הצטרף: 04 מרץ 2005, 01:00 הודעות: 18873 מיקום: אתר אישי ציבורי של אלברט לוי
|
בדרך למועצת העיר עוצרים באגודת הסטודנטים
אתי קירשנר, יו"ר אגודת הסטודנטים של מכללת גליל מערבי ותושבת העיר עכו תתמודד בבחירות הבאות למועצת העיר. כשאסיים את תפקידי כיו"ר אגודה, אתמודד למועצת העיר מתוך רצון עז להשפיע ולתרום".
יושבי ראש וחברי אגודות סטודנטים מכל רחבי הארץ, מצטרפים עם תום כהונתם לפוליטיקה המוניציפאלית והארצית, אחת מהם היא אתי קירשנר, תושבת העיר עכו, שמאמינה כי זו הדרך היחידה להשפיע על הנעשה. " כיושבת ראש האגודה, יחד עם שותפי אני מובילה מהלכים רבים למען הסטודנטים . קודמי בתפקיד, ליאור אלהרר, השריש את היסודות של בניית אגודה עם סדר פרוטוקול וניהול תקין, אני ממשיכה דרכו ונותנת את הדגש לשרות אישי לכל סטודנט והתמקצעות של בעלי התפקידים, כרגע אני משקיעה את כול זמני עבור ילדיי, תפקידי כיו"ר אגודת הסטודנטים, הצלחת יום הסטודנט שיתקיים במכללה ב12.6 וכמורה בביה"ס יסודי, לאחר הפעילות באגודה אשמח להשתלב במועצת העיר, אני מאמינה כי יש לי הרבה מה לתרום לחיזוק העיר עכו.
האם יש מפלגה או מועמד שאליו תחברי? עוד מוקדם לדעת, כרגע אני מתפקדת כיושבת ראש אגודה ונותנת את כל כולי למען הסטודנטים. כאשר אסיים את תפקידי, אלמד את הדברים ואמצא את הדרך הנכונה והראויה ביותר להשתלב במועצת העיר ולתרום מניסיוני יש בי רצון עז להמשיך את העשייה הציבורית ולפעול למען רווחת תושבי העיר.