הצטרף: 04 מרץ 2005, 01:00 הודעות: 18964 מיקום: אתר אישי ציבורי של אלברט לוי
|
עזרא היקר שבת שלום ,
הנה היום הגיע הזמן שלי לפתוח את העונה בחוף ארגמן , כפי שראית . אני יכול לומר לך כל הכבוד לך ולעכואים האחרים שמנצלים את החוף היפה שלנו בעכו . התרשמתי שהשנה , החוף יותר אסטטי , יותר משופץ ויש שקט וסדר ורחוק יותר בקצה , יש צעירים שרצים אחרי הכדור וכולם נהנים . כל הכבוד למיימון שמנהל את החוף בהצלחה , מטעם החברה הכלכלית עכו שהשיגה את קבלן בעל המסעדה במכללה וברכבת והוא משפץ בצורה רצינית את המסעדה במרכז חוף ארגמן שתיפתח בעוד שבועיים . נכנסתי לים ולמרות הגלים הים נקי וצלול לחלוטין כאילו אילת . אפה השקיות והזיהום שהיו שהבריח אותנו למקומות אחרים , הכל נישכח , כי אנשי עכו הצליחו להיאבק בזיהום שהיה בנחל נעמן וזרם לחופים בעכו שנסגרו בכל פעם .
הייתי בכמה חופים ברחבי הים התיכון , לדעתי יש לנו בעכו את החוף המרשים ביותר עם הנוף של העיר העתיקה מימין והרי הכרמל משמל , ספינות המשא ממול , יחד עם מפרשיות צבעוניות באופק . כל האוצר הטבעי והשירותים מסביב בחינם לתושבי עכו , באמת גם בפינה היפה של חוף ארגמן , גדלה רמת החיים שלנו . את דמי הכניסה אפשר להשקיע בארוחת דגים במקום : שבת שלום תמונה בטעינה