אני שמעתי על הפרוייקט מחברים עכואים ונחשפתי בגללם לפורום שלכם.
אני שמחתי מאוד לראות את פעילותו של הפורום הזה ואינני איש קבע ולא בעלה של אשת קבע, רק אזרח מן השורה שאכפת לו ממדינתו.
מאוד אהבתי לראות את מה שאתם עושים וכסיוע לכם רציתי לחזק את ידיכם ולהראות לכם שיש אנשים שמחזקים את ידיכם ואומרים לכם : כן דרככם נכונה אבל אל תתפשרו ותלחמו בבעיות האמיתיות והמהותיות.
אני מאמין שאתם יודעים שבכל נושא 20 אחוז מהפריטים עושים 80 אחוז מהבעיות. לא צריך לתקן את כל הבעיות אלה להתמקד ב20 אחוז (בעכו 30 אחוז) ולתקן את הבעיות שנוצרות בגללם.
אינני גזען ואני חושב שדו קיום זו סיסמא ריקה מתוכן. מה זה דו קיום ?
אם אני נוצרי או צ'רקסי או מוסלמי אני אזרח שווה זכויות וחובות ועלי להתנהג בהתאם. לא צריך לפחד להגיד את האמת ולקרוא לילד בשמו. צריך לקום באומץ ולומר, די, מספיק עם השטויות, הגיע הזמן שבעכו כמו בכל עיר נורמלית במדינת ישראל ילדים זקנים ונשים יוכלו להסתובב בלי חשש שיותקפו בידי חוליגנים ולא משנה מה דתם או מוצאם. (אגב יש גם כנופיות של רוסים גויים בסגנון הזה במרכז הארץ).
אני מאוד רוצה לראות פרוייקטים כאלה קורמים עור וגידים בעכו ואני חושב שצריך להביא לעכו לא 100 משפחות אלה 10000 משפחות.
אבל הדרך יכולה להיות כזו רק אם תתנו למשפחות האלה את הסיבה לחשוב שהם מגיעות לעיר שטוב לחיות בה.
תגיד לי ידידי, אם אשה שרוצה ללכת למשוך כסף מהכספומט ברחוב בן עמי תלך לבדה ב21:00 היא תרגיש בטוחה ?
למה זו בכלל צריכה להיות שאלה ?
תן לאנשים את האמונה שמשהו השתנה בעירכם מהשורש, גם אם בהתחלה בשנה הראשונה יגידו שיש לכם יס"מ ומג"ב ברחובות.
אנשים יעדיפו שיסתובבו שוטרי יס"מ ומג"ב ולא שבאב למיניהם מכל המינים.
תלחצו על הליצנים שיושבים בעיריה ובמשטרה שיחזירו את הביטחון לרחובות ותראו שלא תצטרכו לשכנע בכנסים ובהטבות משפחות להגיע אליכם.
אם יהיה בעכו טוב ובטוח ומסודר כמו בנהריה לדוגמא, יעמדו אצלכם בתור בשערי העיר לקנות נדל"ן ולפתוח עסקים.
תדאגו ללחוץ על המשטרה והעיריה ועל הממשלה כפי שאתם יודעים ועכו תהיה ריווירה ובעלי העסקים ישגשגו ויפרחו.
אני לא מרעיל בארות ידידי ואני רוצה מאוד בהצלחת הפרוייקטים האלה ובשגשוגה של עכו והגליל בכלל.
יש לכם כלי רב עוצמה צרפו את כולם שלבו ידיים צאו למאבק וחזקו את ראש העיר. לדעתי רוב התושבים יהיו בצידכם גם אם לא כולם יודו בפה מלא.
בהצלחה.
אוהב אתכם חברים.
|
|