חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 ספטמבר 2025, 09:24

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 10 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עדכון אביגיל אלפטוב מעכו , זכתה בתואר נערת ישראל
הודעהפורסם: 03 מאי 2015, 21:01 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

אביגיל אלפטוב מעכו, מועמדת בתחרות "מלכת היופי של ישראל"

בחירות החשובות באמת עוד לפנינו: תחרות "מלכת היופי של ישראל" תתקיים לראשונה בפורמט דיגיטלי.

החל ב־25.5, יוצגו 16 המועמדות שנבחרו בקפידה, בערוץ מיוחד באתר ynet, ובמשך שבועיים יוכלו הגולשים להצביע עבור המועמדת המועדפת עליהם.
אל תוותרו על זכותכם הדמוקרטית להצביע ולהשפיע! כשהנציגה הישראלית תזכה במיס עולם, תוכלו להגיד שהכל בזכותכם
נא להכיר:

אביגיל אלפטוב, בת 18, עכו

1. אביגיל היא אלופת ישראל בסיף לשנת 2014 , ממועדון הסיוף האולימפי בעכו .

2. היא מקדישה ארבע שעות בכל יום לאימונים ומקווה להשתתף באולימפיאדת טוקיו ב 2020.
3. גם אחיה הקטן בן ה 12 זכה בתואר אלוף הארץ בסיף.
4. משרתת בצבא בחיל האוויר בתור ספורטאית מצטיינת.
5. בזמנה הפנוי רוקדת מחול קלאסי או היפ הופ.
6. נהנית לטייל ברחבי הארץ עם החבר שלה.
7. המודל שלה לחיקוי היא ביונסה.
8. אביגיל שואפת לפרוץ גם בחו"ל ולדגמן לויקטוריה סיקרט.
9. היא גרה ליד הים ומגיעה לשבת על הטיילת לעיתים קרובות.
10. השאיפה שלה היא להיות יום אחד ראש עיריית עכו.

תמונה

תמונה

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: אביגיל אלפטוב מעכו, מועמדת בתחרות "מלכת היופי של ישראל"
הודעהפורסם: 24 מאי 2015, 10:04 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

ראיון עם אביגיל אלפטוב הסייפת מעכו , מועמדת מלכת היופי של ישראל

היא רוצה להיות דיפלומטית, ראש עיריית עכו וגם לייצג את ישראל כסייפת באולימפיאדת טוקיו 2020. אבל, קודם כל צריכה אביגיל אלפטוב מעכו לזכות בתואר מלכת היופי של ישראל. את החבר, הבן של רוני מאנה, היא מבטיחה שלא תנטוש אם תיבחר

אביגיל אלפטוב לא תמיד היתה יפה. התיאור שהיא נותנת, של ילדה שמנמנה שסירבה ללכת לבית הספר בגלל פצעי הבגרות, רחוק מאוד מהופעתה היום: 174 ס"מ, בלונד גולש, עור מושלם וחולצה שחושפת בטן שזופה. בשישי בבוקר, בקפה פינגווין בנהריה, היא יוצרת פקק תנועה קטן

אלפטוב, אלופת ישראל לנוער בסיף וסגנית אלופת ישראל, היא תחרותית ובטוחה בעצמה. היא מחפשת אתגרים, והשאיפות שלה מרחיקות לכת. היא רוצה להיות מיס עולם וחולמת להיבחר בעתיד לתפקיד ראש עיריית עכו, או לפתוח בקריירה דיפלומטית. היא חיילת בבית הספר הטכני של חיל האוויר, במסלול ספורטאים מצטיינים. בחודשים האחרונים היא נמצאת הרבה על הקו עכו-תל אביב, גם בגלל החבר, סער מאנה, חייל ובנו של איש העסקים והנדל"ן רוני מאנה.

"כל דבר שאני רוצה, תמיד אעשה על הצד הטוב ביותר", היא מבהירה. "הייתי תלמידה מצטיינת בבית הספר, וכבשתי תארים בסיף. כשהציעו לי להתחיל לדגמן החלטתי שהשאיפה היא לפרוץ לקריירה בחו"ל ולדגמן ל'ויקטוריה סיקרט'. כך גם בתחרות היופי. אני מאמינה בעצמי וחושבת שאני יכולה להגיע לכל דבר שארצה".

הטקס הוותיק של בחירת מלכת היופי של ישראל משנה את פניו ויתקיים השנה בפורמט דיגיטלי באתר ynet. התחרות תתחיל ב-25 במאי, וישתתפו בה 16 מתמודדות מרחבי הארץ. הגולשים יוכלו לקרוא על כל מועמדת, לצפות בתצלומים ובסרטונים שהופקו בארץ ובחו"ל במיוחד לתחרות, ולהצביע. ההצבעה תיסגר לאחר שלושה ימים, וארבע המועמדות שיזכו במרב הקולות יעלו שוב להצבעה, מהן יישארו שתיים בלבד – מלכת היופי ונערת ישראל, שיוכתרו באירוע הגמר, ב-2 ביוני. המתמודדות, אגב, התאכזבו כשהתברר שהשנה לא ילבשו שמלות ערב ושמלות כלה.

טום בוי
אלפטוב (19) נולדה בארץ, זמן קצר לאחר שהוריה עלו לישראל מאוקראינה. היא ואחיה הצעיר גדלו בעכו. אמה מורה למחול, אביה מעצב גרפי ומצייר בשעות הפנאי. בגיל שלוש החלה לרקוד. היא למדה גם לנגן בחליל צד ושרה במקהלה, למדה קפוארה, ובמשך שלוש שנים שיחקה כדורגל. בכיתה ד' נחשפה לסיף. למרות מחאות חברותיה, שלא הבינו מה היא מוצאת בספורט שנראה להן גברי, היא העדיפה את הסיף על פני המחול.

היא למדה בתיכון האזורי כברי מדעי הסביבה ותקשורת, וקצרה תארים בסיף. העיסוק בספורט הוביל לירידה במשקל, והוא גם הסיבה לכך שהיא מפרגנת לעצמה אכילה של מתוקים, כולל סוכריות גומי ("זאת ההתמכרות שלי"). היא מקדישה ארבע שעות בכל יום לאימונים, ומקווה להשתתף באולימפיאדת טוקיו ב-2020. לפני שנה הצטרפה לסוכנות הדוגמנות "רוברטו".

השבוע סיפרה שרוברטו ראה אותה ברחוב בתל אביב והציע לה להצטרף לסוכנות: "עבדתי כל השנים בבייביסיטינג ובמלצרות, כי הייתי צריכה לממן חלק

מהטיסות לחו"ל במסגרת הסיף. גם ההורים עוזרים ככל יכולתם. בשנתיים האחרונות הגוף שלי התעצב ואומרים לי יותר ויותר שאני יפה ושאני יכולה לעבוד בדוגמנות. כשרוברטו פנה אלי, לא חשבתי יותר מדי. ידעתי שזה יכול להיות פתח לקריירה. הוא הגיע לצפון ונפגש עם ההורים שלי. הייתי טום בוי, וגם לא היה לי יותר מדי כסף. לא הלכתי על עקבים, לבשתי בעיקר בגדי ספורט, מכנסיים קצרים או טייטס. רוברטו באמת עזר לי ולימד אותי, ועם הזמן התחלתי להתלבש קצת יותר סקסי - נעלי עקב, איפור. הקפדתי ללכת זקוף, למדתי ללכת על מסלול, קיבלתי קצת עבודות, הצטלמתי לקטלוגים ועבדתי כדוגמנית מסלול. הייתי בהלם כשבחרו בי להשתתף בתצוגה של קסטרו. אני מאמינה בעצמי ויודעת שאני יכולה להצליח, אבל פתאום לראות את עצמי צועדת על עקבים על מסלול, זאת חוויה".

ג'ינס וגופייה
היא מספרת שרוברטו היה גם זה שהציע לה לגשת לתחרות מלכת היופי: "כשהתחלתי לדגמן, כיוונתי לשם, וכשרוברטו הציע, הלכתי לאודישן, שהתקיים לפני כחצי שנה במשרדי 'לאשה'. הגעתי פשוטה, כמו שאני, בג'ינס ובגופייה, והאמת היא שאני לא זוכרת כמעט כלום מאותו אירוע. חיכיתי לטלפון מהם, עברתי לשלב הבא, והמיונים האחרונים חולקו לשניים. התקיימו שני שלבים ביום אחד. התחלנו יותר מ-80 בנות, ובסוף היום נשארנו 26. בנות נשרו מסיבות שונות, ונשארנו 19. בשלב ההוא התקיימה הצבעה בפייסבוק, ונותרנו 16 המתחרות".

שערה, שהיה חום בהיר, נצבע לבלונד. היא אוהבת את זה: "זו שמחה גדולה להיות בין 16 המתמודדות, ובכל פעם שאני חושבת על כך שהתחרות תתחיל ב-25 במאי, הלב שלי מנתר. אני יודעת שלא אעצום עין במשך שלושה ימים. בהצבעה בפייסבוק ראו כמה קולות יש לכל אחת, אבל ב-YNET לא נדע את מספר הקולות בזמן אמת. שמחתי כשפגשתי במיונים האחרונים את ויקטוריה חרסונסקי. אנחנו מכירות מהסוכנות של רוברטו. בכלל, אנחנו, המתמודדות, התחברנו ואנחנו החברות הכי טובות".

איך? אחרי הכל, זו תחרות.
"אנחנו לא מרגישות ככה. בקבוצות הווטסאפ אנחנו מעלות צילומים שלנו מאירועים, וכולן נותנות פידבק על הלבוש ומפרגנות בסגנון 'יפה שלי' ו'מהממת'. אין בינינו שתיים דומות. כל אחת עם האופי, המראה והסיפור שלה, ולכן אין על מה להתחרות. אין סיבה להתנהג בצורה גועלית. אנחנו רוצות לעבור חוויה חיובית".

אבל כל אחת מכן רוצה להיות מלכת היופי.
"ברור שכל אחת רוצה לנצח, אבל אנחנו לא עושות שום דבר שיפגע באחרת. הדבר היחיד שאפשר לעשות זה לאסוף אנשים שיצביעו לך. פתאום קלטנו את זה ואמרנו שזה הזוי, שאנחנו חברות יותר טובות מחברות ותיקות. זו חוויה מגבשת, ממלאת וגם סוחטת. מהנה ומתישה, ובו זמנית כיפית וממלאת באושר. חוויתי דברים בבית הספר ובתחרויות, וקשה לי לסמוך על אנשים. אני מכירה בנות. הן קנאיות. אבל לכאן הגעתי בראש פתוח וראיתי שאני כן יכולה לסמוך על הבנות".

היא מתכוונת לעבוד קשה בגיוס הקולות: "משפחה, חברים, חברים של חברים וכך הלאה. יש בנות שיש להן המון חברים ברשת והרבה עוקבים באינסטגרם, והן גרות בעיר גדולה שבוודאי תתגייס עבורן. אני גרה בעיר קטנה, ויש לי חשש שזה ישפיע".

כלומר?
"חשש שאשלם מחיר על החיים בפריפריה. הבנות מאזור המרכז לבושות מגניב, ואנחנו, הצפוניות, לא קשורות. אני מתה לדעת להתלבש כמותן. אנחנו באנו לאודישנים עם קצת מסקרה על הריסים, והיו בנות שהגיעו עם מעילי פרווה ותסרוקות. יותר מלהיות מלכת היופי של ישראל, אני רוצה להיות מיס עולם. היופי פותח הרבה דלתות. זו אולי קלישאה, אבל זה נכון. לא נעים להגיד, אבל מסתכלים עלי בצורה שונה מאשר על בנות אחרות. מאז שהתחלנו להתפרסם יש לי 40 בקשות חברות חדשות בכל יום בפייסבוק, ועשרות הודעות פרטיות. אני גם אוהבת לדבר מול אנשים וחושבת שאני יכולה להשתמש בכל אלה ולייצג בכבוד את העיר ואת המדינה".

כלומר, תהיי מלכת יופי שתעסוק בהסברה?
"כן. אני רוצה להיות בנעליים האלה כי זה מאתגר, ואני אוהבת אתגרים. אני חושבת שאני יכולה לעשות את זה בצורה טובה. צריך לדבר על היותנו בני אדם שווים, להראות את הפנים האנושיות של ישראל, בלי קלישאות של שלום עולמי. תמיד רציתי לעסוק בהסברה או להיות שגרירה. אני חושבת שאני יכולה להיות מנהיגה, ואני רוצה להתחיל להתפתח בכיוון. כבר היו לי בעבר שיחות עם סייפים ממדינות שונות. אנשים בטוחים שבישראל נלחמים כל היום ושיש חיילים ברחובות. הם המומים לשמוע שאנחנו הולכים בבוקר לעבודה ולבית הספר בלי חשש, שאני חיה בעיר מעורבת ושאנחנו מסתדרים מצוין עם השכנים הערבים שגרים בדלת מולנו. אני גם מאוד מחוברת לעיר ורוצה לתרום לה. אני רוצה להיות באחד הימים ראש עיריית עכו".

סער ואביגיל הכירו דרך חברה משותפת, גם היא חיילת. סער יוצא הביתה בכל יום, ואביגיל מגיעה לבית המשפחה, בסי אנד סאן בתל אביב, כמעט מדי יום. היא מבלה איתם את רוב השבתות. אביו רוני מאנה גרוש מניקול הלפרין, שהיתה מלכת יופי, ונשוי לג'ני צ'רואני, שהיתה נערת ישראל. לסער יש אחים מאמו ומאביו, ואחים למחצה מנישואיו השניים של אביו ומנישואיה של אמו.

את מרגישה שם בנוח?
"מאוד. אני מתה על המשפחה שלהם, מרגישה הכי בבית כשאני שם. אני גרה עם סער בחדר שלו, ויש מהבית נוף משגע לים. אני לא מרגישה משהו שונה בגלל שרוני הוא מי שהוא. רוני תומך ועוזר בכל מה שהוא יכול, וגם ג'ני וניקול מלמדות אותי דברים בעולם החדש שאני חשופה אליו. כרגע, כל מה שקשור בעולם החדש שלי נמצא בתל אביב".

וסער הולך בעקבות אביו בעניין מלכות היופי?
"כולם אומרים ככה, אבל אני מעדיפה פשוט לא לחשוב על זה".

אי אפשר שלא לשאול אם החברות עם סער מאנה תחזיק מעמד.
"החבר שלי מדהים. אני מאוהבת בו. אשאר החברה שלו גם אם אבחר למלכת היופי".
כתבה של מירית קושניר סטרומצה

http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-4659956,00.htm

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 11:04 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט

כתבה בYNET

http://missisrael.ynet.co.il/%D7%90%D7% ... 7%91.aspx#

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 25 מאי 2015, 11:10 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

הגיע הזמן לבחור , במלכת היופי של ישראל לשנת 2015

אביגיל אלפטוב הסייפת מעכו , מועמדת מלכת היופי של ישראל
השופטים בתחרות מלכת היופי לשנת 2015 זה הגולשים .
היכנסו לאתר ynet ותשפיעו

http://missisrael.ynet.co.il

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 28 מאי 2015, 11:05 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

אביגיל אלפטוב הסייפת מעכו עלתה שלב , ל 4 המועמדות אחרונות , בתחרות מלכת היופי

אביגיל : " רק בזכות ההצבעות שלכם והפרגון הגעתי ל4 אחרונות , אני באמת מודה לכל אחד ואחת זה רק בזכותכם !! עשיתם אותי מאושרת!
ועכשיו אני ישמח שתעזרו לי לקבל את הכתר
ותצביעו לי להיות מלכת היופי לשנת 2015 "
קישור להצבעה

http://missisrael.ynet.co.il/

תמונה

שידור ל 16 המתמודדות

https://www.youtube.com/watch?v=gxngK2NqHO4

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 28 מאי 2015, 11:44 

יפה מאוד ! ....יפה ומקסימה בהצלחה בהמשך

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 02 יוני 2015, 22:42 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

אביגיל אלפטוב מעכו , זכתה בתואר נערת ישראל
אלופת הנוער בסיוף היא גם נערת ישראל

16 בנות התמודדו על התואר, ארבע מהן עלו לגמר - אבל רק אחת היא מלכת היופי החדשה של ישראל: מעיין קרן, תלמידת תיכון במגמת אלקטרוניקה מאשדוד. אביגיל אלפטוב, אלופת ישראל בסיף, זכתה בתואר נערת ישראל

תמונה

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: עדכון אביגיל אלפטוב מעכו , זכתה בתואר נערת ישראל
הודעהפורסם: 03 יוני 2015, 00:45 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

עכו על המפה , הנוער שלנו עם חינוך , ספורט ויופי . בכל פעם יש לנו הצלחה ארצית - כמו מדליקת המשואה הצעירה במדינה אור אסולין . מאור ודלילה חטואל אלפי הסיף של ישראל לפני כחודש והערב אביגיל אלפטוב , נערת ישראל .

תמונה

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 07 דצמבר 2015, 22:14 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

נערת ישראל , אביגיל אלפטוב הסייפת מעכו ,כובשת את אמריקה

אביגיל אלפטוב, נערת ישראל לשנת 2015 נבחרה לפתוח את הפרומו לתחרות מיס יוניברס מתוך תשעים מועמדות. חושבים שזה מרמז משהו על הסיכויים שלה בתחרות?
בזמן שאנחנו עדיין מייחלים לזכייה באירוויזיון שיתקיים בשטוקהולם, יש סיכוי לא רע שבינתיים תמצאו אותנו חוגגים בבריכה בכיכר רבין או לפחות פותחים בקבוק שמפנייה, כשאביגיל אלפטוב, "נערת ישראל" לשנת 2015, תייצג אותנו בתחרות מיס יוניברס הקרובה.
התחרות, שתיערך ב-20 בדצמבר בלאס ווגאס, תשודר בשידור חי ואלפטוב היפה כבר נמצאת גבוה בדירוג כשנבחרה לפתוח את הפרומו של התחרות שישודר השנה ברשת "פוקס". כבוד.
אלפטוב בת 20, ילידת העיר עכו וחיילת בחיל האוויר, היא סייפת מקצועית שאף זכתה בתואר אליפות הארץ לשנת 2014, ויחד עם עוד ארבע יפות נוספות מתוך ה-90 שמתמודדות על התואר המרשים, היא מככבת בסרטון החדש שרץ ברשת.
הפרומו מדבר השנה על נשים יפות, חזקות, אמיצות, בעלות תעוזה, הרפתקניות ובקיצור, כל מה שלא ציפיתן ממתמודדות בתחרות מיס יוניברס. אנחנו מחזקים לך אצבעות.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4735999,00.html

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 14 דצמבר 2015, 22:17 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

קליפ של נערת ישראל , אביגיל אלפטוב הסייפת מעכו ,כובשת את אמריקה

אביגיל אלפטוב, נערת ישראל לשנת 2015 בתחרות מיס יוניברס .
במוצאי שבת ה 19-12-2015 , יתקיים גמר תחרות הסיוף בקניון עזריאלי בעכו בשעה 18:30 - כולם מוזמנים .

קישור לקליפ

https://www.facebook.com/MissUniverse/v ... 636559047/

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 10 הודעות ] 

מי מחובר