|
טוב חברים יקרים בואו ונעשה קצת סדר
כאשר אתם אומרים שראש העיר לא אמור להיות סדרן עבודה למה אתם מתכוונים ? אתם מתכוונים לזה שמחלקת ההון האנושי פועלת לחינם , סתם מעסיקים שם אנשים. אתם אומרים לי בעצם שכשנוח ללנקרי אז הוא סדרן עבודה ושלא נוח לא הוא לא סדרן עבודה. למי שמקורב לו הוא סדרן עבודה ולמי שלא הוא לא סדרן עבודה?
בואו ניקח מספר דוגמאות: איב,אוהד שגב,מירב צוקר, מזכירתה של מירב צוקר,מיקי,דני ארמה, מימון נידם, ישראל בן עזרא, נורית בן שושן, מה בדיוק משותף לכל האנשים המכובדים הללו ? כולם עבדו עם לנקרי בבחירות ולכולם הוא סידר גוב ומבלי להיתייחס לאם הם מתאימים לתפקיד או לא . ושלא תבינו אותי לא נכון כל השמות שהזכרתי כאן אני מאחל בריאות ופרנסה ואף חלקם מגיע את הגוב שקיבלו אבל אל תגידו לי שראש העיר אינו סדרן עבודה. הוא ועוד איך סדרן עבודה למי שחזק למי שמקורב ולמי שאיתו בפוליטיקה וכך נראית העיר. סמוך עליי ואסדר לך. זה בסדר נכון. ולך עזרא יקירי תל אביב זה לא עכו, ובקצב הזה באמת לא ישארו עכואים יהודים בעיר,לא שזה מזיז לי שהרי אני ממליץ לאנשים לברוח מהעיר כאן. יגיע בסוף היום (ואנחנו כבר שם9 שתושבים לא יוכלו לשלם את הארנונה (שהרי כיום רק 30% משלמים ארנונה) ואז מה יקרה , עיר מרוסקת בלי תקציבים ובלי הכנסות.
תמשיכו חברה , תמשיכו נראה לאן נגיע. ואם עיצבנתי אותך עזרא יקירי, אני מצר על כך אבל זאת דעה של רבים וטובים. יש לך עבודה להציע להם תרים את הככפה ותציע להם, אל תשב בחיבוק ידיים ותגונן על ראש העיר כאילו מדובר במלאך גבריאל כי הוא ממש לא
שלכם
D.N.A
|
|