חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 27 אפריל 2026, 00:45

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: המלחמה הבאה בלבנון נצפתה מראש - מדהים !
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2006, 11:26 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

תמונה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2006, 14:01 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

עניין אותי לקרוא את הספר הזה עוד קודם ועכשיו אחרי שהבאת את הקטע הזה שהוא מדהים בעיניי, אני מאמין שזו רק שאלה של זמן עד שאשב לקרוא בו. יש בנתיים רשימת ספרים שמחכה לי (בימים אלה אני קורא שורה של ספרים מאת יהונתן גפן וביניהם את "כורסת השייש").

המלחמה אומנם הסתיימה, אבל בשקט היא עוד ממשיכה לגבות מחיר יקר וכואב. אתמול בפעולה למניעת הברחת נשק נהרג קצין ונפצעו שניים. בחיזבאלה אומרים שאם ימשכו פעולות כאלה הם לא ימשיכו לשבת הרבה זמן בשקט.

תמונה

:?: מישהו במקרה קרא על ההתבטאות האומללה האחרונה של ח"כ עזמי בשארה, לדעתי צריך להתחיל ולנקוט באמצעים נגדו ואם להבדיל ממנו פוסלים את חסינותם של ח"כים שחשודים בעבירות מין לא צריך להעלים עין בזה וצריך להעניש אותו בדרך חמורה יותר. :twisted:

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אוגוסט 2006, 18:42 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

אחרי שכתבתי את ההודעה הקודמת שלי נזכרתי באתר "טקסט" (שהמלצתי לכם עליו כבר בעבר) בו אפשר לקרוא כמה עמודים מכל מיני ספרים. אז הנה הקישור לספר של רון לשם, סגן עורך "מעריב" שראוי לציין שזכה בפרס ספיר. אני לא רוצה חלילה להמעיט בערכו של הספר הזה, במיוחד לא בהתחשב לשורות שבני ידידינו הביא, אבל היו כבר מקרים בהם ספר חזה את העתיד. "הזמן הצהוב" של דוד גרוסמן למשל חזה את ימי האינתיפאדה.

תמונהתמונה

http://www.text.org.il/index.php?book=0501115#perek

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה