חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 27 אפריל 2026, 22:44

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 5 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: טקס חנוכת מרכז נוער וקהילה, נערך היום בשכונת בן גוריון
הודעהפורסם: 10 ינואר 2007, 00:25 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

כשגופים חזקים נותנים ידיים זה מצליח ובגדול:

תמונה

בתמונה מימין לשמאל: מנהל המרכז, אברהם טליאס , ראש העיר עכו, שמעון לנקרי, נשיאת עמותת עלם, נאווה ברק, חברת מועצת העיר, אביבה גלעד, נשיא הקרן לידידות, הרב יחיאל אקשטיין.

היום נערך טקס חנוכת מרכז נוער וקהילה, בשכונת בן גוריון בהשתתפות:

ראש העיר עכו, שמעון לנקרי- יו"ר הקרן לידידות, הרב יחיאל אקשטיין ומנכ"לית הקרן לידידות, הגב' דבורה גנני - נשיאת עמותת על"ם,
הגב' נאווה ברק.

מנהל נציגות צפון של אזור ישראל, הסוכנות היהודית, סמי בהט, מנהל שותפויות בגליל המערבי, הסוכנות היהודית, דימון רוז, מנהל אזור
צפון- קרן סקט"א רש"י, מרדכי כהן, רכז התערבויות יישוביות קרן סקט"א רש"י עמותת יעדים לצפון אבי אלבז, אחראי קהילות בוגרות
ומנהיגות צעירה קרן סקט"א רש"י מרכז מעשה שלומי דהן - מנהלת הלשכה האזורית משרד הקליטה, רחל ששון

מרכז הנוער והקהילה בשכונת בן גוריון הוקם על-מנת לשרת את בני הנוער ומשפחותיהם. במרכז עובדים מנהל ושני רכזי נוער, אשר עורכים
לילדי המרכז פעילויות לימודיות, העשרתיות וחברתיות כגון: מנהיגות נוער, הפעלות, עבודות יצירה ואומנות ועוד. הטקס נערך בשיתוף
ובהנחיית בני הנוער במרכז.

ראש העיר עכו, שמעון לנקרי: "נמצאים איתנו היום האנשים אשר מטביעים את חותמם על החברה הישראלית ואשר בזכותם אנו מצליחים לערוך
מגוון רחב של פרויקטים משמעותיים לטובת הקהילה בעירנו. היום אנו חונכים את המרכז הקהילתי בשכונת בן-גוריון בעכו- אני מודה לרב יחיאל
אקשטיין אשר סחף אחריו את הארגונים הנוספים והביא למימוש החזון בפועל. אני שמח לבשר כי בקרוב יוקמו בעכו עוד שלושה מרכזים קהילתיים
דומים. מרכז בן גוריון ישמש להם מודל".

נשיא הקרן לידידות, הרב יחיאל אקשטיין: "הקרן לידידות ואני העומד בראשה, רואים חשיבות גדולה לעשות ככל יכולתנו לסייע ולעזור לבני הנוער
בעיר עכו. זאת זכות גדולה להעניק לבני הנוער את כל הנדרש וזאת על מנת להפוך אותם בעתיד לאזרחים טובים, מועילים ואיכותיים יותר
ולחלק אינטגראלי מהחברה הישראלית".

נשיאת עמותת על"ם, הגב' נאווה ברק: " אני שמחה לקחת חלק בלידתו של מרכז חדש נוסף של שותפות אמיצה בין קרן סקט"א רש"י, קרן הידידות,
עיריית, עכו, משרד הקליטה ועמותת עלם. מרכז שיספק קשת מגוונת של מענים לבני הנוער בעכו. אני תקווה שרשת המענים הייחודית לבני הנוער
בעכו תלך ותתרחב והמרכז החדש יהווה מודל לשיתוף פעולה בין ארגוני מוצלח למען בני הנוער ברחבי הארץ".

נציגי הסוכנות היהודית, קרן סקט"א רש"י ומשרד הקליטה הצטרפו לברכות על פתיחתו של המרכז, איחלו לעובדי המרכז, ובראשם אברהם טליאס,
הצלחה במימוש חזון המרכז והבטיחו כי ימשיכו לסייע, כפי שעשו עד עתה, לקדם פרויקטים רבים ונוספים למען הקהילה בעיר עכו.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ינואר 2007, 08:46 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

[color=blue][size=24]
יישר כח לכל העוסקים במלאכה !
כמי ששירת במשך 12 שנים כיו"ר ועד שכונת בן גוריון אני מוצא לנכון
לברך על המוגמר .
מאז כניסתי לתפקיד אי שם בתחילת שנות התשעים הצגתי את המנטרה הזו
לכל ראשי העיר שכיהנו בתפקיד ולמנכ"ל המתנ"סים (ראש העיר דהיום )
שיש חובה להקים מרכז נוער וקהילה לתושבי שכונת בן גוריון.
לצערי הדברים אז נפלו על "אוזניים ערלות " ואת התוצאות הנוראות אנו רואים היום בשכונה .
אותם ילדים שנשרו ממסגרות לימוד ונותרו חסרי תעסוקה ללא השגחת הורים הטרודים בפרנסה , הפכו לנערים אלימים חלקם נפל לסמים בית המעצר
הפך לביתם השני , והנסיון לשיקומם עולה לעיר הון תועפות וללא הצלחה יתרה.
אני הייתי זה שראיתי את "הכתובת על הקיר " אבל אף אחד לא טרח ליישם
(להקשיב הקשיבו בנימוס רב אבל לא יותר מזה ).
אני מלא שמחה היום לקרוא ידיעה משמחת זו
ומי ייתן שדור הילדים שיהפכו לנערים ,יהיו טובים יותר ומועילים הן חעצמם והן לחברה.
כמו שאמרתי אז השקעה יחסית קטנה בהווה תמנע השקעה ענקית בעתיד ![/color][/size]

" במקום שיש רצון - ישנה גם דרך "
נצח ישראל לא ישקר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ינואר 2007, 08:48 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

יישר כח לכל העוסקים במלאכה !
כמי ששירת במשך 12 שנים כיו"ר ועד שכונת בן גוריון אני מוצא לנכון
לברך על המוגמר .
מאז כניסתי לתפקיד אי שם בתחילת שנות התשעים הצגתי את המנטרה הזו
לכל ראשי העיר שכיהנו בתפקיד ולמנכ"ל המתנ"סים (ראש העיר דהיום )
שיש חובה להקים מרכז נוער וקהילה לתושבי שכונת בן גוריון.
לצערי הדברים אז נפלו על "אוזניים ערלות " ואת התוצאות הנוראות אנו רואים היום בשכונה .
אותם ילדים שנשרו ממסגרות לימוד ונותרו חסרי תעסוקה ללא השגחת הורים הטרודים בפרנסה , הפכו לנערים אלימים חלקם נפל לסמים בית המעצר
הפך לביתם השני , והנסיון לשיקומם עולה לעיר הון תועפות וללא הצלחה יתרה.
אני הייתי זה שראיתי את "הכתובת על הקיר " אבל אף אחד לא טרח ליישם
(להקשיב הקשיבו בנימוס רב אבל לא יותר מזה ).
אני מלא שמחה היום לקרוא ידיעה משמחת זו
ומי ייתן שדור הילדים שיהפכו לנערים ,יהיו טובים יותר ומועילים הן חעצמם והן לחברה.
כמו שאמרתי אז השקעה יחסית קטנה בהווה תמנע השקעה ענקית בעתיד ![/

" במקום שיש רצון - ישנה גם דרך "
נצח ישראל לא ישקר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 ינואר 2007, 09:20 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

ועל זה נאמר יוסי בכדי לתפוס דג גדול נותנים דג קטן.
הבעיה העיקרית של כולנו ואני אומר כולנו ללא יוצא מהכלל שאוהבים להתחיל ולסיים מהיום למחר או לפעמים מהיום להיום.
כמעט בכל תחום לדוגמה שותלים דשא כבר רוצים לכסח וכו' וכו' .

איני חלילה פוסל את האוזניים ששמעו אותך כפי שציינת "הכתובת על הקיר "אלה פשוט סדר העדיפויות שלהם היה שונה .
אותם ראשי עיר קודמים היו רוצים להראות מיזמים אחרים ולא טיפול בנוער חלש כי זה לא מצטלם טוב ולא נשמע טוב לעיר.
ואני אומר ברוך השם שיש לנו ראש עיר צעיר ודינמי שיודע שעל מנת לקצור צריך לפני כן לזרוע מה שלא השכילו קודמיו.
עכשו צריך לתת פעילות מגרה לנוער שיבוא שיהיה מעורב לתת לו כל מיני פעולות עם אחריות שיש לפעמים אנשים בעלי דימוי עצמי נמוך. ולהעלאת הדימוי כל שדרוש הוא לתת להם סמכות ואז נכנס אויר לראות והנה יש לך בן אדם איכפתניק.
יש לי דוגמה מאוד גדולה בנושא של דימוי עצמי נמוך מהצבא.

בוקר טוב
עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 ינואר 2007, 01:05 
תזכרות
אכן יוזמה מבוכרת וברוכה היא . כולם חתכו סרטים, לחצו ידיים , הצטלמו יפה ועכשיו לעבודה... בו נראה פעילות ב שטח , מעשים ולא דיבורים. גם הפוך על הפוך קם לפני שנים במרכז טרומפלדור ובסוף יצא לנו מפח נפש אחד גדול מיזה. בפועל (כך לפחות מהסיפורים שמספרים) סגרו את המרכז בגלל שהבנים שהגיעו לשם היו..... והבנות שהגיעו לשם היו ..... ובהפוך על הפוך הבינו את הבעיה המרכזית ולמזלינו הם עצמם השכילו להבין שעשו טעות וברחו מהאזור הזה לאזור אחר. ושוב הכלו לבנות את עצמם מחדש כולל ניידת שטח שהקצו לעיר. אך תכלס אנשים בואו נראה מעשים בשטח.
אל לנו לשכוח שאותו ראש עיר שאנו משבחים היה מנכ"ל רשת המתנסים בעכו ולא בדיוק קידם אז את העיר, אל לנו לשכוח שראש עיר זה הביא לנו את אוהד שגב, שהביא את נורית בן שושן ,שהביא את מירב צוקר,שהביאה את המזכירה שלה,שהביא את מיקי מנהריה,שהזיז את ישראל בן עזרא הצידה,ששיחק במחלקת הרוחה עם עובדים לא מקצועיים ופגע בילדי ומשפחות העיר(עד שהשכיל סוף סוף להביא מישהו חיובי),שטרח להביא שוב מהנדס מחוץ לעיר,שממשיך להחזיק את מרסל ממן למרות הכישלונות של הגרעונות בעיר,שפיטר מאוד עובדים תושבי העיר והפכם למובטלים ובמקומם הביא עובדים מחוץ לעיר דהיינו לגיון זרים,שלקח לקואלציה שלו חברי מועצה וסגני ראש עיר מהקדנציה הקודמת שלא בדיוק הית מוצלחת ועוד ועוד ועוד
כמה ימי כיפור צריך כדי לכפר והאם לא די בכך שלפני הכיפור צריך לתקן ואז לכפר ?? או שאולי את המגדל בעכו בונים קודם מלמעלה ואחר כך מלטה(ראה ערך הגשש החיוור- כפי שעכו נראית חיוורת)
אך שוב יש כאן ניסיון למראית עין לפחות לנסות להכניס תוכן ולא קוסמטיקה וימים יגידו אם השקעה זו היא בלון חושב את עצמו או תוכן מכונס
בהצלחה לעוסקים בדבר
D.N.A

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 5 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה