חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 ספטמבר 2025, 02:22

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: השכונה החדשה לאנשי קבע
הודעהפורסם: 28 יוני 2006, 05:56 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

שחר צח לכולם
אתמול הייתי אורח במסיבת ברית מילה ובין הקרואים הרבים ראיתי איש בדרגות רס"ן חיל האויר שניגש אלי ואומר שלום עזרא עברה אולי דקה עד שהצלחתי לזהות ובכן זה היה ילד קטן שגר בסמוך אלי כשגרתי בקרית אתא וכמובן ביקש לשבת לידי ליד השולחן ולא היתה בעיה בעניין דיברנו על הא ועל דא ופתאום צץ הנושא העכואי והכוונה לשכונה החדשה.

ואז פונה אלי בשאלה תגיד איך בונים שכונה בעיר מלאה ערבים? כמובן עניתי לו שיש מרחק בין המקום המיועד לאנשי הצבא לבין כלל התושבים ולגבי הערבים בכלל ואת היחס בגודל האוכלוסיה שהם רק שליש ואנו שני שליש ועל מרקם היחסים השוררים בעכו.
ושוב הוא שואל תגיד מה יש לעשות בערבים איפה אפשר לשבת בטיילת לאיזה כוס קפה קטן או גלידה לילדים? עניתי לו אומנם אין הרבה אבל בגמר הטיילת החדשה בטוחני שיהיה מספר מקומות שכאלה .
והוא ממשיך להקשות תגיד נכון שהפשיעה בעכו גבוהה כולל נושא הסמים ? ואני מנמיך ואומר כמו בכל עיר רגילה רק שיש פה תוספת של העברות סמים שמגיעים מהכפרים ולא בהכרח של מקומיים.
אבל בל נשכח את נושא החינוך שהוא מצוי במקום גבוהה ותגובתו היתה על זה אני מודע ויודע.והנושא התיירותי שגואה לטובה .
ותגיד למה ראש העיר לא גר בעכו ? ואני כאילו מתפלא ושואל מאיפה אתה יודע ? והוא עונה אני לא חיי בחלל אומנם משרת בחיל האויר אבל יש לנו המון חיילים מעכו בבסיס וסיפרו לי על נושא מגוריו של ראש העיר מה גם שהוא לא נותן דוגמא אישית ובנוסף שהוא כמפקד לשעבר בדרגות סא"ל לא נותן דוגמא?
ואני עניתי לו שהוא ברגע זה פותח לי פצע מדמם ולא הוספתי מה שנוגד את האופי שלי.

חברי היקרים חברי עכונט ניסיתיי בכל אופן לצבוע בורוד את הנושא ככל שיכולתי אבלללללללללללללל ניכשלתי .

שלא אשכח. הבחור שאל למה עם כל היתרונות שיש מול ההנחה ממס הכנסה למה אני נותן לילדי להמשיך לגור בעכו ? ועניתי לו שהם שבחרו לגור בסמוך אלי חוץ מאשר בת אחת שעזבה לטובת תל אביב .

ושלא תבינו לא נכון רבותי הקצין הנ"ל גדל לא הרחק מעכו הוא גדל בקרית אתא עכשו הוא גר בשכירות בקיבוץ יפעת שבעמק ואב לשני ילדים והשלישי בדרך משמע שהיה פונטציאל לעבור לעכו וכמובן הוא ידע על היריד לשיווק השכונה.

זוהי עכו שלא נשמעת טוב .סטיגמה רבותי סטיגמה

יום טוב וחודש טוב

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 יוני 2006, 07:32 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

והוא אשר תמיד אמרתי

לצד העשייה הטובה דרושה המון המון הסברה.
בזאת צריך להשקיע באמת

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: בפעם המיליון שאני כותב את זה פה
הודעהפורסם: 28 יוני 2006, 10:59 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

ולא יעזור לכל האנשים בעלי ההשקפה הפוליטית המנוגדת לשלי , זאת העובדה.
עכו מסמונת לאנשים כעיר ערבית.
כדיי להביא יהודים לעכו צריך לעשות שינוי בסימון הזה כלומר עכו צריכה להפוך את תדמיתה לעיר יהודית.
חיפה לדוגמא אינה עיר ערבית בתדמיתה...
עד שלא יגיע ראש עיר שיבין שזאת הבעייה מספר אחת של עכו - שכוללת הרבה בעיות אחרות בתוכה העיר לא תצליח להשתקם.
אמרתי ואני ימשיך להגיד יש להפוך את עכו מעיר דו הקיום לעיר יהודית בעלת מיעוטים שווי זכויות. כשזה יקרה עכו תהיה פנינת הצפון בישראל.

שרק נמשיך להאמין בעכו- בתקווה לעתיד טוב יותר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה