים אותו הם אנשים קרים מאוד חסרי לב וחסרי יחס ויחסי אנוש בסיסיים. זה דבר ידוע ועם זה אפילו תומכיו הנלהבים של ראש העיר לא יתווכו איתי.
עזוב , אין טעם להשקיע אנרגיות. אם עיריית עכו תחליט לעזור לך אזי סביר להניח שזה בגלל הפרסום הגלוי שלך באתר מכובד זה, ואם היא תחליט שלא לעזור לך זה בגלל הנקמנות ושלטון הפחד מכל מי שפוצה פה.
אני מאמין שיש כאן המון אנשים יקרים וטובים בעכו נט שיעשו מאמץ לעזור לך.
אני מוכן לנסות- תפנה אליי קורות חיים שלך ושל אישתך היקרה דרך המייל של אתר עכו נט ואני אשתדל לפזר אותם במקומות בהם אני מכיר אנשים .
המון הצלחה אישי היקר, תהיו חזקים ואל תשברו
שלכם בהערכה ודאגה
D.N.A

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה: תגובתי לנושא
הודעהפורסם: 11 ינואר 2007, 18:08 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

ליבי ליבי עם משפחת זיידמן שפוטרו מעבודתם
ונאלצים לחיות מקצבת אבטלה ,
ללא ספק שזו מכה קשה ביותר ולא קל להתמודד איתה.
מאידך איני מבין את הפניה לראש העיר (ואיני טוען שראש עיר לא צריך להקשיב
למצוקות תושביו ) , האם ראש העיר מנהל לשכת תעסוקה פרטית ?
האם יש לו משרות קסם בתוך השרוול ? מסופקני
במידה וידם אינה משגת מבחינה כלכלית ניתן לפנות למחלקת הרווחה
ושם אמורים לעזור להם בנושא .
לא חייבים לנגח את ראש העיר ועוזריו בכל מקרה , ונשבע לכם שאיני סנגורו
של איש מיושבי בניין העיריה , נהפוך הוא לא אחת יש לי טענות די קשות אליהם.
האם אלה הקריטריונים לפיהם יבחר ראש העיר ?
לפי מספר המשרות שסיפק לתושביו ? שוב מסופקני
ראש עיר יבחן ע"י מעשים למען העיר ותושביה , ע"י הבאת תקציבים לעיר
יוזמה ומעוף בנושאי חינוך , תשתיות , הבאת מפעלים לעיר.
בכל מקרה כפי שציינתי בפתיח ליבי ליבי עם אותה משפחה שמתמודדת עם קשיי
היום יום.

" במקום שיש רצון - ישנה גם דרך "
נצח ישראל לא ישקר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 ינואר 2007, 20:14 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

יוסי ידידי שלום רב

היום דיברתי טלפונית עם המשפחה זיידמן ושמעתי יותר פרטים , אחרי כן דיברתי עם לשכת ראש העיר .
(התברר לי שראש העיר נמצא בפגישות עבודה מחוץ לעכו . )
העברתי את המסר לאנשי לשכתו של ראש העיר עם הפרטים והם מתאמים את העניין עם המחלקה להון אנושי בקומה 3 בעירייה , כידי לנסות לעזור לזוג זיידמן.

שמעתי גם כעס מאחד הבכירים בעירייה מחוץ ללשכתו של ראש העיר שקרה את התלונה של זיידמן בעכונט שאמר לי שלדעתו : " לנקרי יש לו לב רחב מאוד והוא מקדיש זמן רב לכל דורש עזרה , צריך לגונן עליו שלא יהפוך את לשכתו ללשכת התעסוקה של העיר , הרי בכל המדינה יש אבטלה של כ 10% , האים קיים דבר כזה שבערים אחרות באים ללשכת ראש העיר כידי לקבל סידור עבודה ?
לנקרי מקבל קהל כל הזמן ועוזר לכולם בכל מיני בעיות , אז מה עכשיו גם תעסוקה לאנשים שיש להם אינטרנט יקר ויודעים לגלוש ולחפש עבודה , צריך לקדיש להם את הזמן שחסר לראש העיר ? "

בכל אופן , אני אמרתי שבכל זאת צריך לעזור למשפחת זיידמן , כי העיקרון אצלי הוא , מי שמבקש עזרה , צריך לתת לו במידה ויש לך אפשרות .
אני תקווה שיעזרו למשפחת זיידמן בדרוש להם

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 ינואר 2007, 23:44 
פשוט חוצפה
אלברט יקירי בתגובה לאותו בכיר עירייה שאמר לך את מה שאמר. הוא עצמו לא מודאג המשכורת אצלו דופקת כמו שעון, הוא לא חלילה במצוקה ואני מאחל לו שגם לא יהיה. אבל לומר שראש העיר והראשות המקומית עושה טובה לתושביה בעזרה למציאת עבודה? זאת חוצפה ממדרגה ראשונה. בשביל זה יש את המחלקה להון אנושי שממונת בכספים רבים של הגוינט. הרי לנקרי יש לו יד גם ביצירת אבטלה גדולה ולו בזה שנתחיל שפיטר מאות עובדים תושבי עכו מהעירייה.
אז לאותו בכיר שאמר את מה שאמר לאלברט אני אומר יבוא היום וגם אתה תבין מצוקתו של אדם יקר כמו זיידמן.
ולך יוסי יקירי אני משיב. כן אני מצפה שהרשות המקומית תמצא מקורות תעסוקה לתושביה בשביל זה יש מחלקת הון אנושי ובשביל זה כרמית היקרה יושבת שם ועובדת קשה. לא אני לא רוצה שישלחו את משפחת זיידמן לרוחה כי אז אנו יוצרים עוד תלות של תושבים ברשות ולא בעצמם.
לפעמים יש לי תחושה שנוח לפרנסי העיר לשמר את העוני, זה עושה להם טוב פוליטית , זה יוצר תלות של התושב ברשות ובפרניסיה ואז ביום הדין הם יבואו ויזכירו לאותו תושב מסכן שהם נתנו לו בפסח עוף לחג .אני מאוד מקווה שאני טועה בדימוי ובתאוריה הזו
שיהיה בהצלחה למשפחת זיידמן
שנשמע רק בשורות טובות
D.N.A

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 ינואר 2007, 01:37 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

דנא וואללה אתה מתחיל לעלות לי על העצבים אתה חושב כל הזמן איך לתקוף ומי שמדבר משהו קטן על העיריה אז אתה מנפח ומסית למשהו גדול יותר .
מי אתה בכלל שתומר חוצפה ועוד כל מינ מילות שפר מפי תוצרתך.
הבן אדם פוטר ? שילך ללשכת עבודה .אין עבודה ?שיחתום יקבל דמי אבטלה וטוב בכלל שיש מי שנותן לו לחיות חצי שנה שזו תקופת חיפוש עבודה ולא להגיע למצב של חודש לפני תום דמי האבטלה ולנגח את ראש העיר.
אני מבטיח לך שאם הוא רוצה לעבוד הוא יכול אבל לא קראנו מה מקצועו של הבחור ושל רעיתו שגם היא מובטלת .לא שמענו למה הם מפוטרים אולי הם אשמים לפיטורים כל אחד ובעיתו או שניהם יחדו.
לא שמענו האם הוא פנה לראש העיר בנימוס וכבוד או שהגיע לראש העיר וישר צעק והרים קול לא שמענו כלום .
והעיקר ששמענו אותך פותח ג'ורה כאילו כל העולם חייב משהו לזוג המפוטרים.
אם תשאל אותי האם אני מרחם אומר לך בגלוי לא,,,,, איני מרחם על אף אחד שבוכה .בכלל ובפרט כאשר הוא מקבל דמי אבטלה.
רוצה לעבוד? ילך לאופטיקה הלפרין מחפשים עובדים .רוצה לעבוד ? יפתח עיתון מחפשים שומרים או פועלי ניקיון תאמין לי יש עבודות אבל לא כולם מסכימים לקבל רוצים להיות מפונקים.
איני דואג לזוג הזה.
אך אני פה מסייג את דברי לגביהם אם יבואו ויגידו לנו שהם מפוטרי המשקם שזהו מקום למוגבלים אזי תגובתי תיהיה אחרת .
ואגב למי שאין כסף לאכול אין כסף לאינטרנט.

עזרא העצבני עליך דנא .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 ינואר 2007, 01:52 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

לארי ונטלי זיידמן
יפה וכל הכבוד שאתם תושבים וותיקים בעיר
יפה שאתם יהודים אבל ממש לא מאחרוני היהודים שבעיר.
אולי אתם יודעים או לא אך בעכו יש 2/3 יהודים משמעו של חשבון שאנו פה הרוב
בצר לכם על כי אתם מפוטרים וכשלא נעינתם לצרות שלכם מראש העיר אתם מאיימים לפרסם.
מה לפרסם?
את מי אתם רוצים להפחיד?
מה אתם רוצים לספר לשרים על ראש העיר לגבי תיפקודו במלחמה ?
מה אתם רוצים ללכלך ?
מי אתם בכלל שתרימו בכלל קול וזעקה על ראש העיר ?
אתם בסך הכל תושבים של עיר אחת מתוך רשימה ארוכה של ערים בישראל ונראה לכם שאם הייתם תושבי תל אביב הייתם ככה יכולים להגיע להכנס לראש העיר מבלי לקבוע תור לשיחה?
ואם אמרו לכם שעכשו ראש העיר עסוק ואין לו זמן אז אין לו זמן .גם עליו הייתם יוצאים באינטרנט ומספרים "שתבואו איתו חשבון?

אבלללללללל אם ראש העיר לנקרי היה מקבל אותכם לשיחה מוצא עבודה ונותן לכם חיוך מפה עד אוזן גם אז הייתם מעלים וזכירים את היתנהגותו בזמן המלחמה? או הייתם מפנימים ואולי הייתם אומרים יו איזה יופי של בחור ראש העיר הזה.
זאת אומרת שאתם בעלי אינטרסים ואויל ארבעים שנה בעכו זה יותר מידי עבורכם.

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 ינואר 2007, 08:42 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

אני בהחלט מסכים עם יוסי
בניין העיריה והיושבים בו (מבלי להכנס לרמתם האישית או תפקודם) הוא מוסד שנועד לסייע לעיר לתפקד בשגרת היום יום ולנהלה .
אין זה מתפקיד ראש העיר להיות סדרן עבודה לתושבי העיר ולמה בכלל לפנות אליו.
ישנם משרדים בעיריה שמתפקידם להיות האוזן הקשבת ולנסות לסייע ולא צריך לרוץ ישירות לקודקוד ולהפגע כי אינו מטפל אישית בתושב.

מי שמכירני אישית, יודע כי מצבי לא שונה בהרבה ממצב הכותבים,הגעתי ממרומי האולימפוס למדרגות נמוכות ולמרות הכירות אישית לא עלה בדעתי מעולם לפנות לראש העיר שיטפל בעניני.
אני מכיר את הכאב ואת המצוקה ואם יש מי שקורא את הכתוב ויש לו יכולת לעזור שיעזור-אך אל לנו במצוקתנו להטיל את כובד האחריות על ראש הראשות-זה אינו מתפקידו.
איני מתבטא בחריפות כמו ידידי הטוב עזרא והלואי ויכולתי- כי באמת חלק מהדברים שנכתבו פה בשם הבקורת אינם ביקורת אלא הטחת בוץ ורפש בפניהם של אנשים טובים.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: חברי לעכו נט תקראו את הכתוב
הודעהפורסם: 12 ינואר 2007, 11:10 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

אני בהחלט חושב שראש עיר אינו פקיד לשכת העבודה. אין שום צורך שיהיה הוא זה שמחלק את מקומות העבודה בעכו.
יחד עם זאת על ראש עיר להיות קשוב ופתוח לבעיותיהם של תושבי העיר.
במידה ואכן פנו בני משפחת זיידמן בצורה מכובדת על מנת לקבוע פגישה עם ראש העיר עכו ונענו במפשט של "אין לראש העיר זמן בשבילכם" הרי שזה חמור מאוד.
על ראש העיר להפגש עם כל תושב שחפץ בכך. לגבי מתי ימצא התאריך, על כך ראש העיר צריך להנחות את עובדי לשכתו איך לחלק את הפגישות, אם אכן מדובר במקרה של פגישה דחופה או במקרה וראש העיר יכול להפגש עם תושביו בעניין זה מאוחר יותר.

אני הייתי ממליץ אולי לבדוק אפשרות שראש העיר יפקח על פתירת הבעייה ע"י עובד עירייה מתאים, אם מדובר במחלקת הרווחה, החינוך או הון אנושי,
מטבע הדברים האזרח שבוחר בראש העיר אישית רוצה לראות את אחריותו.
אם ראש העיר יגיד לאזרח שפונה אליו - "אני ראש העיר, אני פה כדי לטפל במה שכל העובדים האחרים לא מסוגלים, אני אפנה אותך לעובד X ואבקש ממנו לטפל בעניינך, במהלך הזמן X ידווח לי מה קורה , ואם יהיה צורך בהתערבותי האישית אני אעשה זאת".

לגבי העובדה שאומרים יש אינטרנט יקר- גם בספריה העירונית יש אינטרנט חינם לתושבי העיר וכך גם במקומות אחרים כמו ספרית המכללה ממנה אני מקליד תגובה זו כעת. מישהו יכול לדעת מהיכן העלו משפחת זיידמן את פנייתם?
יש להם בת בבית ספר, אולי משם עלתה הפנייה?

המלצה אישית לראש העיר- הציבור תמיד מחפש את נבחרו, בקרית ים, ראש העיר שמואל סיסו הצליח להפעיל רעיון שחוסך לו הרבה זמן ומשפר את הקשר עם האזרח, ואפשר גם לשכלל ולפתח יותר את אותו רעיון. שלח SMS לסיסו, הוא יסביר ויראה לך איך זה עובד...

שרק נמשיך להאמין בעכו- בתקווה לעתיד טוב יותר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 ינואר 2007, 11:34 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

חברים יקרים
אני קורא את כל הכתוב ואני מסכים לחלק מדבריהם של ידידי עזרא , ערן וכל מילה שידידי צביקה כתב.
תושבי עכו חייבים להבין שראש עיר אינו מנהל לשכת התעסוקה ,
להתקבל לשיחה ולשמוע מצוקות כן , לאיים ולהטיל רפש לא .
אם הם היו פונים לגורמים המתאימים ברווחה מן הסתם היו מפנים אותם למח' ההון האנושי ואולי אף משיגים להם משרה כל שהיא.
מה שלי חורה זה " שאם ראש העיר לא מסדר לי ג'וב "
אני לא אצביע בשבילו ויתרה מזה אני גם יטיל בו רפש ,
וזה לא משנה בכלל אם ראש העיר הזה מצליח להביא לעיר תקציבים לפרוייקטים יפיפיים מה שלא עשו קודמיו ,
זה לא משנה שראש העיר הזה נלחם ומצליח להביא מקורות תעסוקה לאזור,
וזה לא משנה שהוא מתחיל לטפל במצוקות שונות של העיר,
זה לא משנה שראש העיר הזה עומד בראש מנהלה לניקיון הנעמן ונלחם ללא פשרות למען איכות סביבה.
למרות שלא הצבעתי בשבילו בבחירות האחרונות ,
אני אומר לכם בצורה חד משמעית : זה ראש העיר שאני באופן אישי רוצה לעכו במשך השנים הבאות ,
ואם ימשיך ויתמיד בדרכו בטוחני שגם יצליח ואז הוא יקבל את קולי את קולות משפחתי ואת קולות המקורבים לי .
ושמעון לנקרי ידידי :
אני לא כועס עליך שאינך סדרן עבודה .
שבת שלום לכם.

