|
כשגופים חזקים נותנים ידיים זה מצליח ובגדול:
בתמונה מימין לשמאל: מנהל המרכז, אברהם טליאס , ראש העיר עכו, שמעון לנקרי, נשיאת עמותת עלם, נאווה ברק, חברת מועצת העיר, אביבה גלעד, נשיא הקרן לידידות, הרב יחיאל אקשטיין.
היום נערך טקס חנוכת מרכז נוער וקהילה, בשכונת בן גוריון בהשתתפות:
ראש העיר עכו, שמעון לנקרי- יו"ר הקרן לידידות, הרב יחיאל אקשטיין ומנכ"לית הקרן לידידות, הגב' דבורה גנני - נשיאת עמותת על"ם, הגב' נאווה ברק.
מנהל נציגות צפון של אזור ישראל, הסוכנות היהודית, סמי בהט, מנהל שותפויות בגליל המערבי, הסוכנות היהודית, דימון רוז, מנהל אזור צפון- קרן סקט"א רש"י, מרדכי כהן, רכז התערבויות יישוביות קרן סקט"א רש"י עמותת יעדים לצפון אבי אלבז, אחראי קהילות בוגרות ומנהיגות צעירה קרן סקט"א רש"י מרכז מעשה שלומי דהן - מנהלת הלשכה האזורית משרד הקליטה, רחל ששון
מרכז הנוער והקהילה בשכונת בן גוריון הוקם על-מנת לשרת את בני הנוער ומשפחותיהם. במרכז עובדים מנהל ושני רכזי נוער, אשר עורכים לילדי המרכז פעילויות לימודיות, העשרתיות וחברתיות כגון: מנהיגות נוער, הפעלות, עבודות יצירה ואומנות ועוד. הטקס נערך בשיתוף ובהנחיית בני הנוער במרכז.
ראש העיר עכו, שמעון לנקרי: "נמצאים איתנו היום האנשים אשר מטביעים את חותמם על החברה הישראלית ואשר בזכותם אנו מצליחים לערוך מגוון רחב של פרויקטים משמעותיים לטובת הקהילה בעירנו. היום אנו חונכים את המרכז הקהילתי בשכונת בן-גוריון בעכו- אני מודה לרב יחיאל אקשטיין אשר סחף אחריו את הארגונים הנוספים והביא למימוש החזון בפועל. אני שמח לבשר כי בקרוב יוקמו בעכו עוד שלושה מרכזים קהילתיים דומים. מרכז בן גוריון ישמש להם מודל".
נשיא הקרן לידידות, הרב יחיאל אקשטיין: "הקרן לידידות ואני העומד בראשה, רואים חשיבות גדולה לעשות ככל יכולתנו לסייע ולעזור לבני הנוער בעיר עכו. זאת זכות גדולה להעניק לבני הנוער את כל הנדרש וזאת על מנת להפוך אותם בעתיד לאזרחים טובים, מועילים ואיכותיים יותר ולחלק אינטגראלי מהחברה הישראלית".
נשיאת עמותת על"ם, הגב' נאווה ברק: " אני שמחה לקחת חלק בלידתו של מרכז חדש נוסף של שותפות אמיצה בין קרן סקט"א רש"י, קרן הידידות, עיריית, עכו, משרד הקליטה ועמותת עלם. מרכז שיספק קשת מגוונת של מענים לבני הנוער בעכו. אני תקווה שרשת המענים הייחודית לבני הנוער בעכו תלך ותתרחב והמרכז החדש יהווה מודל לשיתוף פעולה בין ארגוני מוצלח למען בני הנוער ברחבי הארץ".
נציגי הסוכנות היהודית, קרן סקט"א רש"י ומשרד הקליטה הצטרפו לברכות על פתיחתו של המרכז, איחלו לעובדי המרכז, ובראשם אברהם טליאס, הצלחה במימוש חזון המרכז והבטיחו כי ימשיכו לסייע, כפי שעשו עד עתה, לקדם פרויקטים רבים ונוספים למען הקהילה בעיר עכו.
_________________ גבריאל גרסייה : "החיים אינם מה שחיית, אלא מה שאתה זוכר והאופן שאתה זוכר אותם כדי לספרם".
|
|