צביקה היקר שלום רב
גם אני קמתי הבקר ושמעתי בכלי התקשורת איך העיתונות לא מבינה שצריך לשמור על מדינת היהודים . במקום לעסוק במה שהעולם מעולל לנו עם ועדת החקירה של האום , במקום להתארגן טוב להגנה על המדינה , התקשורת עסוקה בעולם שלה .
על פי הסטנדרטים האנגלים העיתונות שלנו היא עיתונות צהובה ואני שואל את עצמי , אולי העיתונות נותנת מה שעם מבקש , חוסר עומק , שעשועים , חיפוש הטעויות של מדינה צעירה ללא התחשבות אם זה מזיק למדינה .
סגן שר הביטחון אפרים סנה , אמר הבקר כתגובה על רכילויות של סכסוכים בממשלה ," שכל אחד יעסוק בעשייה שלו במקום לחפש רכילות וסכסוכים ".
במישור העכואי , אמר לי עכואי אחד , מדוע אני לא מפרסם כתבות , מה אמר חבר מועצה פלוני לחבר מועצה אלמוני , " זה כותרת טובה כי הוא הכניס לו חזק זה אטרקטיבי וזה יביא יותר גולשים לעכונט " . ואני עניתי לו שאני לא צריך לשלם משכורת לצלם ולא לעיתונאי ולא על הנייר ועל הדפוס , לכן אני עושה את הדרוש לטובת העיר שלנו ולא רוצה לעסוק במריבות והשמצות אחד על השני .
אבל מצד השני , אם אני מביא כתבה מקורית עם רעיון טוב לעכו של ג'ובינו אהרון , אין עניין ואין תגובות . על נערת השבוע יש יותר תגובות , זה מה שיש .
אבקש לסיים עם דבר חיובי שהיה השבוע ומרגיע אותי :
"חטיבת גולני כבשה את הנוער היום יחל בצה"ל הגיוס הגדול ליחידות הקרביות, הראשון מאז המלחמה. חטיבת החי"ר המבוקשת ביותר היא גולני, אחריה הנח"ל ......