.

" במקום שיש רצון - ישנה גם דרך "
נצח ישראל לא ישקר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 ינואר 2007, 16:08 
טוב חברים יקרים בואו ונעשה קצת סדר
כאשר אתם אומרים שראש העיר לא אמור להיות סדרן עבודה למה אתם מתכוונים ? אתם מתכוונים לזה שמחלקת ההון האנושי פועלת לחינם , סתם מעסיקים שם אנשים. אתם אומרים לי בעצם שכשנוח ללנקרי אז הוא סדרן עבודה ושלא נוח לא הוא לא סדרן עבודה. למי שמקורב לו הוא סדרן עבודה ולמי שלא הוא לא סדרן עבודה?
בואו ניקח מספר דוגמאות: איב,אוהד שגב,מירב צוקר, מזכירתה של מירב צוקר,מיקי,דני ארמה, מימון נידם, ישראל בן עזרא, נורית בן שושן, מה בדיוק משותף לכל האנשים המכובדים הללו ? כולם עבדו עם לנקרי בבחירות ולכולם הוא סידר גוב ומבלי להיתייחס לאם הם מתאימים לתפקיד או לא . ושלא תבינו אותי לא נכון כל השמות שהזכרתי כאן אני מאחל בריאות ופרנסה ואף חלקם מגיע את הגוב שקיבלו אבל אל תגידו לי שראש העיר אינו סדרן עבודה. הוא ועוד איך סדרן עבודה למי שחזק למי שמקורב ולמי שאיתו בפוליטיקה וכך נראית העיר. סמוך עליי ואסדר לך. זה בסדר נכון. ולך עזרא יקירי תל אביב זה לא עכו, ובקצב הזה באמת לא ישארו עכואים יהודים בעיר,לא שזה מזיז לי שהרי אני ממליץ לאנשים לברוח מהעיר כאן. יגיע בסוף היום (ואנחנו כבר שם9 שתושבים לא יוכלו לשלם את הארנונה (שהרי כיום רק 30% משלמים ארנונה) ואז מה יקרה , עיר מרוסקת בלי תקציבים ובלי הכנסות.
תמשיכו חברה , תמשיכו נראה לאן נגיע. ואם עיצבנתי אותך עזרא יקירי, אני מצר על כך אבל זאת דעה של רבים וטובים. יש לך עבודה להציע להם תרים את הככפה ותציע להם, אל תשב בחיבוק ידיים ותגונן על ראש העיר כאילו מדובר במלאך גבריאל כי הוא ממש לא
שלכם
D.N.A

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 ינואר 2007, 16:09 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

לערן

אין לי ספק שהתשובה המילולית שנתקבלה מלשכת ראש העיר לא היתה "לראש העיר אין זמן בשבילכם" אלא משהו יותר מנומס או דחייה של מועד פגישה לעוד תקופה ארוכה כי "לראש העיר אין זמן פנוי".

אם התשובה הייתה בנוסח המדוייק שהוזכר הרי יש מקום לראש העיר שיעשה חשבון עם נותני התשובות.
תחושת הבטן של היא שלא כך היו פני הדברים.

ושוב יוצא בקריאה שמי שיכול להושיט יד לעזרה -שיושיט!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 ינואר 2007, 16:23 
מצטרף לכל מילה של צביקה
D.N.A

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 ינואר 2007, 16:32 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

נשלח: 12/01/2007 ב- 15:31:16 כותרת הודעה:

--------------------------------------------------------------------------------

לדנא על אף ראוות בקיאותך בכל הקורה בין היכל העיריה אני קובע ומודיע פה חגיגית שאתה פלספן בלתי נגמר אינך מתעייף מראיה צרה של אדם סומא ורואה שחורות .אם תיתן לי קצת לדימיוני מיכוון שאתה רואה רק שחור בטוחני שגם ביתך (-) שחור כי צבע אחר כנראה אינך מכיר.
ועכשו לאחר ששפכתי את זעמי אמשיך ואשאל אותך פנטומס שלי.
אם אתה היית הולך לבחירות לגוף כל שהו ובו ניקח לצורך העיניין בחירות לוועד פועלים במפעל ויוצא כגוש למען הפועלים ואתה מציג את המצע שלך איך להטיב לפועלים מול ההנהלה האם היית הולך לבד או עם קבוצה שעליה אתה סומך.
לא אין לך שום תשובה כה זה בכל מערך בחירות הולכים ביחד מספר אנשים עובדים קשה להשגת המטרה ואז ביום שקיבלו מנדט מפונים הקודמים ואת מקומם תופסים החדשים.
מה ? היית רוצה שראש העיר יהיה גם המנכ"ל?
מה ? היית רוצה שראש העיר יהיה הדובר?
מה? היית שראש העיר יהיה שומר ראשו של עצמו?
כן לגביהם הוא סדרן העבודה כי הם עבדו איתו למטרה הזו לכבוש את העיריה .וניצחו.

חליק גו'נטיל תתחיל להיתעייף מלעשות ולא להשחיר כל מה שזז.

גם אני שאומנם לא בחרתי ולא עבדתי למען לנקרי מודיע לך פה קבל עם ופורום והיה והייתי עובד למענו בסופו של יום הספירה הייתי בא לפרוע את הגו'ב כי ככה זה.
נראה לך שאנשים יוצאים לדרך עובדים רצים ימים לילות ובסוף לא יקבלו תפקיד?
מה עוד שזוהי הקבוצה שיצאה לדרך יחדו למען המטרה הנשגבת.

הרי הכל התחיל פה בגלל הזוג המובטל. זה לא שהיו בצוות ההקמה של שמעון לנקרי אלה שני מיקרים חדשים והם בעצמם צריכים לטפל ולא סדרן העבודה בשם שמעון לנקרי. והיה ויש מקום לתת כתף לסייע במידת האפשר כן למה לא.אבל לבוא בדרישות כאילו הוא בעל כל המפעלים בעכו לא,

עכשו מיכוון שאיננו יודעים מה תחום עיסוקם של הזוג יש להם פה במה רחבה לשווק את עצמם ואולי מישהו יקרא ויראה ואולי יעסיק אותם..

שבת שלום

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 ינואר 2007, 16:51 
עזרא יקירי
למרות ירידותיך לרמות האישיות אני בוחר להתעלם מהרמה האישית (ביתי צבוע בשחור, הינך פלספן, וכו....) ולהתייחס למציאות הכואבת שכתבת.
אתה בעצם בדבריך עזרא מצדד בשחיתות , לא משנה אם האדם מתאים לתפקיד או לא, העיקר שהוא הלך עם אדם כזה או אחר ויקבל תפקיד ולא משנה עם הציבור יסבול מיזה או לא. אתה בעצם מצדד בשחיתות וחמדנות וזה בדיוק מה שקורה כאן בעיר.
למדנו לקבל את השחיתות והחמדנות כאילו דבר לא קרה כאילו הכל מותר ואין סיבה שלא.
לגבי אותה משפחה יקרה מעכו. הם לא צריכים להיות מתומכי לנקרי או מתנגדיו אבל לקבל שרות הם חייבים לקבל , העיר עכו היא לא רכוש פרטי של ראש העיר, והזכות המלאה של שני אזרחים יקרים אלו היא לקבל מינימום שרות. מה עוד שהם ותיקים יותר גם מהמנכ"ל גם מהדוברת וגם מראש העיר עצמו ביחד (תרתי משמע)
תחשוב על זה עזרא
שבת שלום ומבורך
D.N.A

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה