נושא ההודעה: שידור TV : מסיבת העיתונאים לקראת פתיחת העונה באצטדיון עכו
פורסם: 19 יולי 2013, 11:02
מנהל ראשי
הצטרף: 04 מרץ 2005, 01:00 הודעות: 18872 מיקום: אתר אישי ציבורי של אלברט לוי
עדכון בהמשך : שידור TV : מסיבת העיתונאים לקראת פתיחת העונה באצטדיון עכו
ראש העיר, שמעון לנקרי, במסיבת העיתונאים : “אני שמח שאנחנו במעמד הזה שהיה נראה לפני חודשיים בעייתי אבל אנחנו כאן כפי שהבטחנו. אנחנו נעמיד את התקציב הנדרש להפועל עכו. נכון שבאים 2,000 אוהדים אבל יש 10,000 אוהדים שמקיפים אותם. הרמנו את הכפפה כדי שהקבוצה לא תידרדר. לגבי יובל נעים - “מי שהגיע למעמד הזה, ראוי שימשיך. אלון חרזי? הוא ספורטאי למופת ומודל לחיקוי". .המאמן יובל נעים : "מרגיש מחובר למועדון מהרגע שהגעתי".
נושא ההודעה: Re: לנקרי במסיבת העיתונאים :“אני שמח שאנחנו במעמד הזה שהיה נ
פורסם: 19 יולי 2013, 12:54
מנהל ראשי
הצטרף: 04 מרץ 2005, 01:00 הודעות: 18872 מיקום: אתר אישי ציבורי של אלברט לוי
שידור TV : מסיבת העיתונאים לקראת פתיחת העונה באצטדיון עכו
עכו ערכה מסיבת העיתונאים ,לקראת פתיחת העונה, המאמן: "מרגיש מחובר למועדון מהרגע שהגעתי". היו"ר ברששת : " אנחנו מחויבים לרמה מקצועית גבוהה ". ראש העיר, לנקרי : “אני שמח שאנחנו במעמד הזה שהיה נראה לפני חודשיים בעייתי אבל אנחנו כאן כפי שהבטחנו. אנחנו נעמיד את התקציב הנדרש להפועל עכו. נכון שבאים 2,000 אוהדים אבל יש 10,000 אוהדים שמקיפים אותם. הרמנו את הכפפה כדי שהקבוצה לא תידרדר. לגבי יובל נעים - “מי שהגיע למעמד הזה, ראוי שימשיך. אלון חרזי? הוא ספורטאי למופת ומודל לחיקוי". .המאמן יובל נעים : "מרגיש מחובר למועדון מהרגע שהגעתי".
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים
אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה